sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Proiectul de distrugere a rasei albe. - Autor Petrus Lombard
Proiectul de distrugere a rasei albe.
Cine l-a gândit, cine îl susține, în ce stadiu se află?


Autor Petrus Lombard

Imigratia in masa este un fenomen ale carui cauze sunt abil disimulate de elita politica sub propaganda unui inevitabil amestec cultural. In articol intentionam sa dovedim odata pentru totdeauna că acest fenomen nu are nimic spontan. Ceea ce elitele cauta sa prezinte ca o fatalitate a vieții moderne este de fapt rezultatul unui plan conceput in jurul unei mese si structurat pe mai multe decenii pentru a schimba complet fata continentului nostru.Miscarea Pan Europeana

Putini stiu ca unul din principalii instigatori ai procesului de integrare europeana este omul care a conceput si genocidul populatiilor din Europa. Era un tip sinistru a carui existenta e nestiuta de mase, dar care este considerat a fi fondatorul Uniunii Europene (chiar) de catre elitele politice. Il cheamă Richard von Coudenhove Kalergi (1894-1972). Tatal sau era diplomatul austriac Heinrich von C K (avea legaturi cu familia bizantina Kalergi) si mama sa era japoneza Mitsu Aoyama.

Gratie legaturilor sale stranse cu aristocratii si politicienii europeni si a retelei de relatii create de tatal sau aristocrat si diplomat Richard Coudenhove Kalergi a putut sa lucreze departe de lumina reflectoarelor. A reusit sa obtina ca diriguitorii statelor cele mai influente sa colaboreze la planul sau, ceea ce face din acestia sustinatorii si colaboratorii „proiectului de integrare europeana”.

In 1922 a fondat la Viena miscarea Pan – European care viza crearea unei noi ordini mondiale bazata pe o federalizare a natiunilor dirijata de SUA, integrarea europeana nefiind decat prima etapa a acesteia. Printre primii sai sustinatori se aflau politicienii cehi Tomas Masaryk si Eduard Benes, bancherul evreu german Max Warburg care a si investit primele 60000 marci. Cancelarul austriac Ignaz Seipel si Karl Renner, viitorul presedinte al Austriei si-au asumat primii raspunderea de a conduce miscarea Pan – European si mai tarziu politicieni francezi ca Leon Blum si Aristide Briand, Alcide De Gasperi etc i-au propus ajutor.

In anii 1930 odata cu ascensiunea fascismului in Europa, proiectul de integrare europeana a fost abandonat si „Pan –European” a fost constransa să se dizolve. Dupa al doilea razboi mondial, datorita activitatii frenetice si neobosite a lui W. Churchill, a lojei masonice evreiesti B’nai B’rith si a marilor ziare ca New York Times, Kalergi reuseste să capete acceptul proiectului sau din partea Guvernului SUA si mai tarziu CIA implicandu-se in conducerea planului pentru a-l duce la bun sfarsit.Esenta planului Kalergi

In cartea sa Praktischer Idealismus, Kalergi explica cum cetatenii viitoarelor „State Unite Ale Europei” nu vor fi popoarele batranului Continent, ci o noua linie metisa produsa prin generalizarea unor minutioase incrucisari interrasiale. Scrie ca europenii trebuie sa se incruciseze cu asiaticii si alte populatii non-albe pentru a crea o populatie multirasiala care să nu aibă nicio idee clara despre traditiile si identitatea sa, si care să fie deci usor de controlat de elitele conducatoare.

Sustinand ca trebuie abolit dreptul la autodeterminare al popoarelor, Kalergi schiteaza in linii mari modul de dizolvare a statelor - natiune gratie miscarilor etnice separatiste si distrugerea natiunilor in sine prin emigrarea maselor. Pentru ca Europa sa fie usor controlabila de viitoarea elita, Kalergi propune crearea unei populatii omogene aparuta prin metisaj.


Dar cum stau lucrurile cu noua elita? Kalergi lamureste acest punct:

Omul viitorului va fi metisat. Etniile si clasele sociale de azi vor disparea progresiv in vederea eliminarii spatiului, timpului si prejudecatilor. Viitoarea rasa amestecata negroido-eurasiana, similara vechilor egipteni, va inlocui diversitatea actuala a popoarelor si indivizilor.

In locul distrugerii iudaismului european, Europa, contra vointei popoarelor sale rafinate si instruite, capata statut de „natiune conducatoare” prin intermediul acestui proces de evolutie artificiala. Nu e de mirare ca poporul scapat din ghetoul-inchisoare devine „nobilimea spirituala a Europei”. Astfel, grija compatimitoare a Europei creeaza o noua generatie de aristocrati. Asta se va produce cand aristocratia feudala europeana se va destrama prin emanciparea evreilor.

[ Nota lui Lasha Darkmoon: aristocratia feudala „s-a destramat”, conform lui Kalergi, dupa Revolutia Franceza, un eveniment cataclismic care trebuia sa inaugureze lungul drum al emanciparii evreiesti. Franta a fost prima natiune europeana care i-a emancipat in 1791.]

In cursul urmatorilor 129 ani, procesul emanciparii evreilor a fost lent, dificil si insotit de agitarea constanta a acestora. In 1930, evreii au reusit sa se emancipeze pe deplin in toata lumea. Ultima natiune care i-a emancipat in 1930 a fost Spania.

De-a lungul acestei lungi perioade de lupta, numerosi antisemiti cunoscuti printre care si Voltaire s-au opus emanciparii evreilor pe motiv ca ei profita de libertatile nou dobandite - inseland si sprijinindu-se pe reteaua de cunoștințe - pentru a ajunge sa dobandeasca suprematia. Sunt multe de spus din acest punct de vedere deoarece in Germania evreii erau de 3 ori mai bogati decat nemtii de mijloc, inainte chiar de emanciparea lor acolo in 1871.

Desi niciun manual nu-l mentioneaza pe Kalergi, ideile sale stau la baza principiilor directoare ale Uniunii Europene.

Ideea ca populatiile europene trebuie sa se incruciseze cu cele africane si asiatice pentru a-si distruge identitatea, a sparge modul de viata traditional si a crea o linie metisata stă la baza politicilor comunitare care favorizeaza interesul minoritatilor.

Motivul subsidiar nu-i chiar umanitar, deoarece puterea din spatele regimului nemilos care domina UE planifica cel mai mare genocid din istorie.

La fiecare 2 ani un premiu prestigios este decernat de Fundatia Coudenhove – Kalergi europenilor care au excelat in promovarea acestui plan criminal.

[Nota lui Lasha Darkmoon: Este cunoscut in prezent sub numele de Premiul Charlemagne uneori sub numele Coudenhove – Kalergi si este decernat la 2 ani, uneori in 2 ani succesivi oamenilor de stat care s-au facut remarcati pentru contributia lor la „integrarea europeana”, un eufemism pentru multiculturalism si imigrare in masa. Toti laureatii premiului Charlemagne au fost ferventi aparatori ai imigrarii in masa si ai unui superstat european fara frontiere. 2 din acesti beneficiari au fost Tony Blair (1999) si A. Merkel (2008). Primul beneficiar a fost chiar Kalergi – 1950. Ultimul – 2016 – devotatul filosemit Papa Francisc, un alt aparator al imigratiei de mase necontrolate din lumea a 3-a spre Europa.

Legenda: avem intentia sa transformam europenii pe linia metisajului cu asiaticii și negrii, dirijata de evrei.

Facilitarea genocidului explica de asemenea de ce ONU cere constant acceptarea milioanelor de imigranti pentru a ajuta la nivelarea indicelui de natalitate european.

Dupa un raport publicat in ianuarie 2000 de catre divizia populatie a ONU New York sub titlul Imigratia de inlocuire – solutie la scaderea si imbatranirea populatiei, Europa va trebui sa accepte 159 milioane migranti pana in 2025. Prin citarea acestor cifre precise se dovedeste premeditarea acestui proiect.

Evident, un indice scazut de natalitate poate fi inversat prin masuri in favoarea familiei si e de asemenea evident ca introducerea genelor straine nu va prezerva patrimoniul genetic, ci il va distruge.

Consecinta masurilor actuale favorizand multirasialismul este de a crea o populatie disparata slăbită, fara coeziune nationala, istorica sau culturala.

Pe scurt, strategiile proiectului ramân la baza politicilor guvernamentale oficiale ce vizeaza genocidul popoarelor din Europa prin imigrarea in masa.

Brock Chisholm, fost director al Org. Mondiale a Sanatatii OMS, a aratat asta cand a spus: „ceea ce trebuie sa faca oamenii din toata lumea, este limitarea nasterilor si favorizarea casatoriilor mixte (intre etnii diferite). Va rezulta aparitia in lumea intreaga a unei linii metisate susceptibilă de a fi condusa de o autoritate centrala.”

Daca privim in jurul nostru, aplicarea Planului Kalergi pare a fi intr-un stadiu avansat. Suntem in faza fuzionarii Europei si Lumii a treia. Flagelul mariajului interrasial produce anual milioane de tineri metisi numiti „copii Kalergi”.

„Omul viitorului va fi metis. Evolutia umana si clasele sociale de azi vor disparea progresiv. Viitoarea rasa metisata negroido-eurasiatica va inlocui diversitatea popoarelor printr-o diversitate de indivizi.” – Contele C. Kalergi – primul beneficiar al premiului Charlemagne – 1950.


Concluzia lui Lasha Darkmon

Proiectul de metisare si bastardizare a lui Kalergi avea sprijinul deplin al evreilor. De fapt acest proces se rezuma in final la disparitia rasei albe.

In 1924, prietenul lui Kalergi, baronul Louis Nathaniel Rotschild, l-a prezentat pe Kalergi altor 4 evrei puternici si fabulos de bogati ce trebuiau sa ajute la finantarea sinistrului sau proiect: finantistul american Bernard Baruch, bancherul german Max Warburg si cei 2 frati ai sai Paul si Felix.

In timp ce numerosi non-evrei influenti au sustinut un superstat pan-european, compus din cetateni metisi condusi de evrei si partizanii lor „shabbos goyim”, Mussolini si Hitler au fost putin impresionati de ideile aparate de Kalergi. Pe drept cuvant, Hitler il califica in mod indraznet pe Kalergi DREPT UN BASTARD COSMOPOLIT.- cuvantul „cosmopolit” implicand probabil faptul ca acest Kalergi era un crypto-evreu.

In ceea ce priveste posibila extindere a rasei albe cu incrucisari interrasiale, a se vedea cele 2 eseuri excelente ale lui Greg Johnson:

Extinderea albilor si Genocidul albilor. Diferenta intre cele 2 concepte – extindere si genocid nu e dificil de sesizat. Extinderea devine genocid cand este intentionata si deliberata adica face parte dintr-un plan global si rauvoitor.


Genocidul albilor este ceea ce se pune la cale in acest moment.

Legenda: obiectivul abolirii rasei albe este, la o prima abordare, atat de dorit , incat unii pot considera greu de crezut ca ar putea sa-si atraga o alta opunere decat cea a suprematistilor albi dedicati... Nu va inselati asupra acestui subiect: Intentionam sa-i batem pana la moarte pe albi si pe cei vii si pe femeile albe pana ce conceptul social cunoscu ca „rasa alba” se va distruge.


Profesor Noel Ignatiev: Harvard Magazine, sept-oct 2002.

„Abolirea” rasei albe dupa prof Ignatiev este nu numai de dorit, ci esentiala. Rasa alba, insista el, trebuie sa fie eradicata. Modul in care Ignatiev, un evreu cunoscut, preconizeaza genocidul albilor, neasumandu-si raspunderea acestui genocid, este ironic. Daca la randul lui un profesor alb ar repeta ce spune acesta inlocuind „rasa alba” prin „evrei”? Ar fi total inacceptabil ca un profesor universitar neevreu sa sustina:

Obiectivul abolirii rasei evreiesti este, la o prima abordare, atat de dorit incat unii pot considera greu de crezut ca ar putea sa-si atraga o alta opunere decat cea a suprematistilor evrei dedicati... Nu vă inselati asupra acestui subiect: Intentionam sa-i batem pana la moarte pe evrei si pe cei vii si pe femeile evreice pana ce conceptul social cunoscut ca „rasa evreiasca” se va distruge.

Nici Hitler nu a indraznit sa spuna așa ceva.

*

Lasha Darkmoon
Original:www.darkmoon.me/2016/project-white-genocide-the-dark-agenda-of-count-coudenhove-kalergi/jc
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu