miercuri, 31 iulie 2024

Julian Rose - Regatul Unit sub controlul politicii de înfometare

 



Regatul Unit sub controlul politicii de înfometare

Julian Rose, scriitor, Anglia

31 Iulie 2024

 

După trei luni de ploaie necruțătoare, din martie până la sfârșitul lui mai 2024, care au acoperit o mare parte din terenul productiv din Regatul Unit, fermierii s-au trezit cu câteva luni în urmă să-și pună recoltele de primăvară în sol.

 

Multe dintre aceste ferme suferă deja un deficit periculos de nutrienți; solurile s-au epuizat după patru până la cinci decenii de operațiuni miniere monoculturale dependente din punct de vedere agrochimic care au redus primii șase centimetri de sol - în mod normal populat cu insecte și viermi microscopici - la puțin mai mult decât materie moartă dependentă în întregime de îngrășămintele sintetice cu nitrați și pesticidele toxice pentru a crește orice altceva. decât buruienile. Dar aceste aporturi chimice devin din ce în ce mai scumpe și, cuplate cu randamente care nu mai sunt suficiente pentru a aduce profituri, o mare parte a fermierilor arabile comerciali din Regatul Unit sunt la limita falimentului.

 

Subvențiile guvernamentale i-au ținut pe linia de plutire până acum, dar asta se schimbă. Acum, accentul plății este pus pe „creșterea biodiversității” prin introducerea unor scheme prietenoase cu natura în ferme lipsite în mare măsură de astfel de caracteristici. Un lucru bun, ați putea spune, dar pământul scos din producția de alimente înseamnă că trebuie importate mai multe alimente din altă parte a lumii.

 

O problemă de securitate alimentară se profilează. „Securitatea alimentară” înseamnă aplicarea unei politici agricole care asigură că un stat național este, în general, capabil să-și hrănească propriul popor. Marea Britanie a avut o cifră de producție casnică de autosuficiență de 60% în majoritatea ultimelor două până la trei decenii. A scăzut la aproximativ 45% în urmă cu cinci ani, iar anul acesta (2024) această cifră a scăzut la doar 32%. Implicațiile acestui fapt sunt într-adevăr grave. Un stat național lider mondial care se bazează pe o poziție de import de aproape 70% pentru a hrăni o populație de aproximativ 60 de milioane este negație majoră. Adăugați aproximativ șase decenii de politici de gestionare a terenurilor agrobusiness susținute de guvern, bazate pe inputuri farmaceutice care înlocuiesc asolamentul de hrănire a solului, gunoi de grajd și diverse regimuri de culturi mixte - și o criză uriașă se profilează chiar după colț.

 

Alimentele care apar în supermarketurile și hipermarketurile națiunii provin toate din practici cu deficit de sol, fie că sunt produse acasă sau importate. Multe provin, de asemenea, din sisteme hidroponice care picura nutrienți solubili în recipiente mari de apă în care sunt cultivate plantele. Nici un sol implicat. Prin urmare, consumatorul modern ingeră - și încearcă să digere - o dietă toxică, sărăcită în vitamine și în mare parte lipsită de viață, stocând astfel un cocktail periculos de probleme de sănătate atât acum, cât și pentru viitor. Luminile roșii ar trebui să clipească pentru ca toți cei dependenți de o astfel de politică alimentară și agricolă dezastruoasă să continue să se hrănească pe ei înșiși și pe familiile lor.

 

Alimentele denaturate, sărăcite și foarte procesate au devenit norma zilnică pentru marea majoritate a consumatorilor corupti de comoditate din Insulele Britanice și pentru mare parte din lumea modernă post-industrială. Un regim care s-a infiltrat profund și în țările emisferei sudice, subminându-le dietele și modurile de viață tradiționale. Dar nu doar alimentele de slabă calitate cu deficit de vitamine sunt cele care degradează sănătatea și bunăstarea consumatorilor. Din cauza diferitelor conflicte internaționale umflate intenționat și a jocului de putere motivat politic, folosind agenda falsă verde „zero carbon” pentru a devia resursele de la producția agricolă, marile lanțuri de supermarketuri precum Tesco dețin acum cu 60% mai puține rezerve de alimente în sistemele lor decât au făcut cinci ani. în urmă.

 

Acest lucru se traduce în nu mai mult de o săptămână sau două de hrană disponibilă, în cazul în care o criză duce la epuizarea proviziilor. Puteți vedea clar constrângerile cu care se confruntă atât fermierii, cât și consumatorii. Orice „zonă de confort” existentă se erodează rapid, la fel ca solul de pe câmpurile arabile din ce în ce mai sterpe. Mai este foarte puțin timp pentru a acționa pentru a preveni o criză alimentară/agricolă la scară largă. După cum a spus recent un fermier britanic

 

„Guvernul va schimba agenda sau ne va lăsa să murim de foame?”

 

 

 

Ei bine, asta ar trebui să fie întrebarea în mintea tuturor celor încă capabili să gândească; deoarece ultima alegere nu este o simplă fantezie, ci o parte integrantă a agendei guvernului din umbră global. Directorul lanțului de supermarketuri Sainsbury pare să aibă răspunsul. El este citat ca afirmând: „Nu vom avea nevoie de niciun fermier până în 2030”. Sainsbury face pur și simplu ecou doctrinei Agendei 2030 a Forumului Economic Mondial (W.E.F.). Această platformă centrală a Great Reset, Green New Deal și a Patra Revoluție Industrială folosește scuza de a atinge Net Zero până în 2045, pentru a trage alimentarea și agricultura așa cum le cunoaștem, la nivel global.

 

W.E.F., Organizația Națiunilor Unite și Organizația Mondială a Sănătății, plus marea majoritate a magnaților/instituțiilor bancare globale și a companiilor globale de investiții precum BlackRock și Vanguard, sunt, cu sprijinul tacit al miliardarilor precum Bill Gates, Elon Musk și Regele Angliei,  în pas cu marea escrocherie privind „încălzirea globală”. Ele se conformează cu planul pe care trebuie să meargă producția agricolă și în special animalele de fermă tradiționale. Pentru că degajă metan și CO2, care au dat roade „oamenilor de știință în modelare pe computer” guvernamentali pretind că sunt agenți cauzatori ai încălzirii globale/schimbărilor climatice.

 

Între timp, Bill Gates cumpără rezerve prețioase de semințe de patrimoniu, singura sursă de semințe indigene nealterate cu A.D.N./nemodificate cu O.M.G., doar pentru a le închide imediat după cumpărare. Un act de ecocid flagrant și respingător.

 

Gates se află chiar în centrul demersului cultului global de elită de a înfometa majoritatea umanității din imagine. El, împreună cu Klaus Schwab, Yuval Noah Harari și „tinerii lideri globaliști” îndoctrinați ai lor, lucrează pentru a se asigura că o hrană falsă în întregime sintetică, bazată pe modificări genetice, în laborator, va înlocui plantele cultivate în sol și animalele hrănite cu iarbă în următorii zece ani. Gates a achiziționat deja suprafețe mari de teren agricol din S.U.A. în care să crească culturi modificate genetic modificate de A.D.N.-ul experimental și ingrediente „gata pentru vaccin” pentru combaterea viitoarelor plandemii - pe care el este, de asemenea, implicat în planificare și instigare.

 

În timp ce la colț în valea cibernetică (ex Silicon Valley), sub titlul „Proiectul 20451”, cincizeci de oameni de știință elaborează o strategie pentru „dezvoltarea” distopică a omenirii: să transfere conștiința umană într-un purtător artificial pentru a crea o „ființă” cibernetică numită „The Transhuman”. După cum a anunțat regele Charles despre lansarea celei mai recente etape a „Marii Resetări” din Davos

 

„Trebuie să ne punem pe picior de război”

 

Da, prin declararea unui „plan global de urgență” inspirat de Davos, orice distorsiuni ale vieții pot fi prescrise ca medicament genocid pentru a accelera venirea pământului promis al cyborgului. Acest lucru mă readuce la problema cea mai imediată: fereastra noastră de oportunitate de unul sau doi ani de a fie întoarce această navă - cel mai probabil stat națiune cu stat național - sau găsi o modalitate de a ne uni pentru a construi arcuri ale agriculturii pro-ecologice robuste. suficient pentru a susține comunitățile terestre și de sate/orașe mici. O acțiune în care toți se implică în eforturi de sprijin reciproc pentru a asigura o cale practică de urmat.

 

Toate dovezile indică un democid planificat - în care noi oamenii suntem zona țintă - deja sub supraveghere C.C.T.V., digitală și prin satelit 24/7 și supusă controlului minții radiațiilor E.M.F. cuplate din ce în ce mai mult la matricea de calcul electromagnetică omniprezentă cunoscută sub numele de „The Cloud”. În plus, suntem asfixiați, aproape zilnic, de programul de geoinginerie atmosferică (chemtrails) care aruncă fără discernământ nanoparticule de aluminiu, bariu și stronțiu peste tot. Lista continuă și mulți dintre voi o știți deja până acum.

 

După cum ne asigură agenții întunecați ai controlului central, „acest lucru este pentru a preveni încălzirea globală/schimbările climatice”. Ha, ha, ha! Nu. Aceasta este pentru a bloca o conștientizare globală în creștere și o conștiință spirituală superioară, care le va anula complet și va schimba cursul istoriei. Supusa acestui atac permanent și în mare măsură invizibil asupra fundamentelor sale, omenirea trebuie să dezvolte un răspuns practic acum, pentru că mâine este prea târziu.

 

Ca și în cazul tuturor etapelor care ating apogeul lor de opoziție față de ceea ce este real și adevărat,  accesoriile anti-viață excesiv de grele care blochează simplitatea esențială a acțiunii oneste bazate pe bunul simț, trebuie eliminate - pentru a reveni la ceva solid, real și care susține viața umană, animală și de mediu. Este o îndepărtare a tuturor exceselor până la oasele goale ale necesității de la care să luăm un nou început. Așa că ne întoarcem la sol, hrană, apă și adăpost. Aceasta este concluzia noastră de la care să începem din nou. Solul, hrana și apa trebuie să-și recapete caracteristica de a fi „vii”. Și noi la fel. Pentru a realiza acest lucru, marile ferme comerciale monoculturale, dependente din punct de vedere agrochimic, pe care le citez la începutul acestui articol, vor trebui împărțite în multe unități mai mici, fiecare tratată ca un proiect pro-ecologic în devenire.

 

Una câte una, diversitatea de sol a acestor unități va fi completată, folosind tehnici comune practicienilor agriculturii organice și pro-ecologice. Recoltele vor reveni la nivelurile lor optime și se va realiza o simbioză între renașterea diversității naturale și cultivarea culturilor alimentare. Pentru cei adaptați ecologic, acesta este bunul simț.

 

Prin necesitate, noua energie a unei noi generații este necesară pentru a face față acestei provocări și pentru a recunoaște că alimentele proaspete de calitate pe care le cultivă pe terenurile reumplute trebuie să-și găsească destinul în cele mai imediate locații geografice - și să nu mai fie aruncate pe piețele globale aflate în moarte pentru alimentele sterile și sintetice produse în masă care acoperă rafturile de plastic ale „piețelor de stupoare” care amorțesc sufletele.

 

Este suficient să spunem că o dinamică cu totul nouă, bazată pe o economie rurală întinerită și un instinct de autosuficiență, va înlocui în cele din urmă deșerturile agricole care ne-au denaturat și distrus lanțul alimentar. Un efort puternic unit și susținut de consumatori va fi esențial, deoarece acesta este complet în afara agendei guvernamentale din umbră, așa cum a spus directorul Sainsbury's.

 

Tendința de reluare a controlului asupra destinelor noastre este deja observabilă în respingerea din ce în ce mai mare a gigantului supranațional UE și în apărarea valorilor de bază ale statelor naționale. De asemenea, din ce în ce mai vizibilă este mișcarea în creștere pentru state independente din America de Nord pentru a se elibera de controlul central al Washington DC.

 

Viitorul nostru este în mâinile noastre, sau noi oamenii nu avem viitor. Este timpul să nu-ți mai imaginezi că cineva se va încurca cumva și va ieși pe uscat. O astfel de atitudine reprezintă o retragere sinucigașă într-o închisoare de sclavie bine pregătită - și da, de a te lăsa victima unui proces prelungit de înfometare.

 

Viața merge înainte, nu înapoi. La această confluență dramatică de energii profund conflictuale, niște provocări remarcabile se află imediat în față, oferindu-ne oportunitatea unică de a exprima acea creativitate și curaj înnăscut cu care noi, oamenii, am fost binecuvântați, dar pe care mulți nu le-au putut pune în practică.

 

Nu trebuie să fii fermier pentru a planta semințele a ceea ce devine sursa de hrană esențială pentru trup, minte și spirit. Dar trebuie să realizați că tocmai de la acest nivel de simplitate practică va trebui construit viitorul pe care ni-l dorim.

 

----------------------------------------

Sursa - https://www.globalresearch.ca/uk-top-down-starvation-policy/5863918 - 29 iulie 2024








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu