luni, 5 iulie 2021

Marina Popovici - Revelatii de exceptie!

 


2014 photo


Revelatii de  exceptie!

 

   În  Rusia, Marina Popovici e considerată cafiind aproape un personaj legendar.

 S-a născut în anul 1931 şi a ajuns la gradul de colonel în Forţele Aeriene ruse, fiind un pilot de încercare cu abilități extraordinare. A supravieţuit în urma a nu mai puțin de şase accidente aviatice, a pilotat aproximativ 40 de tipuri de avioane şi a înregistrat 107 recorduri mondiale în aviaţie, dintre care multe nici în prezent nu au fost doborâte. Este de asemenea prima femeie care a  devenit pilot de încercare şi prima femeie care a depăşit bariera sunetului pilotând un avion.

   În cariera didactică, ea a activat ca profesor în ştiinţa aerodinamicii, a susţinut numeroase conferinţe şi a fost vicepredintele Universităţii din Arhangelsk.

  Pe lângă profesia de inginer, ea a urmat şi cursuri de teologie şi fizică, fiind de dezvoltarea capacităţilor psihice paranormale. În urma practicii sale în aceasta direcţie, ea a devenit capabilă să vadă aura umană şi de asemenea s-a specializat în comunicarea telepatică.

 Cu o asemenea carieră şi notorietate, este dificil să nu dăm atenţie informaţiilor pe care ea le-a publicatîn anul 1991 despre ultima fotografie transmisă de sonda spațială rusească Phobos II, înainte de dispariţia ei lângă planeta Marte.

   Ea a dat de asemenea numeroase referințe despre cazurile OZN în cartea ei intitulată UFO Glasnost (publicată în Germania, în anul 2003), precum și în conferințele și interviurile pe care le-a susținut, afirmând că au fost înregistrate nu mai puțin de 3000 de mărturii ale piloților militari ruși, cât și a celor din aviația civilă, despre observații și întâlniri cu felurite tipuri de OZN-uri.

   În plus, ea a menționat despre existența a cinci nave extraterestre aflate în posesia guvernului rus, după ce acestea au fost recuperate de la locul prăbușirii lor. Locurile în care acestea s-au prăbușit au fost: Tunguska (1908), Novosibirsk, Tallin, Ordzhonikidze și Dalnegorsk. Totuși, în mod straniu ea nu a menționat nimic despre cazul OZN-ului așa-zis prăbușit și recuperat in regiunea Sverdlosk, în anul 1968 sau în martie, 1969. OZN prăbușit în regiunea Sverdlosk, Rusia – 1969.

    Există de altfel mai multe controverse în legătură cu acest caz, printre care poziția neverosimilă în care este prezentat OZN-ul prăbușit.

     Din ce direcție a venit el, pentru a fi îngropat în pământ ca în fotografia de mai sus, fără a lăsa urme vizibile în pădurea din spatele lui?

  Chiar și daca s-ar fi prăbușit vertical, impactul cu solul ar fi trebui să lase urme mult mai evidente sub forma unui minicrater sau a pământului dislocat.

Singurele posibilități ar fi fost ca OZN-ul sa se fi prăbușit din lateral stânga sau dreapta, însă fotografia nu ne arată un cadru mai larg. Nava extraterestra pare mai degrabă că s-a „încastrat” direct în sol.

Revenind la Marina Popovici,  adeseori ea a vorbit despre descoperirile ştiinţifice ruseşti în ceea ce priveşte interacţiunea permanenta  dintre emotiile si psihicul uman, care afecteaza câmpurile electromagnetice ale planetei noastre, precum şi despre impactul imediat al acestora asupra activităţii Soarelui. De pildă, ea a arătat prezența zonelor obscure în aceste câmpuri, ce corespund ţărilor în care războiul a făcut ravagii, cum ar fi Iraq.

    După ce Marina Popovici a făcut cunoscute aceste studii, oamenii de ştiinţă au estimat că haosul emoţional al fiinţelor umane perturbă foarte mult energia planetei, care a început să răspundă din ce în ce mai violent la o asemenea situaţie.

   Într-un interviu oferit revistei spaniole Urban Planet, Marina Popovici a dat unele informaţii foarte interesante, referitoare la aceste subiecte.

   Cităm mai jos unele fragmente din acel interviu remarcabil:

- În timpul Războiului Rece, Rusia a manifestat un interes deosebit pentru studierea domeniului paranormal. Aţi făcut descoperiri importante despre reţeaua energetică terestră şi aţi pus în evidenţă un fel de „câmp de înregistrare psihică”, ce înconjoară Terra. Cum funcţionează acesta?

   - Studiile realizate la Moscova au arătat că planeta noastră este înconjurată de o reţea energetică imensă, un „ţesut” energetic care se distribuie într-o formă geometrică.

   Geologia continentelor, de exemplu, răspunde la modelul energetic principal al acestei grile de câmp. De fapt, întreaga structură a ceea ce noi cunoaştem ca fiind planul fizic se ordonează după anumite modele geometrice determinate.

   Acest lucru este cunoscut sub  numele de Geometrie Sacră. Încă din 1958, profesorul Bernascki a descoperit un fel de inel ce înconjoară Pământul; el conţine un câmp energetic în care sunt memorate „fişierele” de activitate a tuturor formelor de viaţă, precum și istoria planetei noastre.

    S-a descoperit de asemenea că acest câmp energetic un aparţine planului fizic. Noi am putut să detectăm această bandă energetică specifică şi să citim valorile ei energetice cu ajutorul anumitor mediumi pregătiţi în acest sens. Ne-am dat seama că, în realitate, acest câmp energetic este o bandă de energie eterică, încărcată cu emoţii.

     Acesta e motivul principal pentru care trebuie să ne controlăm emoţiile, căci fiecare dintre noi are puterea să afecteze în mod pozitiv sau negativ acest câmp energetic.

    Orice manifestare negativă a fiinţei umane, cum ar fi ura sau frica, acţionează în mod direct asupra planetei. Pământul reacţionează violent la gandurile  şi sentimentele noastre negative, emițând un tip de radiaţie care se repercutează asupra modelelor implicate.

- Poate fi aceasta una dintre cauzele schimbărilor climatice violente care s-au înregistrat în ultimii ani?

- Ea este doar o parte a unui imens proces, care se înscrie într-o ordine cosmică perfectă. Oamenii de ştiinţă ştiu foarte bine ca planeta noastră se confruntă cu un proces ciclic şi inevitabil, care nu se reduce doar la fiinţa umană. În univers, totul este interconectat; orice am face, fie că este armonios sau dizarmonios, afectează Terra.

Energiile negative pe care le emitem, afectează toate fiinţele de pe suprafaţa Pământului; de fapt, ele sunt chiar mai puternice decât însăşi energia nucleară.

Planeta, ca şi cum ar fi un corp bolnav, reacţionează prin intermediul unor „anticorpi” naturali, pentru a supravietui. Poluarea, de exemplu, nu e cauzată doar de energiile reziduale; noi înşine, atunci când acţionăm ca fiinţe iresponsabile sau lipsite de control, suntem de asemenea o sursă importantă de poluare a planetei.

Lumea răspunde în mod diferit atunci când emitem sentimente de ură sau de iubire.

- Este adevărat că ruşii au un avans considerabil în acest domeniu faţă de americani?

- Unii dintre subiecţii medium au relatat că, în timpul anumitor experimente pe care noi le-am făcut, s-au întâlnit în plan astral cu alţi mediumi de origine americană, ce lucrau în acelaşi domeniu. Printr-un antrenament specific, ei au putut să detecteze câmpurile de poluare „psionică” ale Pământului, care apar precum o „manta” întunecată, ce înveleşte anumite părţi ale globului. Ne-am dat seama că, utilizând anumite frecvențe energetice este posibil nu doar să influenţăm viaţa prin control mental, dar de asemenea să modificăm climatul.

   Deasemeni există studii suplimentare asupra fenomenului de antigravitaţie, care ne-au condus la anumite descoperiri importante asupra câmpurilor scalare, a energiilor vectoriale şi ale vidului. O aplicare corectă a acestor tehnologii ar putea transforma într-un mod remarcabilşi minunat întreaga lume şi chiar viaţa pe Pământ. (...)

- Există numeroase dovezi indubitabile despre existenţa extratereştrilor şi despre faptul că ei ne vizitează planeta.

   Se pare că guvernanţii noştri au fost chiar preveniţi despre transformările care vor urma la nivel planetar.

Ce ne puteţi spune despre acest subiect şi care este motivul pentru care niciuna dintre oficialităţile lumii nu prezintă aceste dovezi incontestabile?

 Mai logic şi de bun simţ trebuie să admitem existenţa vieţii extraterestre, decât să o negăm. Marile puteri ale lumii cunosc aceasta foarte bine... dar totuşi neagă.

Pentru că dacă lumea ar cunoaşte ceea ce ştiu aceste fiinţe extraterestre, inclusiv planetei noastre, sistemul actual de credinţe s-ar prăbuşi in cel mai scurt timp.  asupra maselor de oameni ar dispărea în două-trei zile.

   Fiinţele extraterestre au cunoştinţe foarte avansate despre ceea ce noi numim„energia liberă”. Planeta noastră şi întregul univers au la dispoziţie nenumărate si inepuizabile surse de energie nepoluantă, a căror folosire ar da o lovitură nimicitoare imperiului actual de dominare a economiei mondiale.

Tocmai utilizarea surselor de energie poluantă, cum ar fi petrolul sau cărbunii, menţin sistemul economic actual într-o totală dependență fata de posesorii resurselor financiare.

Mare parte dintre fiinţele extraterestre implicate în destinul Pământului respectă liberul nostru arbitru şi nu se implică în mod direct în optiunile umanităţii.

Ele au demonstrat că au venit cu cele mai bune intenţii şi ne-au arătat cu prisosinţă că pot neutraliza, doar în câteva secunde, orice tehnologie terestră de atac sau de distrugere. Acest lucru n-ar trebui să fie ascuns omenirii. Tot ceea ce are legătură cu acest subiect ar trebui dezvăluit fără întârziere.

În toate conferinţele pe care le-am susţinut şi în toate cărţile pe care le-am scris, am vorbit şi am prezentat cele mai importante evenimente de acest tip, care au avut loc pe teritoriul Rusiei. De exemplu, misiunea sondei spațiale Phobos II, pe care noi am trimis-o spre Marte, a dispărut în momentul în care a transmis către Pământ imagini cu navă extraterestră gigantică, având un diametru de aproximativ 25 km.

De altfel, dispariţia sau pierderea contactului cu sondele ştiinţifice de explorare spaţială trimise de pe Pământ a reprezentat unul din subiectele de discuţie și analiza între preşedinţii Bush și Gorbaciov la Conferința de la Malta, din decembrie 1989. Au existat de asemenea şi întâlniri în spaţiu între astronauţii noştri şi fiinţe venite din alte lumi.

   Sunt convinsă că destul de curând pe planeta noastră se va petrece ceva care, într-un anumit fel, va „obliga” aceste fiinţe extraterrestre  benefice, să se prezinte fără rezerve umanităţii, pentru a o ajuta.

Consider că acela va fi evenimentul cel mai important din istoria modernă a umanităţii.

    Marina Popovici - Revelatii de  exceptie .

    În  Rusia, Marina Popovici e considerată ca fiind aproape un personaj legendar.

   S-a născut în anul 1931 şi a ajuns la gradul de colonel în  Forţele Aeriene ruse, fiind un pilot de încercare cu abilități extraordinare. A supravieţuit în urma a nu mai puțin de şase accidente aviatice, a pilotat aproximativ 40 de tipuri de avioane şi a  înregistrat 107 recorduri mondiale în aviaţie, dintre care multe nici în prezent nu au  fost doborâte. Este de asemenea prima femeie care a devenit pilot de încercare şi prima femeie care a depăşit bariera sunetului pilotând un avion.

  În cariera didactică, ea a activat ca profesor în ştiinţa aerodinamicii, a susţinut numeroase conferinţe şi a fost vicepredintele Universităţii din Arhangelsk.

    Pe lângă profesia de inginer, ea a urmat şi cursuri de teologie şi fizică, fiind de dezvoltarea capacităţilor psihice paranormale. În urma practicii sale în aceast  direcţie, ea a  devenit capabilă să vadă aura umană şi de asemenea s-a specializat în comunicarea telepatică.

    Cu o asemenea carieră şi  notorietate, este dificil să nu dăm atenţie informaţiilor pe care ea le-a publicatîn anul 1991 despre ultima fotografie transmisă de sonda spațială rusească Phobos II, înainte de dispariţia ei lângă planeta Marte.

   Ea a dat de asemenea numeroase referințe despre cazurile OZN în cartea ei intitulată UFO Glasnost (publicată în Germania, în anul 2003), precum și în conferințele și interviurile pe care le-a susținut, afirmând că au fost înregistrate nu mai puțin de 3000 de mărturii ale piloților militari ruși, cât și a celor din aviația civilă, despre observații și întâlniri cu felurite tipuri de OZN-uri.

     În plus, ea a menționat despre  existența a cinci nave extraterestre aflate în    posesia guvernului rus, după ce acestea au fost recuperate de la locul prăbușirii lor. Locurile  în care acestea s-au prăbușit au fost: Tunguska (1908), Novosibirsk, Tallin, Ordzhonikidze și Dalnegorsk. Totuși, în mod straniu ea nu a menționat nimic despre cazul OZN-ului așa-zis prăbușit și recuperat in regiunea Sverdlosk, în anul 1968 sau în martie, 1969. OZN prăbușit în regiunea Sverdlosk, Rusia – 1969.

  Există de altfel mai multe  controverse în legătură cu acest caz, printre care  poziția neverosimilă în care este prezentat OZN-ul prăbușit.

Din ce direcție a venit el, pentru a fi îngropat în pământ ca în fotografia de mai sus, fără a lăsa urme vizibile în pădurea din spatele lui?

Chiar și daca s-ar fi  prăbuși vertical, impactul cu solul ar fi trebui să lase urme mult mai evidente sub forma unui minicrater sau a pământului dislocat.

Singurele posibilități ar fi fost ca OZN-ul sa se fi prăbușit din lateral stânga sau dreapta, însă fotografia nu ne arată un  cadru mai larg. Nava extraterestra pare mai degrabă că s-a „încastrat” direct în sol.

Revenind la Marina Popovici, adeseori ea a vorbit despre descoperirile ştiinţifice ruseşti în ceea ce priveşte interacţiunea permanenta dintre emotiile si psihicul uman, care afecteaza câmpurile electromagnetice ale planetei noastre, precum şi despre impactul imediat al acestora asupra activităţii Soarelui. De pildă, ea a arătat prezența zonelor obscure în aceste câmpuri, ce corespund ţărilor în care războiul a făcut ravagii, cum ar fi Iraq.

După ce Marina Popovici a făcut cunoscute aceste studii, oamenii de ştiinţă au estimat că haosul emoţional al fiinţelor umane perturbă foarte mult energia planetei, care a început să răspundă din ce în cemai violent la o asemenea  situaţie.

    Într-un interviu oferit revistei spaniole Urban Planet,Marina Popovici a dat unele informaţii foarte interesante, referitoare la aceste subiecte. Cităm mai jos unele fragmente din acel interviu remarcabil:

    - În timpul Războiului Rece, Rusia a manifestat un interes deosebit pentru studierea domeniului  paranormal. Aţi făcut descoperiri importante despre reţeaua energetică terestră şi aţi pus în evidenţă un fel de „câmp de înregistrare  psihică”, ce înconjoară Terra. Cum funcţionează acesta?

-Studiile realizate la Moscova au arătat că planeta noastră este înconjurată de o reţea energetică imensă, un „ţesut” energetic care se distribuie într-o formă geometrică.

Geologia continentelor, de exemplu, răspunde la modelul energetic principal al acestei grile de câmp. De fapt întreaga structură a ceea ce noi cunoaştem ca fiind planul fizic se ordonează după anumite modele geometrice determinate.

Acest lucru este cunoscut sub numele de Geometrie Sacră. Încă din 1958, profesorul Bernascki a descoperit un fel de inel ce înconjoară Pământul; el conţine un câmp energetic în care sunt memorate „fişierele” de activitate a tuturor  formelor de viaţă, precum și istoria planetei noastre.

  S-a descoperit de asemenea că acest câmp energetic nu aparţine planului fizic. Noi am putut să detectăm această banda energetică specifică şi să citim valorile ei energetice cu ajutorul anumitor mediumi pregătiţi în acest sens. Ne-am dat seama că, în realitate, acest  câmp energetic este o bandă de energie eterică, încărcată cu emoţii.

Acesta e motivul principal pentru care trebuie să ne controlăm emoţiile, căci fiecare dintre noi are puterea să afecteze în mod pozitiv sau negativ acest câmp energetic.

 Orice manifestare negativă a fiinţei umane, cum ar fi ura sau frica, acţionează în mod direct asupra planetei. Pământul reacţionează violent la gandurile şi sentimentele noastre negative, emițând un tip de radiaţie care se repercutează asupra modelelor implicate.

- Poate fi aceasta una dintre cauzele schimbărilor climatice violente care s-au înregistrat în ultimii ani?

- Ea este doar o parte a unui imens proces, care se înscrie într-o ordine cosmică perfectă. Oamenii de  ştiinţă ştiu foarte bine ca planeta noastră se confruntă cu un proces ciclic şi inevitabil, care nu se reduce doar la fiinţa umană. În univers, totul este interconectat; orice am face, fie că este armonios sau dizarmonios, afectează Terra. Energiile negative pe care le emitem, afectează toate fiinţele de pe suprafaţa Pământului; de fapt, ele sunt chiar mai puternice decât însăşi energia nucleară. Planeta, ca şi cum ar fi un corp bolnav, reacţionează prin intermediul unor „anticorpi” naturali, pentru a supravietui. Poluarea, de  exemplu, nu e cauzată doar de energiile reziduale; noi înşine, atunci când acţionăm ca fiinţe iresponsabile sau lipsite de control, suntem de asemenea o sursă importantă de poluare a planetei.

Lumea răspunde în mod diferit atunci când emitem sentimente de ură sau de iubire.

- Este adevărat că ruşii au un avans considerabil în acest domeniu faţă de americani?

  - Unii dintre subiecţii medium au relatat că, în timpul anumitor experiemente pe care noi le-am făcut, s-au întâlnit în plan astral cu alţi mediumi de origine americană, ce lucrau în acelaşi domeniu.

Printr-un antrenament specific, ei  au putut să detecteze câmpurile de poluare „psionică” ale Pământului, care apar precum o „manta” întunecată, ce înveleşte anumite părţi ale globului. Ne-am dat seama că, utilizând anumite frecvențe energetice este posibil nu doar să influenţăm viaţa prin control mental, dar de asemenea să modificăm climatul. Deasemeni există studii suplimentare asupra fenomenului de antigravitaţie, care ne-au condus la anumite descoperiri importante asupra câmpurilor scalare, a energiilor vectoriale şi ale vidului. O aplicare corectă a acestor tehnologii ar putea transforma într-un mod remarcabil  şi minunat întreaga lume şi chiar viaţa pe Pământ. (...

 - Există numeroase dovezi indubitabile despre existenţa extratereştrilor şi despre faptul că ei ne vizitează planeta. Se pare că guvernanţii noştri au fost chiar preveniţi despre transformările care vor urma la nivel planetar.

 Ce ne puteţi spune despre acest subiect şi care este motivul pentru care niciuna dintre oficialităţile lumii nu prezintăbaceste dovezi incontestabile? Mai logic şi de bun simţ trebuie să admitem existenţa vieţii extraterestre, decât să o negăm. Marile puteri ale lumii cunosc aceasta foarte bine... dar totuşi neagă. Pentru că dacă lumea ar cunoaşte ceea ce ştiu aceste fiinţe extraterestre, inclusiv planetei noastre, sistemul actual de credinţe s-ar prăbuş în cel mai scurt timp asupra maselor de oameni ar dispărea în două-trei zile.

   Fiinţele extraterestre au cunoştinţe foarte avansate despre ceea ce noi numim „energia liberă”. Planeta noastră şi întregul univers au la dispoziţie nenumărate si inepuizabile surse de energie nepoluantă, a căror folosire ar da o lovitură   nimicitoare imperiului actual de dominare a economiei mondiale.

Tocmai utilizarea surselor de energie poluant cum ar fi petrolul sau cărbuni, menţin sistemul economic actual într-o totală dependență fata de posesorii resurselor financiare.

Mare parte dintre fiinţele extraterestre implicate în destinul Pământulu respectă liberul nostru arbitru şi nu se implică în mod direct în optiunile umanităţii.

Ele au demonstrat că au venit cu cele mai bune intenţii şi ne-au arătat cu prisosinţă că pot neutraliza, doar în câteva secunde, orice tehnologie terestră de atac sau dedistrugere.

Acest lucru n-ar trebui să fie ascuns omenirii. Tot ceea ce are legătură cu acest subiect ar trebui dezvăluit fără întârziere.

  În toate conferinţele pe care le-am susţinut şi în toate cărţile pe care le-am scris,  am vorbit şi am prezentat cele mai importante evenimente de acest tip, care au   avut loc pe teritoriul Rusiei. De exemplu, misiunea sondei spațiale Phobos II, pe care noi am trimis-o spre Marte, a dispărut în momentul în care a transmis către Pământ imagini cu navă extraterestră gigantică, având un diametru de aproximativ 25 km.

De altfel, dispariţia sau pierderea contactului cu sondele ştiinţifice de explorare spaţială trimise de pe Pământ a reprezentat unul din subiectele de discuţie și analiza între preşedinţii Bush și Gorbaciov la Conferința de la Malta, din   decembrie 1989.

   Au existat de asemenea şi întâlniri în spaţiu între astronauţii noştri şi fiinţe  venite din alte lumi.

   Sunt convinsă că destul de curând pe planeta noastră se va petrece ceva care, într-un anumit fel, va „obliga” aceste fiinţele extraterestre benefice, să se prezinte fără rezerve umanităţii, pentru a o ajuta.

Consider că acela va fi evenimentul cel mai important din istoria modernă a umanităţii.


 Sursa: RADU GABRIELA

Marina Lavrentievna Popovich (née Vasiliyeva; 20 July 1931 – 30 November 2017) was a Soviet Air Force colonel, engineer, and decorated Soviet test pilot. In 1964, she became the third woman and the first Soviet woman to break the sound barrier.[1] Known as "Madame MiG", for her work in the Soviet fighter, she set more than one hundred aviation world records on over 40 types of aircraft over her career. Wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu