duminică, 11 decembrie 2022

Ion Măldărescu - Trădare „fără frontiere” la al doilea Diktat de la Viena

 




Trădare „fără frontiere” la al doilea Diktat de la Viena

Ion Măldărescu

11 Decembrie 2022

 

În „Războiul lumilor”, prestidigitaţiile circului european cu firma înstelată au sărit peste orice limită a normalității, moralei, a oricărui raționament pus în slujba omului. Circul Covid-19 - cel mai mare genocid al tuturor timpurilor - s-a volatilizat într-o singură zi a lunii februarie în urma declanșării operațiunii militare a Federației Ruse pentru recuperarea teritoriilor aflate sub ocupația unei „țări” artificiale, ale cărei granițe nu au fost declarate-recunoascute de O.N.U., după dezmembrarea U.R.S.S.

 

Consecințele criminale ale tulburărilor de personalitate de tip borderline pe timpul „fauciadei arafatiene”  vor fi vizibile ani de-a rândul prin imaginile macabre ale sacilor negri din plastic, prin cele ale „morții subite”, aureolate de dezastrele „plandemice” ale Organizației Mondiale (Criminale) a (ne)Sănătății - O.M.S. și ale slugilor dâmbovițene ale acestora. În România, pentru abuzuri, ilegalități și devierile comportamentale, „Comandantul acțiunii” a fost decorat cu „Steaua României”… Nu-i ierta, Doamne, că știu ce fac!

 

Ifosele de Don Quijote și gafele impardonabile ale urmașului personajului lui Cervantes, înșurubat pentru două mandate în Dealul Cotrocenilor, pot concura doar cu isprăvile senilului de la Casa Albă. Don Quijote de Cotroceni a cauzat României pagube enorme, de la nesupunerea sentinței prin care soții „I” erau obligați să plătească statului român 320.000 de euro, la imensele prejudicii aduse Țării. Toate intervențiile acestuia s-au materializat prin deservicii incomensurabile imposibil de recuperat, pentru care Don Quijote 2022 va trebui să dea seama.

 

Corect s-a exprimat Petru Romoșan: „Schengen este cimitirul clasei politice românești!  Marea problemă cu politicienii noștri este că ei și-au supraestimat relațiile cu Europa de Vest, cu S.U.A., din cauza războiului din Ucraina, și au crezut că pot primi orice, inclusiv ce n-au primit încă din 2009. Totodată, prin natura «sufletului lor de slugă», dragii noștri politicieni au permis ca țara să fie călcată în picioare și le-au dat austriecilor totul pe tavă”[1].

 

Șantajele de ani de zile Olandei, recent ale Austriei au fost acceptate slugarnic de „puterea” de la București prin reprezentanții săi: „Lucian Bode, Bogdan Aurescu, Emil Hurezeanu și, deasupra tuturor, Klaus Iohannis”[2]. Românii au acceptat mult prea multe abuzuri din cauză că sunt în U.E., însă „Putem să naționalizăm Petromul și, eventual, B.C.R.-ul, astfel încât Austria să nu mai fie atât de obraznică cu România, să-și vadă lungul nasului și să nu mai vrea gazul românesc împreună cu Ungaria. România este la marginea Europei și reprezintă o zonă tampon pentru U.E. Ar trebui să ne reorientăm în politica externă și să încercăm să căpătăm posibile alte avantaje dinspre Est  (precum Ungaria - n.r.)”.

 

Regretabil, reprezentanții României, plecați în concedii temporare la Poarta de la Viena s-au comportat lamentabil, comparativ cu Croația care a trimis câteva croșee și un upercut spre mandibula Austriei… și a avut câștig de cauză.

 

La al doilea Diktat de la Viena România trebuia să se impună: Ori Schengen, ori RoExit!  Dar, cam toate pârghiile oficiale ale autorității statului - președinte, parlament, guvern reacționează exclusiv după „rețeta” lui Farfuridi și Brânzovenescu: „Batem o depeșă la București, la minister, la gazete, scurt și cuprinzător: «Trădare! Trădare ! De trei ori trădare!». Trebuie să ai curaj… Trebuie s-o iscălești… o dăm anonimă!”.

 

Cine mai ştie care filosof a rostit, cândva, acest adevăr? „Politica  e un fenomen natural, asemănător unui cutremur sau unei inundaţii”. Întocmai!, afirm şi eu, cunoscându-i efectele devastatoare la nivel naţional.

 

Cam la asta se rezumă politica Ro2022.

 

Aranjament grafic – I.M.

 

-------------------------------------------------

[1] Emisiunea „Dincolo de propagandă” la Radio „Gold FM” - https://solidnews.ro/politica/2022/12/09/petru-romosan-schengen-cimitirul-clasei-politice-romanesti/ - 9 decembrie 2022

[2] Idem.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu