duminică, 18 octombrie 2020

O noua carte - STAI PE MAREA VIETII - Valentina Lupu - competenta, pasiune si daruire

 

















Mesaj de mulțumire colegilor și prietenilor

 

Am trăit poate cea mai emoționantă zi din viața mea atunci când am lecturat cartea omagială pe care mi-ați dedicat-o cu ocazia trecerii mele în categoria septuagenarilor. M-au impresionat până la lacrimi evocarea unor momente în care am fost împreună, fie ele conferințe sau schimburi de experiență în care, pe lângă prezentarea activității noastre și a noutăților în domeniu, ne bucuram împreună de realizările fiecăreia dintre noi.

Cuvintele frumoase și aprecierile elogioase la adresa mea și a activității mele, mă fac să cred că am însemnat ceva pentru profesia și misiunea noastră de slujitori ai cărții. Dar vreau să vă asigur că nimic din cele evocate nu ar fi fost posibile fără sprijinul vostru prețios și colaborarea voastră mai mult decât afectuoasă.

De aceea dați-mi voie să vă mulțumesc din adâncul inimii mele, să mă simt datoare față de voi și să împărțim bucuria realizărilor atâtea câte au fost. Să vă asigur, în același timp, de toată stima și prețuirea mea și dacă se poate să mai avem bucuria de a mai fi împreună.

          Cu deosebită stimă și prețuire colegială

                                                         

Valentina Lupu





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu