duminică, 25 iulie 2021

Ion Măldărescu - Afaceri, trădare națională și suicid

 



Afaceri, trădare națională și suicid

Ion Măldărescu

25 Iulie 2021

 

„Dacă vreți să construiți o țară în care se vor întoarce fii și fiicele voastre, dacă vreți să construiți o țară în care oamenii vor pleca doar în timpul vacanțelor, dacă vreți să construiți o țară care nu va avea frică pentru viitor, atunci faceți doar doi pași:

- Echivalați corupția cu trădarea de țară, iar oficialii corupți cu trădătorii până la a șaptea generație…

- Faceți trei profesii cele mai bine plătite și cele mai respectate: profesia de militar, profesor și medic.

Și cel mai important: munciți, munciți și munciți pentru că nimeni în afară de voi nu vă va proteja, nimeni în afară de voi nu vă va hrăni și doar voi aveți nevoie de țara voastră, nimeni altcineva” (Golda Meir - Prim-ministrul Israelului în perioada 1969-1974)[1].

În 1997, Ex-Președintele Constantinescu a semnat-parafat-promulgat actul de trădare națională numit Tratatul cu Ucraina prin care „a cedat « pe veci »” Ucrainei pământurile românești din sudul Basarabiei, nordul Bucovinei și Ținutul Herța. Tratat nereclamat nici până astăzi, deși, chiar în acest an ar fi fost posibilă renegocierea.

 

În timp ce conducerea Ucrainei își bate joc de frații noștri rămași sub ocupație ucraineană înterzicându-le școlile în limba strămoșească, recent, prin promulgarea actualului „Acord militar” România-Ucraina, Terminatorul României - Iohannis - a adăugat în Dosarul Marilor Trădări Naționale încă un act. Un act prin care actualul șef al statului român sărută fundurile ucrainene cu desuuri Stars and Stripes, un act suicidal pentru cazul posibilei declanșări a unui conflict militar între S.U.A. și Federația Rusă.

 

Qui prodest acest nou act de trădare națională atâta vreme cât Ucraina nu face parte nici din U.E., nici din N.A.T.O.? Românilor? Categoric - NU! Vremurile au dovedit că ucrainenii ne sunt neprieteni mai mari decât rușii și, parafrazându-l pe Winston Churchill, între țări nu există prietenii, doar interese. Ale cui jocuri face „terminatorul” și „Guvernul meu”, nu-i greu de ghicit. „Plandemia” a umplut nu buzunarele, ci imensele seifuri ale corporațiilor farmaceutice, iar un război în vecinătatea României le-ar aduce profituri uriașe fabricanților de armament și muniții… unii, din întâmplare, tot „alogeni” aciuați pe meleaguri carpatine. Dar cu noi, românii, cum rămâne?

 

Șeful statului trebuie chemat în fața Justiției Poporului Român, să dea socoteală pentru faptele sale și pedepsit împreună cu „guvernele lui” (de fapt, ale altora) pentru multiplele și catastroficele prejudicii aduse poporului român! De fapt, TOȚI cei patru șefi de stat postdecembriști ar trebui să dea seama pentru dezastrul țării.

 

Guvernul Cîțu-Zât a decis că transportatorii români de mărfuri care nu sunt vaccinați și vin din zonele Uniunii Europene trebuie carantinați 14 zile la sosirea în țară. Comisia Europeană admite că măsurile epidemiologice sunt apanajul fiecărui stat în parte, dar sugerează aplicarea recomandărilor privind liberul transport al mărfurilor, - așteptând totodată explicații de la autoritățile din România unde firmele de transport dau faliment din motivele arătate Executivul de la Bruxelles amintește că transportul de mărfuri este fundamental pentru întreaga Uniune Europeană[2].

 

Suntem conștienți că în acest moment România nu mai fabrică decât reziduuri umane pentru partide politice parazite. Suntem conștienți că gripa aviară și pesta porcină au distrus deliberat producția internă, iar un actual ministru anti-porcin dă amenzi astronomice celor care cresc animale în gospodării, întrebăm: nici împort nu se va mai putea face?

 

Înainte de a încheia, adresez cuvintele Goldei Meir românilor: „Echivalați corupția cu trădarea de țară, iar oficialii corupți cu trădătorii până la a șaptea generație!”. Judecați-i cu dreptate pe hoți și trădători, confiscați-le bunurile obținute pe căi necinstite și dați-le înapoi poporului român, pedepsiți-i pe fiecare în parte, fără cruțare după faptele comise!

 

Notă - Pentru a percepe realitatea actuală în esența ei pe fondul dictaturii iohannist-userist-liberalistă vă invit să urmăriți o secvență din filmul „Un rege la New York” cu Charlie Chaplin, despre… dar mai bine vizionați, vă rog, pe You Tube.

 


---------------------------------------

[1] https://www.facebook.com/profile.php?id=100007095912822

[2] https://flux24.ro/mirare-la-bruxelles-romania-baga-in-faliment-companiile-care-transporta-marfuri-din-strainatate-si-poate-afecta-aprovizionarea/#google_vignette - 23 iulie 2021.

https://www.art-emis.ro/editoriale/afaceri-tradare-nationala-si-suicid







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu