marți, 20 decembrie 2022

Palatul Copiilor Vaslui, Colegiul Economic "Anghel Rugina" - MULTUMIRE si URARE

 




#Palatul Copiilor Vaslui, Colegiul Economic "Anghel Rugina" Vaslui si INVITATII  lor din  Australia, Anglia, Bulgaria, Italia, Italia, Franta, Republica Moldova, Serbia, Spania,  Ucraina, Ungaria si Romania,

ureaza tuturor 

CRACIUN FERICIT!

Profesorii: Anusca-Doglan Elena, Nistoroschi Mirela, parintii, copiii multumesc tuturor partenerilor implicati in organizarea spectacolului "O, ce veste minunata!" din cadrul proiectului educativ "Ingerasi de Craciun".

Tuturor, UN AN NOU CU SANATATE, BUCURII SI PACE!

LA MULTI ANI!!!




















































































COMENTARII:

Distinși Organizatori, Părinți și în mod special COPII,

Vă MULȚUMESC pentru invitație și pentru minunatul DAR de CRĂCIUN!

O mare bucurie pentru mine să fiu parte în această Sărbătorească și Divină ÎNTÂLNIRE a Copiilor de Pretutindeni. 

Pe parcursul a trei ore de Surprize și Cadouri prin cântec, dans, poezie și frumoasele straie populare moștenite de la străbunii noștri am trăit la cote înalte clipe de neuitat.

Prin astfel de manifestări, oamenii devin mai buni, mai calzi, mai generoși, mai iertători și mai iubitori de semeni, țară, neam și Dumnezeu. Acest dar artistic a fost închinat NAȘTERII DOMNULUI, Lumina Lumii. M-am simțit cu adevărat în  Lumina Divină a Neamului Românesc.

Observând ardoarea, talentul și interpretarea de excepție a copiilor, sufletul mi-a vibrat ca atunci când eram de vârsta lor și colindam. M-au impresionat dragostea și dăruirea profesorilor. Iubirea și trăirea dimpreună cu tradițiile și portul românesc sunt transmise copiilor, care la rândul lor vor continua să păstreze vii și să transmită generațiilor viitoare datinile, cutumele și obiceiurile românilor cu ocazia sărbătorilor. Neamul românesc nu va pieri, ci va exista  pururea.  

Sunt mândru să fiu român și parte a acestui nobil eveniment, intitulat „O, ce veste minunată”, care poartă semnătura distinșilor profesori: Anușca-Doglan Elena și Mirela Nistoroschi.

Domnul Iisus Hristos să ocrotească România și pe Români!

Sărbători binecuvântate!

Ben Todică, Radio/tvProducer Melbourne, Australia







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu