joi, 7 iunie 2018

VIOREL ROMAN - Evreii conduc lumea? / $ 50.000.000.000,- / opinii
Evreii conduc lumea? /
 $ 50.000.000.000,-

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a aratat ingrijorat de finantarea salariilor si pensiilor, apare fake news: evreii vor sa recolonizeze Romania si sa-i supuna pe locuitorii, care n-au plecat inca din tara, la despagubiri de holocaust de cincizeci de miliarde de dolari USA etc.

Stirile false sunt usor de depistat, ca in acest caz. Fara nord-vestul Transilvaniei, Basarabiei si Bucovinei, evreii erau in Romania 1945 mai numerosi decat inainte de razboi, pentru ca nu numai ca au fost salvati de Hitler, dar au fost salvati si cei ce ajungeau sub Antonescu, intr-o tara fara lagare. vezi Enciclopedia Judaica 1972. Faptul ca din sutele de mii de evrei romani emigrati in Israel sub Ana Pauker, zecii de mii vor si cetatenia tarii lor de bastina nu-i o recolonizare etc.

Antioccidentalismul ortodox e o forma a antisemitismului traditiional. Ambele sunt folosite mereu pentru a abate atentia de la probleme social-economice grave cu care se confrunta Romania, din care s-au bajenit, a fugit 25% din forta de munca in Italia, Spania etc.

Nicolae Steinhardt, evreu, calugar ortodox in Jurnalul fericirii: „Despre Antonescu însă nu pot să nu arăt că, oricum, a fost singurul în toată Europa care a cutezat să i se opună lui Hitler, să-i ţină piept într-o chestiune de onoare personală pentru acesta, în care nici Petain, nici cardinalii nu i-au spus nu. În vreme ce floarea aristocraţiei germane, generalii şi feldmareşalii acoperiţi de medalii şi decoraţii stăteau smirnă în faţa lui şi tremurau, iar el făcea spume la gură şi alerga urlând de la un capăt la altul al încăperii, Antonescu i-a ţinut piept în propriul lui bârlog de la Berchtesgaden; dârz, cu modestia cuvenită, a scăpat de la moarte câteva sute de mii de suflete de evrei.” (…) „Si pot afirma ca nici un evreu din Romania nu a fost predat nazistilor pentru a fi trimis in lagarele de concentrare din Germania sau din Polonia. Nici unul!”


http://www.badpolitics.ro/evreii-conduc-lumea-viorel-roman/
https://octavpelin.wordpress.com/2015/11/28/evreii-conduc-lumea/
https://books.google.ro/books?id=_wq3AAAAIAAJ&hl=de&source=gbs_book_similarbooksEvreii conduc lumea? / $ 50.000.000.000,- / opinii

XY: Iar pe Antonescu sa-l lasam: lagarele din Transnistria ce-au fost? Asa, niste locuri de "munca corectionala" pentru evreii cei lenesi si neproductivi?

VR: Basarabia, Bucovina si Transnistria erau sub administratia militara germana, nu romana, de aceea Germania a preluat toata raspunderea morala si materiale. Exista un consens ca Antonescu facut pentru evrei mai mult decat toti conducatorii din cel de al doilea razboi mondial, dupa cum remarca calaugarul Nicolae Steinhardt si rabinul Transilvaniei. Asa ca in Israel sunt peste jumatate de milion de evrei romani, datorita lui. 

XY: Si antisemitism catolic nu exista? Pacelli, de exemplu, in sec. XX, ca sa nu mai vorbim de perioada medievala si cruciade! 

VR: Antisemitismul e o forma de antioccidentalism, antiamericanism, pentru ca e facil pentru un ortodox sa fie inpotriva evreilor, Israelului decat a UE/NATO, unde exista intr-adevar un antisemitism diferentiat, religios, economic si holocaust. Exista o vasta literatura. Dupa Conciliul Vatican II, relatia dintre israeliti si crestini s-a clarificat in decretul Nostra Etate. Profetii Israelului sunt si ai crestinilor, de aceea crestinii, nu pot fi antisemiti. Vechiul si Noul Testament formeaza o unitate, iar dupa Enciclica Mit brennender Sorge a papei Pius, din 1937, e greu de al inregimenta in miscarea antisemita din acea vreme. 

XY: I. Este complet fals: 1) Basarabia si Bucovina au fost imediat dupa trecerea Nistrului incorporate Romaniei Mari, readucandu-se administratia romana - cel putin 2-3 prefecti romani au fost condamnati dupa razboi, dupa cum unii primari romani (de exemplu din Cernauti) au incercat sa limiteze efectele prigoanei.2) Transnistria si Odessa au fost sub administratie militara romana, organizate pe judete, cu prefecti romani si guvernatori militari romani - de exemplu colonelul de jandarmi Modest Isopescu, prefect al judetului Golta din Transnistria. A organizat lagare pentru evrei si tigani, a contribuit la asasinarea a 14.000 de evrei la Odessa si a fost condamnat la "numai" 22 ani murind la Aiud. Deci toata administratia pana la Bugul de Sud era romaneasca. 

II. Ceea ce spune "calugarul" este necredibil moral fiindca vine de la un renegat sub influenta legionarilor din inchisorile unde el a ajuns prinomisiune de denunt. In schimb ceea ce stie suficient de multa lume ca: a) in 1943, cand nazistii au trecut la "solutia definitiva", toata armata romana cam ramasese la Cotul Donului - morti sau prizonieri, din incercuire scapand cam 2-3% din efective si pierzand tot materialul greu (artilerie si blindate, cate or fi fost). Cu astfel de efective sigur ca deveneai mai "uman"; b) fara nici o intentie de sabotare a Germaniei lucrurile s-au miscat "in stil romanesc" - nu erau trenuri destule, nu erau destule lagare de colectare... si tot asa ; c) ce era de fapt in mintea lui Antonescu, antisemit notoriu, se vede din faptul ca aducerea in tara a ce mai ramasese din deportatii in Transnistria a inceput abia in februarie 1944 cand sovieticii incepusera in Ukraina "ofensiva prin lapovita si noroi" care avea sa-i aduca in aprilie la Botosani si Iasi, iar in martie 1944 incepuse asaltul Crimeei prin fortarea Perekopului ("Valul turcesc"), resturile armatei romane urmand sa fie rapid aduse din Crimeea in tara. Asa incat, ne place sau nu, tot Rote Armee a rezolvat lucrurile. 

III. Antisemitismul nu e o forma de antioccidentalism fiindca el a aparut exact in lumea occidentala catolica, unde peste tot evreii erau supus izolarii, discriminarii si persecutiei: vezi ghetourile din Italia medievala, persecutiile din Franta, Germania, Spania. In schimb situatia era mult mai buna in Imperiul Otoman si in califatele arabe medievale. In Rusia ortodoxa antisemitismul vine pe filiera poloneza (catolica) via Ukraina.

IV. Nostra Etate nu schimba peste noapte o situatie veche de secole. Plus ca politica occidentala nu se face din considerente religioase. Antisemitismul arab modern numit mai nou "antisionism" e opera lui Lawrence (al Arabiei) si a propagandei naziste via muftiul Ierusalimului care nu se conduceau dupa precepte religioase. V. Enciclica "Mit brennender Sorge" a papei Pius, din 1937, e a lui Pius al XI-lea, predecesorul lui Pacelli (care ajunge papa abia in 1939). Dar Pacelli e cunoscut pentru atitudinile antisemite inca din 1919 cand era nuntiu in Germania. Pana in 1942 i-a incurajat pe nazisti, pe urma s-a mai speriat, dar tot nu a retractat vechiul antisemitism si efectiv n-a facut mai nimic ca sa opreasca genocidul. Frica - la nivelul asta - nu-i o scuza. De aia nu-l pot canoniza nici azi. Concluzia: faptele sunt incapatanate (Lenin), degeaba le mistifici! Renunta! VR: I. Dupa 500 de ani de sevitute turco-ruso-fanariota, ortodocsii moldo-valahi si azi in lanturie grele ale duhovniciei si soborniciei moscovite si constantinopolitane, au si in UE/NATO cea mai incapabila si corupta administartie din Europa (vezi ultimul Raport OLAF), de aceea armata lor era in al doilea razboi mondial la comanda, ostateca lui Hitler, apoi a lui Stalin. Hitler nu le-a dat in administrare un teatru de razboi, tot asa cum Stalin, dupa retragerea armatei germane, administra cu Armata Rosie si desantul kominternist RPR-ul si URSSM cu mana de fier. Ideea ca romanii sub Hitler si Stalin erau liberi sa decida, e nationalism romantic. 

II. Ion Antonescu nu era un antisemit notoriu. Asta mi-a spus si Horvat, din Haganah, care a treacut granita din Transilvania cu 250 de evei, a ajuns noaptea la Antonescu si impreuna cu Filderman cauta o solutie de ai trece printr-o Romania amputata si supraveghata de GESTAPO la Constanta unde ii astepta un vapor. In Enciclopedia Judaica, in Romania lui Antonescu nu e nici un lagar de concentrate, iar faptul ca in 1944 aici traiau mai multi evrei decat inainte de razboi, cred spune totul. III. - V. Antisemitismul, o istorie extrem de complicata si dramatica, a aparut cand Biserica s-a rupt de Sinagoga, in urma cu doua milenii, si va inceta prin globalizarea celor zece porunci metamorfizate in standarde de civilizatie, drepturile omului din civilizatia judeo-crestina, a Vechiului si Noului Testament. In acest context fake news trebuie denuntate pentru ca si cei care nu le condamna sunt vinovati, dupa un vechi dicton latin.

https://books.google.ro/books…
http://www.badpolitics.ro/evreii-conduc-lumea-viorel-roman/
https://octavpelin.wordpress.com/…/…/28/evreii-conduc-lumea/


Evreii conduc lumea? / $ 50.000.000.000,

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a aratat ingrijorat de finantarea salariilor si pensiilor, apara fake news: evreii vor sa recolonizeze Romania si sa-i supun pe locuitorii, care n-au plecat inca din tara, la despagubiri de holocaus de cincizeci de miliarde de dolari USA etc. Stirile false sunt usor de depistat, ca in acest caz. Fara nord-vestul Transilvaniei, Basarabiei si Bucovinei, evreii erau in Romania 1945 mai numerosi decat inainte de razboi, pentru ca nu numai ca au fost salvati de Hitler, dar au fost salvati si cei ce ajungeau sub Antonescu, intr-o tara fara lagare. vezi Enciclopedia Judaica 1972. Faptul ca din sutele de mii de evrei romani emigrati in Israel sub Ana Pauker, zecii de mii vor si cetatenia tarii lor de bastina nu-i o recolonizare etc. Antioccidentalismul ortodox e o forma a antisemitismului traditiional. Ambele sunt folosite mereu pentru a abate atentia de la probleme social-economice grave cu care se confrunta Romania, din care s-au bajenit, a fugit 25% din forta de munca in Italia, Spania etc. Nicolae Steinhardt, evreu, calugar ortodox in Jurnalul fericirii: „Despre Antonescu însă nu pot să nu arăt că, oricum, a fost singurul în toată Europa care a cutezat să i se opună lui Hitler, să-i ţină piept într-o chestiune de onoare personală pentru acesta, în care nici Petain, nici cardinalii nu i-au spus nu. În vreme ce floarea aristocraţiei germane, generalii şi feldmareşalii acoperiţi de medalii şi decoraţii stăteau smirnă în faţa lui şi tremurau, iar el făcea spume la gură şi alerga urlând de la un capăt la altul al încăperii, Antonescu i-a ţinut piept în propriul lui bârlog de la Berchtesgaden; dârz, cu modestia cuvenită, a scăpat de la moarte câteva sute de mii de suflete de evrei.” (…) „Si pot afirma ca nici un evreu din Romania nu a fost predat nazistilor pentru a fi trimis in lagarele de concentrare din Germania sau din Polonia. Nici unul!”

http://www.badpolitics.ro/evreii-conduc-lumea-viorel-roman/ https://octavpelin.wordpress.com/2015/11/28/evreii-conduc-lumea/ https://books.google.ro/books? id=_wq3AAAAIAAJ&hl=de&source=gbs_book_similarbooks


Evreii conduc lumea? /

Sioniștii pregătesc recolonizarea! Acum doi ani se putea verifica pe site-ul Ministerului de externe câte persoane străine au primit cetățenia română, erau informații publice. Din acele informatii reieșea că 200.000 de evrei au primit cetățenia română doar în cele doua mandate ale lui Băsescu, fiindcă el semna. Pentru ce să primească atâția evrei cetățenia română? De ce ar vrea evreii să locuiască în România asta „săraca”, de unde românii sunt alungați spre alte meleaguri din cauza veniturilor mici? Un milion de proaspeți cetățeni români au secretizate datele personale banale (nume și prenume) și se presupune, pe bună dreptate, că toți aceștia provin din Israel și se pune astfel în practică planul de invadarea al României (proiectul „Israel în România”) dezvăluit de profesorul Ion Coja: România, colonie a Israelului? La Sighetu Marmației se va construi cea mai mare sinagogă din Europa. Mai 2017: „În prezenţa celor 280 de rabini în frunte cu Marele Rabin Aron Teiltelbaum şi a sutelor de invitaţi din România şi străinătate s-a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la Sinagoga Ortodoxă ce va fi reconstituită la Sighet, după modelul celei distruse de incendiu, în 1944.” http://www.graiul.ro/ 2017/05/2 9/s-a-sfintit-temelia-noii-sin agogi-din-sighet/ Construiesc acolo unde se află și Memorialul Martirilor Romani. Cinică asociere, sinagoga o să fie alături de monumentul dedicat românilor uciși de evreii bolșevici, adică bunicii și părinții ăstora cu sinagoga. Marele Rabin Aron Teiltelbaum a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la viitoarea sinagogă de la Sighetu Marmației.
Se pare că asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România” despre care pomeneam mai sus.  Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții noștri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată! În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiul vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migrație inversă, Israel se mută în România, pe lângă „musulmanii importați legal” la ordinul UE din occidentul pe care l-aui invadat grație planului Kalergi de metisare a Europei, pus în practică „pas cu pas” de Frau Merkel și slugile ei europene. Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune. Două exemple concrete: Ilan Laufer (Antena 3), devenit ministru (!) și Niels Schneker (RTV). Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel! Nu mai vorbim despre israelienii care au invadat capitala și de care nu auziți decât cu ocazia unor scandaluri, în care acestia sfidează pur si simplu autoritățile române. Așa a fost in cazul lui Roni Herșcovici, tânărul israelian care a accidentat un polițist, după care s-a baricadat în mașina de lux si le arăta, batjocoritor, penisul polițiștilor români! [1]  Dacă un român făcea așa ceva în Israel, ar fi fost împușcat pe loc! Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a transformării noastre într-o simplă colonie. [2] Da, s-a produs unul din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ, să ajungă în 27 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele. Cu datorii exorbitante la marile bănci mondiale, fără ca în țară să se fi construit ceva. Da, s-a produs un holocaust industrial, un exod major al populației din cauza lipsei locurilor de muncă, circa 4.000.000 de români muncesc în afara țării. Industria românească a fost distrusă, flota comercială, una dintre cele mai mari din lume, distrusă și ea, Căile Ferate cu transport de persoane și de mărfuri distruse împreună cu infrastrctura, transportul aerian distrus, agricultura distrusă, armata distrusă, mai avem sub 20% din capacitatea de luptă a armatei din 1989. Învățământul distrus, sănătatea distrusă. Instituțiile de forță și serviciile secrete sunt sub control extern, la fel ca și decizia în alegerea președintelui țării. Un pui de cuc instalat în cuibul neamului românesc. „Nu, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.” [3] Țara nu mai este condusă de români, chiar dacă unii dintre cei care au devenit șefi peste o turmă de indivizi  cu creierii spălați poartă nume românești! Sunt alogeni crescuți din copilărie, formați și pregătiți ca să preia conducerea statului român în detrimentul băștinașilor. Legile elaborate de Parlament (încă mai avem, deși sunt duse lupte puternice pentru desființarea lui), trebuie să primească acceptul U.E. și ambasadelor străine. Ambasadorii se comportă, pe pământ românesc, cu reprezentații legali ai statului precum trimișii sultanului cu domnii români atunci când erau pe cale să fie maziliți. Nu-l plângem pe Iohannis sau pe Băsescu, ci România, această țară smerită, care s-a născut din suferință și continuă să trăiască în umilință. Președintele României cu kipa pe creștet și executând gestul obedienței masonice, interpretat de ignoranți ca fiind un gest patriotic.
Nu mai avem nimic, bogățiile subsolului au fost vândute, concesionate, cedate de trădătorii alogeni și cozile de topor autohtone. Pădurile se taie de parcă mâine nu am mai exista, irațional, în dușmănie… doar sunt tăiate de firme străine, care în țara lor de origine nu au curajul să taie un pomișor fiincă ar face pușcărie! Iată ce citeam în presa anului 2014: „Baroneasa Arielle Malard de Rothschild este susţinută de statul român pentru un loc în Consiliul de administraţie al Electrica, grupul de distribuţie care alimentează cu energie Transilvania şi nordul Munteniei.” [4] Care „stat român” o susținea pe această reprezentantă a oligarhiei mondiale financiar-sionistă, putere suprastatală care are pretenția să conducă destinele omenirii? Nu cumva tot ovreii de-ai lor, ascunși după nume românești de împrumut, ca alde Mihai Răzvan Ungureanu, Bogdan Olteanu, Vlad Alexandrescu sau Radu Berceanu? Aici, în România, e holocaust economic, fiindcă  în afara unor mici prăvălii românești de la colțul străzii, comerțul este al marilor concerne externe. Există un scandal al alimentelor de proastă calitate care se găsesc pe rafturile magazinelor din România. Da,  așa este, nu ne omoară prin gazare sau împușcare, dar ne îmbolnăvesc lent. Nu este nici o problemă, I.G. Farben și alte mari concerne produc medicamente cu care românii se îndoapă până dau colțul. Noi trebuie doar să le cumpărăm alimentele otrăvite cu chimicale, iar, după consumul lor și al medicamentelor… sapa și lopata, că doar ele au mai rămas românești în țara asta! Se merge cu tupeul antiromânesc până acolo, încât marea moschee de la București va fi construită pe niște pământuri care au aparținut Brâncovenilor, decapitați la Istanbul fiindcă nu au vrut să renunțe la credința lor ortodoxă strămoșească. Se răsucesc strămoșii nostri în morminte!  Doamne, apără-ne Tu, că  noi nu mai putem!

Marius Albin MARINESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu