duminică, 28 iulie 2024

Maria Diana Popescu - Vă era dor de idioţii periculoşi?

 



Vă era dor de idioţii periculoşi?

Maria Diana Popescu

28 Iulie 2024

 

Un butoi cu pulbere, aşa arată Europa 2024! Jandarmii lumii urăsc patologic continentul european. Ura lor a pus la bătaie strategii criminale, armament şi bani pentru distrugerea Europei. Marele duşman este SUA, atît pentru Rusia, cît şi pentru Europa şi întreaga lume. S-au scurs mai mult de doi ani de cînd SUA şi aliaţii alimentează războiul din Ucraina şi-l zgîndăresc pe Putin, iar pe măsură ce posibilitatea unui război mai larg cu Rusia creşte, Europa a trecut la recrutare, producerea de echipamente militare şi instruire în masă. Mai multe state europene revin la serviciul militar obligatoriu. Măsură a unor politici de apărare sau achiziţionare de carne de tun la adăpostul „legii”?

 

Ne confruntăm cu mobilizarea a milioane de tineri în statele Europei, pentru a fi aruncaţi într-un război de proporţii mondiale, situaţie de care SUA, NATO, UE şi aliaţii se fac vinovaţi. Într-o scrisoare oficială, deputatul Dumitru Coarnă îl ia la întrebări pe Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tâlvăr, solicitîndu-i confirmarea sau infirmarea informaţiilor din presă, potrivit cărora,  într-o fabrică nemţească de la Nürnberg, care ambalează raţii militare pentru NATO, sînt pregătite mari cantităţi de conserve militare, etichetate în limba română, dar şi cu privire la cele 200 de tiruri cu raţii militare sosite din Germania. De aia s-o fi închis Valea Oltului?! Ca să treacă nestingherit tirurile cu conserve, coloanele de blindate şi camioanele de război. Grindeanu ştie, dar are limba legată. Economia Germaniei cîştigă enorm din acest război, s-a relansat după modelul american. Fabricile germane s-au reprofilat pe cererea de  produse pentru război. Vă era dor de idioţii periculoşi? Sînt tot aici, lîngă noi! Au dat ordin ca armata noastră să cumpere spitale mobile pentru urgenţe militare şi civile. Dispoziţiile au venit de la Baba Cloanţa von der Leyen, vrăjitoarea rea din Turnul Babel. Alte spitale mobile, alţi bani, altă distracţie. Cu spitalele mobile din vremea plandemiei Covid ce-aţi făcut? Le-aţi topit laolaltă cu izoletele lui Arafat?

 

Cu iresponsabili şi trădători la cîrmă, România e argatul tuturor, iar tineretul român, la o adică, va fi carne de tun în războiul altora. La mare, la munte, în molluri, în parcări, peste tot dai de tineri ucraineni, tatuaţi şi cu maşini de lux, apţi şi buni de luptă, care s-au refugiat în ţara noastră să scape de înrolare în armata lui Zelenski, să profite de îndemnizaţii şi privilegii mai mari decît unele drepturi ale românilor. Totul pentru Ucraina! Slavă manipulării şi prostirii poporului român! Fără un prealabil referendum, trădătorul fără limite KWI a semnat intrarea ţării noastre în război, iar Parlamentul României n-a ratificat tratatul semnat de cele două personaje malefice ale secolului al XXI-lea. MApN a cerut medicilor de familie situaţii medicale cu tinerii între 18 şi 35 de ani, apţi de luptă.  A protestat cineva? A ieşti cineva în stradă ca la Ordonanţa 13 a lui Dragnea? Nu! Înseamnă că sînteţi de acord să vă moară copiii pentru Ucraina! Puterea de spălare a creierelor e copleşitoare! Nu-i de mirare că românilor le plac impostorii, şmecherii şi şmecheriile lor. De aia îi votează. La acest ceas al istoriei politice autohtone putem vorbi doar de impostori şi impostură, trădători şi trădare, vînzători şi vînzare de ţară.

 

În viitorul apropiat,  cu puţin „noroc”, vom fi scuturaţi mai abitir de orice brumă de bani şi suveranitate, pentru că, în urma unor negocieri obscure, corupta Ursula,  protagonista celui mai mare scandal de corupţie din istoria omenirii „privind achiziţia de vaccinuri anti-Covid-19 în UE şi relaţia sa cu Big Pharma”, descendenta unei familii care făcea comerţ cu sclavi, potrivit gureşilor, a cîştigat încă un mandat la preşedinţia Comisiei Europene! Madama infractoare şi-a asigurat încă 5 ani de imunitate şi va împacheta politică curvă a Europei în ambalaj de artă. În loc să fie după gratii pentru escrocheriile şi abuzurile din pandemie, a fost ajutată să recîştige fotoliul! De la tribuna PE, poloneza Ewa Zajaczkowska-Hernik, membră în grupul „Europa Naţiunilor Suverane” a făcut-o de două parale pe Baba Cloanța von der Leyen, arătîndu-i unde-i este locul, adică la puşcărie. Mare asemănare între fostul cancelar al Germaniei Angele Merkel şi Ursula! Ambele au făcut din Europa un Turn Babel. Una l-a construit şi l-a populat cu migranţi şi orientări anormale, alta îl conduce prin idioţi periculoşi!

 

Pentru că altul nu mai apucă, Baba Cloanța von der Leyen va face ravagii în prezentul mandat. Ne va umple de taxe şi impozite, ca stat! Ne va satura de imigranţi, ne va sili să-i lăsăm pe legebetişti să ne bată pe umăr, să le facem cununii şi nunţi ălora care se împerechează în buzunarul de la spate, ne va controla nu doar cardurile şi conturile din bănci, ci şi portofelele. De aici şi planul viitorului portofel digital! Trăiască cooperarea dintre Ursula şi gaşca sa de mafioţi, slugi ale unchiului Sam, care vor continua programele de jefuire a banilor publici extraşi din statele membre, prin înarmare pentru drobul de sare, vaccinuri şi pandemii. Exhibările propagandistice şi ideologice ale SUA, NATO şi UE au devastat omenirea, au umplut-o de războaie, atentate, pandemii, crime, haos, drogaţi, migranţi, de politicieni cruzi şi vînduţi, de mizerabili anormali, în numele democraţiei, libertăţii, toleranţei, a rasei şi clasei.

 

Aranjament grafic - I.M.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu