vineri, 26 iulie 2024

Paul Craig Roberts - ...concurs de tir

 



...concurs de tir, sau poligonul numit Trump!

 

Dovezile acustice dovedesc dincolo de orice îndoială mai mult decât un trăgător

 

21 iulie 2024 |

Paul Craig Roberts

Eu și alții am subliniat goluri uimitoare în protecția lui Trump de către Serviciul Secret. Golurile sunt atât de flagrante încât nu pot fi puse pe seama incompetenței.

Scott Ritter spune că intenția este singura explicație. Acum aceste concluzii sunt susținute de dovezi acustice. Faptul că gloanțele călătoresc mai repede decât sunetul înseamnă că timpul dintre auzirea glonțului trecând prin microfon și apoi sunetul permite calcularea distanței de la care glonțul a fost tras. Diferențele de timp relevă distanțe diferite. Prin urmare, concluzia este inevitabilă că au fost mai mulți trăgători.

Mike Adams ne prezintă o analiză de aproximativ 30 de minute, iar Chris Martenson ne ghidează printr-o altă analiză de 30 de minute. Mike Adams concluzionează că au fost 7 focuri trase, 5 de la distanța locației lui Crooks și 2 de la două distanțe mai lungi diferite.

 

Martenson subliniază că împușcătura la Trump care a lovit un bărbat din rândul de sus mergea pe o traiectorie ascendentă, ceea ce înseamnă că nu a venit din partea de sus a clădirii în care era poziționat Crooks.

Primele fotografii sunt ușor de identificat. Unele dintre următoarele fotografii sunt poluate cu ecouri și necesită o atenție deosebită.

Atât Adams, cât și Martenson oferă rapoarte competente. Ambii spun că analiza necesită experți criminalistici independenți acreditați și că acuratețea rezultatelor poate fi înăsprită odată ce calibrele armelor sunt cunoscute. După cum am spus, să sperăm că gloanțele au fost strânse de autorități oneste și de încredere.

Țineți minte că analiza acustică expertă a asasinarii lui Robert F. Kennedy a arătat cu siguranță două calibre diferite de arme trase. Nu există nicio îndoială cu privire la acest lucru, dar povestea oficială rămâne „om înarmat singur”.

Mass-media americană de curve va califica analiza faptică drept „teorie a conspirației” și va susține narațiunea oficială drept adevăr. Cu toate acestea, în acest moment, FBI, CIA, Securitatea Internațională, NSA și mass-media prestituite au credibilitate zero. Nimeni nu ar trebui să creadă vreun cuvânt din el.

Iată videoclipurile:

https://www.brighteon.com/a2ec2cff-0d92-4870-9629-e1fa9eb3fb09

https://x.com/bennyjohnson/status/1814398580154872092

 

Pe lângă defecțiunile de securitate și dovezile acustice, există și absența unei drone cu cameră a Serviciului Secret. Singurul motiv pentru a nu avea o acoperire a camerei este că i-ar fi făcut evident pe Crooks și pe ceilalți trăgători.

Singurul mod în care democrații sau statul profund care operează prin intermediul democraților pot scăpa de tentativa lor de asasinare a lui Donald Trump este ca republicanii să nu facă nimic pe motiv că ar fi dezbinat sau prea jenant pentru SUA să admită un complot guvernamental împotriva Atu. Soții Rinos vor argumenta că complotul trebuie acoperit pentru a salva reputația Americii. Lui Trump i se va spune că trebuie să unifice țara, nu să o împartă ținându-i la răspundere pe ucigașii săi.

Nimeni nu va explica cum binele poate fi unit cu răul.























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu