vineri, 23 octombrie 2020

LIGYA DIACONESCU - Pictură pe sticlă – VITRALII

 



LIGYA DIACONESCU - Pictură pe sticlă – VITRALII

LIGYA DIACONESCU - Pictură pe sticlă – VITRALII (finalizate in această săptămană) Fără pretenția de a mă numi pictor (sunt amatoare , nu am luat o lecție de pictură, am început să pictez acum 4 ani, după decesul  fulgerător al soțului meu,  la rugămintea fiicei mele, pentru a nu intră în depresie , fiica dându-mi pânze și culori pentru a  așterne curcubee sufletești !).

Am  participat le expoziții mici dar și la două mari, la Moneasa și Brașov. Toate picturile,  pe lemn, pânză, sticlă, obiecte decorative, icoane, vaze, sticle, sfeșnice , pahare, pietre, castane, portrete etc , le-am dăruit cu drag prietenilor, la întâlniri , festivaluri organizate de mine în țară și diaspora  și alte întâlniri …de suflet!  Create din suflet, pentru suflet! Inclusiv portrete.

Pictura  mă  liniștește! Când sunt tristă sau foarte obosită dar și…veselă, mă “apuc” să pictez, pentru a-mi liniști sufletul!

LIGYA DIACONESCU / STARPRESS

 









  



Distinsi colaboratori,

 

D-l Corneliu Zeana a vorbit despre...si prezentat cateva Antologii STARPRESS  !

 

 


 

LIGYA DIACONESCU -   Mulțumesc tare mult, distinsului colaborator , renumitului om de cultură  de origine vâlceană CORNELIU ZEANA, Conf Dr., medic cardiolog, colaborator al TV. TRINITAS  și a multor altor posturi de radio Tv. , reviste, ziare, pentru prezentarea mea, a revistei mele, a festivalurilor pe care  le organizez, a antologiilor scriitorilor care…ajung pe toate meridianele lumii și a activității mele din țară și diaspora , ultimul mesaj primit de la domnia sa ( în urmă emisiunii de săptămâna trecută) mi-a bucurat sufletul și determinarea de a …merge mai departe, deși în aceste condiții…grele!

 

Cu deosebită apreciere, considerație și  prețuire, distinse domule Corneliu Zeana!

 

LIGYA DIACONESCU / STARPRESS

 



LIGYA DIACONESCU - Mulțumesc renumitului om de cultură LUCIAN MARINA, redactor-șef și responabil al Revistei de Filologie, Limbă, Literatură şi Folclor/- plurilingve ,,LOGOS” din SERBIA, Voivodina, nr. 6 , septembrie 2020, pentru apariția mea și a acțiunii organizte de mine și revista pe care o conduc, romano-canado-americană STARPRESS – “ZIUA LIMBII ROMÂNE “în minunata revista pe care o conduce.

Revista “LOGOS” este editată de SOCIETATEA DE LIMBA ROMÂNĂ DIN VOIVODINA-REPUBLICA SERBIA în parteneriat cu UNIVERSITATEA DE VEST „VASILE GOLDIŞ” DIN ARAD, ROMÂNIA

 

accesati:

 

file:///C:/Users/user/Downloads/2020%20-%20NUMARUL%206%20LOGOS%20-%2015%2010%20%202020.pdf

 

Revistă de Filologie, Limbă, Literatură şi Folclor/ Часопис за

филологију, језик, књижевност и фолклор/ Magazine for

Philological Studies, Language, Literature and Folklore

editată de / у издању / edited by:

SOCIETATEA DE LIMBA ROMÂNĂ DIN VOIVODINA-REPUBLICA SERBIA

în parteneriat cu / у партнерству са / in partnership with

UNIVERSITATEA DE VEST „VASILE GOLDIŞ” DIN ARAD, ROMÂNIA

 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu