vineri, 16 noiembrie 2018

Teocraţia ortodoxă moldo-valahă (35)





Teocraţia ortodoxă moldo-valahă (35)

va clarifica independenta justitiei cu Comisia Europeana, la Curtea de la Luxembourg, care poate dispunere de masuri pentru suspendarea privilegiilor baronilor moldo-valahi, care var sa refaca in UE, devalmasia, legea stramoseasca, unitatea de nezdruncinat, neam, biserica, partid, parlament, guvern, justitie, in jurul conducerii superioare de partid si de stat.
Asistam nolens, volens la un conflict religios, care dupa Tratatul de asociere a Romaniei la UE, Tratatul de la Lisabona, intr-o Europa secularizata nu exista. Dar, daca in occident nimeni nu-i deasupra Legii, statului de drept, la crestinii orientali, nimeni nu-i deasupra celui Ales, uns de Dumezeu, sau Ales "de subconstientul colectiv al maselor largi populare" (Ion Iliescu).
Europa pune acuma presiune, cu ultimul MCV, asupra Bucurestiului, daca baronii ortodocsi moldovalahi din 1946 la putere in PMR, PCR, FSN, PNL, PSD, rezista, undeva, ceva se rupe: ori se rup ei, cu Romania Mare la Centenar, ori Romania de UE, cu ajutor hibrid, fratesc de la rusi, ca 1989.

https://www.amosnews.ro/viorel-roman-romania-e-europa-2017-03-01
https://www.totpal.ro/ortodoxie-si-occident-2016-de-viorel-roman/
https://www.academia.edu/36279592/Revin_rusii
http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/01/14/reveni-rusii/
http://melidonium.ro/2014/03/04/viorel-roman-revin-rusii/

http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleviewdetail&ID=16136









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu