duminică, 25 iulie 2021

Olivia Steer - Ajunge! - Mic test de imaginație

 Ajunge! - Mic test de imaginație

Olivia Steer

25 Iulie 2021

 

Imaginați-vă că lucrați în Guvernul României! Instituția care v-a angajat, plătindu-vă din banii publici, a achiziționat, pe sume colosale, produse farmaceutice de tip terapie genică, denumite impropriu „vaccinuri”, aflate în faza de experimentare. Sarcina dumneavoastră, alături de echipa cu care munciți, este să convingeți populația întregii țări să se inoculeze cu un ser, despre a cărui eficacitate și despre ale cărui efecte secundare nu știe nimeni, nimic, deocamdată. Efecte secundare, mai trebuie spus, pentru care nu raspunde nimeni, cu nimic, niciodată, nici penal, nici financiar, nici profesional, cîtă vreme fiecare adult dintre cei inoculați semnează că își asumă riscurile neștiute și nebănuite, nu puține și nu ușoare! (La minori, e altă poveste, mult mai ticăloasă și mai penală, despre care vom vorbi pe îndelete, altă dată!).

 

Imaginați-vă, acum, că trebuie să convingeți masele largi că vaccinurile, achiziționate de la bugetul public, sînt sigure și eficiente! Ba, culmea marketingului deșănțat, că sînt și gratis, deși nimic plătit din banii contribuabililor nu e gratis, ci mult, mult mai scump...

 

Misiunea dumneavoastră, desigur, nu e simplă deloc! Nu e nici nobilă și nici tocmai legală! E o misiune murdară, infracțională, înjositoare pentru orice om cu un dram de onoare. Dar, pentru un psihopat dornic să sugă din țîța veșnic plină a fondurilor de stat, este o provocare pe cinste! Deoarece:

 

- Oricine nu e de-a dreptul idiot (în sensul medical al cuvîntului, care se referă la persoana cu cel mai scăzut nivel de inteligență, avînd I.Q. situat între 0-25) știe că, dacă un produs se declară de către însuși producătorul lui experimental, el nu e sigur! Însemnă că perioada de testare a produsului se află în desfașurare și că abia la capatul ei (aproape trei ani, de aici înainte!) se vor putea trage concluzii pertinente privind nepericulozitatea sa. Cînd în spațiul public apar informații cu caracter oficial (via Institutul Național pentru Sănătate Publică și Ministerul Sănătății, pe plan local, dar și „EudraVigilance” și „VAERS”, la nivel european, respectiv american) și lumea află că vaccinul ucide[1], după vaccinare, numai pînă la sfîrșitul lui mai 2021), sloganul privind „siguranța” produsului mai stîrnește doar furie justă și, nu e sigur!, zîmbete amare. În nici un caz, încredere oarbă într-un produs experimental, dovedit deja, încă de la debutul testărilor, a fi letal, și care, în condiții non-pandemice, ar trebui să treaca testele privind efectele secundare pe termen lung, de-a lungul a zece ani de zile, cel puțin...

 

- Oricine nu e cu totul imbecil (persoană cu nivel de inteligență ceva mai ridicat decît al idiotului, cu un I.Q. situat între 26-50) deduce că, atunci cînd oficialitățile române raportează public aproape 30.000 de cetățeni îmbolnăviți cu Covid-19, imediat după vaccinare (date culese pînă la jumătatea lunii mai 2021), iar „EudraVigilance”, circa 1.200.000 de reacții adverse cauzate de vaccin, serul nu poate fi numit eficient! Și cînd vorbim despre această pretenție mincinoasă, ne raportăm la sensul vehiculat în accepțiunea generală, cuprins și în DEx, si care definește „eficiența” ca fiind „faptul de a produce efectele scontate, folositoare”. Întrebarea firească, prin urmare, care se va contura de îndată în mintea oamenilor va fi: cui folosește să faci exact boala împotriva căreia te-ai vaccinat, bașca alte afecțiuni, care îți pot pune în pericol și viața? Răspunsul la care vor ajunge singuri, fără nici un ajutor, va fi: foarte, foarte folositor pentru „Big Pharma” și foarte, foarte folositor pentru toți cei care incasează comisioane din achizițiile publice de vaccinuri...

 

- Oricine nu e absolut debil (persoană cu nivel de inteligență ceva mai ridicat decît al imbecilului, avînd un I.Q. de la 51 la 70 ) înțelege că banii statului nu sînt niciodată ai statului, ci ai noștri, ai tuturor, iar că atunci cînd statul face achiziții publice, în numele cetățenilor, nu le face din bani privați, ci din bani publici, proveniți din taxele și dările fiecărui contribuabil român în parte, și că, în orice democrație, aceste tranzacții trebuie să fie transparente, juste, oneste, utile societății. Atunci cînd ele se fac pe sub masă, în spatele ușilor închise, fără licitații, eludînd Legea achizițiilor publice, pentru a se cumpăra niște seruri experimentale, nesigure și ineficiente, care îmbolnăvesc și omoară oameni, oricine are un I.Q. mai mare de 70 înțelege că guvernanților li se rupe de oameni, de sănătate publică, de democrație și de stat de drept. Efectiv, sînt o gașcă de borfași și îi doare în cot!

 

Acum, imaginați-vă că media I.Q. pe România ar fi de puțin peste 100, sub media europeană (realitate pusă pe seama fenomenului de brain-draining -  migrarea masivă a creierelor în occident, după '89). Cum ați putea, prin urmare, să convingeți un popor de oameni normali la cap (nici idioți, nici imbecili, nici debili!) să se inoculeze cu un ser experimental, ineficient, nesigur, după ce frica de început în fața unui agent infecțios necunoscut a trecut demult, iar lumea a aflat, între timp, că rata de vindecare de Covid-19 este imensă? Mai exact, de 99,9997 pentru segmentul de vîrstă 0-19 ani, de 99,9998%  pentru cei cu vîrste cuprinse între 20-49 de ani și de 99,95% pentru persoanele de peste 70 de ani (potrivit C.D.C.)! Cum? Greu, foarte greu.

 

Faceți un efort și concepeți mental un demers național la nivel oficial, știind că aveți la îndemînă cîteva instrumente de manipulare a opiniei publice, care au funcționat mereu în campaniile electorale sau diverse alte ocazii ce și-au propus conformarea socială. Luați totuși în considerare că aveți de-a face acum cu un joc pe viață și pe moarte, o ruletă rusească, prin  care cereți participanților să riște totul pentru chestiuni triviale. Cum procedați?

 

În joben, se află „oferte de nerefuzat”. Prima dintre proceduri se laudă că e simplă și nu riscă să vă facă atît de nepopulari, să trezească ura colectivă, ca altele. Pur și simplu, vă umpleți plămînii cu aer si, pe o singură respiratie, strigați, ca la talcioc, pe toate canalele media, cumpărate deja de guvern cu banii publici, deci ai noștri (regret să mă repet, mi se întîmplă atunci cînd vreau să mă fac bine înțeleasă): „Lume! Lume! Inoculați-vă cu serul experimental, ca să nu ratați o carte nevandabilă de la „Diverta”! Vaccinați-vă cu un ser, care l-a ucis deja pe vecinul de la parter, pentru doi mici de Obor! Nu fiți fraieri, că nu doare și primiți din bunăvoința statului un kil' de făină albă și o litră de ulei rafinat de floarea soarelui! Nu ratați super-tombola cu premii în bani sau obiecte, pentru care trebuie să se vaccineze și să riște efecte secundare grave și foarte grave toți cei care participă, în vreme ce doar unul se poate consola cu marele premiu, la o adică, dacă mai apucă! Asta e! Cine nu riscă, nu cîștigă!”.

 

Vești proaste: oricum ați formula ideea și ați îmbrăca-o în cuvine meșteșugite, metoda asta n-a funcționat! S-au consumat, ce-i drept, sume considerabile de bani pe echipele și mijloacele mobile de vaccinare bine plasate în corturile, piețele și sălile de sport, în care bătea vîntul, și s-au alocat sume indecente aparatului de propagandă media, care înghite oricît, oricînd, totul cu efecte rizibile. Să vedem altceva!

 

Gîndiți-vă acum să luați în considerare metoda „vaccinării cu pumnul în gură” ori „vaccinării cu pistolul la tîmplă” (oricare dintre termeni vă e mai drag!), care se traduce concret prin „excluderea de la locul de muncă” slash „interdicția de a mai circula în străinătate” slash „ciuciu meciuri și concerte” slash „exludere socială”, pentru toți cei ce refuză să se vaccineze. Adică toate acele metode de manipulare imunde, încadrabile penal, care vă fac detestabili în ochii opiniei publice și care îl fac pe om și mai sceptic cu privire la un ser dubios, care îi pune viața și sănătatea în pericol. Vești și mai proaste: în România, n-a mers! Altceva!

 

Ați putea, atunci, lua în serios vorbele doamnei Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, care anunța acum cîteva zile că iată!, gata!, ce fericire! s-a aflat soluția supremă a manipulării maselor în studii științifice și în manuale vechi cu tehnici de influențare a opiniei publice. „E incă preliminar, de aceea nu vreau să intru în foarte multe detalii. Sîntem in faza de proiect de a organiza niște echipe care să îi ajute pe medicii de familie (bugetari - s.n.) să comunice eficient cu pacienții. Exista niște tehnici eficiente de comunicare prin care putem eficient să modificam comportamentele celor cu care vorbim. Tehnici care sînt dovedite științific ca fiind eficiente. Aceasta avem în plan. Cautăm sursele de finanțare (în bugetul public, adică banii noștri - s.n.), ca să putem aplica la nivel cît mai larg aceste trainiguri”, a spus pe ton moale-moale, de pisi-pisi, ministrul Sănătății.

 

Doamna Mihăilă se referă, desigur, la tehnica clasică, aceea care mizează pe comportamentul stereotip, mecanic, ce prevalează în majoritatea acțiunilor umane, și care spune că în ritmul vieții moderne, copleșiți de informații contradictorii și alți factori disturbatori, dar, mai ales, din lipsă acută de timp, omul nu mai are încotro și o va lua pe scurtătură.  Va decide, prin urmare, să abdice de la orice efort de raționare și își va preda decizia finală în mîinile „specialiștilor, oamenilor de încredere”. Ale medicului de familie, deci. Doar că același individ, vreme de un an jumate, a fugit de propriii săi pacienți, de frica unei gripe, așa cum fugea Ludovic Cruchot (interpretat de Louis de Funes) de cutia milei, în seria franțuzească „Jandarmul”. Peste dealuri, peste văi...

 

Deocamdat„, un singur medic de familie, din zona nordică a țării, a pus preț pe găselnița cu parfum penal a domniei sale și și-a afișat pe ușa cabinetului următorul anunț: „De la 1 iulie, d.na doctor v-a (sic!) consulta doar persoanele vaccinate...". Inutil să mai spun că lumea a sărit ca arsă, cazul a ajuns în presă și în emisiunile din prime-time ale unor televiziuni cormerciale, ultragiind și mai mult opinia publică. Deci, nu!, n-a dat roade nici metoda asta!

 

Și cu asta, am cam epuizat toate tehnicile cît de cît serioase, pentru a declanșa comportamentul automat de conformare socială (ultima metodă, una ieftină, de vreme rea, vîndută ca știre, pe canalele TV americane[2], nu trebuie pomenită aici, pentru că nici o persoană mînată de bune intenții nu își poate încheia exercițiul de imaginație, cît timp ce se zguduie incontrolabil de rîs)...

 

Dacă, acum, la final, ați tras concluzia ca „misiunea de stimulare a vaccinării cu seruri experimentale e imposibilă” nu-mi rămîne decît să vă dau dreptate și să remarc, pe ton vesel și mulțumit, că nici psihologia manipularii nu mai e ce a fost[3]...

 

Ajunge!

 

- Știai că atunci cînd anunți de pe poziția oficială de viceprim-ministru (circumstanță agravantă), că nevaccinații nu vor avea voie în mall-uri în weekend, comiți infracțiunea de incitare la ură șiSteer Olivia afis discriminare, prevăzută de articolul 369, Cod Penal, care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă?

 

- Știai că atunci cînd afirmi în spațiul public, de pe poziția de ministru (circumstanță agravantă), că „valul 4 va fi al nevaccinaților”, comiți infracțiunea de comunicare de informații false, incriminată de articolul 404, Cod Penal și sancționată cu închisoare de la unu la 5 ani?

 

- Știai că atunci cînd ceri, din fotoliul de ministru al sănătății (circumstanță agravantă), tuturor medicilor de familie, stimulîndu-i finaicar, să vaccineze pacienții din listele proprii cu un ser experimental, care a pus deja viața altora în pericol, săvîrșești infracțiunea de incitare la vătămare corporală, pedepsită de articolul 194, Cod Penal? Sau că, dacă punerea în primejdie a vieții pacienților s-a produs deja prin injectarea de terapie genică, fapta se numește tentivă de omor (prin acceptarea și neprevenirea efectelor posibil mortale ale actului medical) și se pedepsește cu privare de libertate, ce poate ajunge pînă la 10 ani?

 

- Știai că atunci cînd ai impus deja medicilor, de la înălțimea funcției de ministru al sănătății, să injecteze cu un ser experimental propriii pacienți, iar ordinul a avut ca efect moartea pacientului, prin nerespectarea dispozițiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exercițiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activități (vicierea consimțămîntului), fapta se numește omor și se pedepsește cu pușcăria de la 10 la 20 de ani?

 

- Știai că dacă inocularea terapiei genice a dus la decesul mai multor persoane sau, mai exact, mai multor membri ai unui grup național, etnic, rasial sau religios, fapta se numește genocid (articolul 438, Cod Penal) și se pedepsește cu detenție pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi?

 

 


- Știai că în Romania au murit deja, potrivit datelor oficiale, peste 500 de oameni din cauza vaccinurilor, iar că dimensiunea și circumstanțele unei astfel de tragedii se încadrează la infracțiunea extrem de gravă de genocid?

 

- Știai că incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public - așa cum fac toți oficialii români de aproape un an încoace, care nu mai contenesc să facă presiuni asupra medicilor, angajatorilor privați sau publici, să determine alte și alte persoane (pacienți, angajați, studenți etc) să își pună viața și sănătatea în pericol,  în ciuda numărului imens de decese de pînă acum, datorat acelorași vaccinuri anti-covid - se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi?

 

Nu?

 

Ei bine, daca nu știai, acum știi: în fruntea țării avem o gașcă de borfași penali, care trebuie dați jos, judecați și pedepsiți exemplar! Ei sint, cu totul, cîteva sute. Noi sîntem cîteva milioane. Tot ce trebuie să facem e să ieșim în stradă și să spunem calm și apăsat: „Ajunge!” [4].

 

Aranjament grafic - I.M.

 

-------------------------------------

[1] vezi https://www.activenews.ro/stiri/580-de-romani-au-murit-dupa-vaccinarea-cu-una-sau-ambele-doze-de-ser-anti-Covid-%E2%80%9Efara-nici-o-legatura-cu-vaccinul-potrivit-INSP.-S-au-facut-autopsii-pentru-a-se-stabili-cauza-decesului-tuturor-celor-580-persoane-167768 - 4 iulie 2021

[2] https://www.activenews.ro/stiri/Propaganda-fara-limite-Vaccinul-te-salveaza-de...-URAGAN-167885 - 8 iulie 2021

[3] sursa - https://www.activenews.ro/opinii/Olivia-Steer-scrie-la-ActiveNews-„Un-mic-test-de-imaginatie-.-O-sinteza-asupra-Plandemiei-din-Romania-167920?fbclid=IwAR2_ErNfUuqDFVESX2ZBVVKFD8HIApta1tVttvMpM1mLLMBy8QqhPBXpk2w - 10 iulie 2021 - și https://www.facebook.com/Olivia-Steer-410480262301933  - 12 iulie 2021

[4] https://www.activenews.ro/opinii/Olivia-Steer-AJUNGE-168221 - 24 iulie 2021
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu