duminică, 29 noiembrie 2020

Maria Diana Popescu - Iohannis şi Papa sau arta manipulatorilor

 



Iohannis şi Papa sau arta manipulatorilor

Maria Diana Popescu

29 Noiembrie 2020

 

Corupţia e o artă, înşelătoria mondială e artă, masca e artă, covidul e artă, vaccinul va fi artă criminală. Cum artă criminală a fost interzicerea  prăznuirii Sf. Paşti,  urmat de interzicerea prăznuirii Naşterii Domnului, treptat-treptat, poate, toate manifestările creştine. Pentru că aşa se va întîmpla, dacă dormim în papuci. Aşa văd eu manipularea şi supunerea omului  pe grila de la 0,01 °C pînă la + infinit. Sub stricta îndrumare a O.M.S.,Uniunea Europeană încurajează liderii statelor să raporteze cît mai multe teste pozitive. „Logica generală este să vă sperie”, afirma medicul francez Christian Perronn.  Senatorul american Scott Jensen a declarat că „COVID-19 este doar o gripă şi că numărul deceselor (datorat ei - n.n.) este fals”. Universitatea Oxford dă şi ea verdictul final: „Numărul îmbolnăvirilor de Covid este fals!”, relatează BBC. Michelle Bachelet, înaltul comisar al O.N.U. pentru drepturile omului: „Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației”. „COVID-19 nu este boală, este un virus gripal”, au declarat doi medici de la institutul „Marius Nasta”. „Nimeni nu a murit de coronavirus”, este concluzia medicilor patologi din Elveţia, Franţa, Germania, Italia şi Spania. În atare conjuncţie, cu ordinea impusă, ceva anume mă determină să sporesc exigenţa începînd cu mine, ba chiar şi cu Bergson, care atribuie artei funcţia hipnotică.

 

Hipnotizaţi de arta manipulatorilor, românii supravieţuiesc cu greu prin bîlciul plin de „somnităţi” internaţionale, gen Iohannis, Rafila şi Tătaru, Streinu Cercel, Musta, Arafat… mascaţi cu directive, care spun că vom scăpa de Covid spre sfîrşitul anului (nu se precizează care an).  Moş Crăciun va aproviziona ţara cu vaccinul minune, iar noi vrem ca nemernicii din „guvernul meu”, în frunte cu tătucul lor şi toţi cei care au votat penelul şi pe Iohannis, să fie cobai. Îi vom ţine noi cu mîneca suflecată să se vaccineze ei mai întîi, public. Şi aşa au făcut mai mult rău decît bine  pe vremea basmelor cu Covid! S-au scărpinat sub coadă, în văzul lumii şi au comis sindrofii guvernamentale cu bere şi wiski, în spiritul liberalismului de circ. Pentru că liberalii n-au avut niciodată cultură, ci poftă de manipulare, furt, corupţie şi fraudă. Să-mi fie cu iertare, dar, aceste comentarii dure sînt realitatea cruntă, pe care o serviţi zilnic pe pîine cu ştampila de vot în mînă.

 

Trăiască democraţia prigonitorilor noştri de neam şi credinţă! Răbdarea românilor, precum supunerea mielului dus la tăiere, socotită de ei drept prostie, a dus la întărirea ostracizări, asupririi şi dictaturii personale iohanniste. Iohannis se crede un Macron, un Merkel. Dar în regimul Merkel, preşedintele e numai un simbol. Laşitatea sau timorarea Parlamentului şi a P.S.D., în a-l suspenda pe Iohannis, (cînd au avut posibilitatea), pentru repetatele încălcări ale Constituţiei, nu poate fi uitată! Toleranţa cu duşmanii declaraţi ai statului de drept, ai Constituţiei şi legilor este inadmisibilă.

 

Iohannis, acest analfabet merkelian, acest elev corigent cu mîinile la spate al ocultei germane, mondiale şi guvernele sale şi-au dovedit prea-destul toxicitatea, cu poveri imense, cu prejudicii incalculabile, economice, morale, cu efecte vizibile şi cu urmări greu de estimat asupra românilor. Umăr la umăr cu forţele capitalismului globalist şi sub protecţia organismelor de forţă internă, mercenarii penelişti şi al lor Iohannis, dus cu pluta de beţia puterii, lucrează la derapajele existenţiale ale României, acţionînd în baza unui plan contra poporului român. Vulgaritate şi forţă dictatorială. Manipulare şi divizarea societăţii, manipularea celor cu credinţe religioase, subminarea sănătăţii, amplificarea fenomenelor antinaţionale, fiind ţintele programului lor de guWernare.

 

Abilităţile lui Iohannis sînt limitate şi se trezeşte că face nişte afirmaţii pe care, probabil, doar un om beat le-ar scoate pe gură. Vorbele sale au un număr de cai putere care îi depăşesc creierul robotic de „Terminator”, care "eliminează", ca să-l citez pe uriaşul analfabet de la Cotroceni. Cel mai periculos vitezoman în declaraţii, Iohannis reprezintă obsesia puterii, foamea de a o stăpîni, şi una din plăsmuirile caracteristice naivităţii unui electorat îndobitocit şi cu masca pe figură. Ce am semănat, culegem acum. Am semănat investiţii străine, culegem proşti-precáuţi cu capul la fund şi cu picioarele în sus, cu diplome falsificate, costumaţi á la Occident, dar cu dovleacul gol, controlat de miliţienii planetari, care îndestulează vieţuirea opulentă a unor regimuri politice, economice şi juridice criminale. Ei primesc indicaţii şi strategii marca Hitler sau Stalin şi le aplică pe spinarea robilor interni. Înconjurat de politruci ipocriţi, calaţi doar pe înavuţire, de făţarnici, oportunişti, care se înmulţesc ca şoarecii în siloz,  Iohannis a reuşit tîmpirea în „în masă”, creînd un nou „produs”: electoratul idiot, lobotomizat!

 

Aşa se explică „ascensiunea” pe care a cunoscut-o profesorașul acesta de o mediocritate universală, a cărui religie, e, fără ezitare viţelul de aur. Acest duşman al poporului român, ocupat să scuipe în familia tradiţională, în cruci şi icoane, spre mulţumirea deviaţilor-sexual şi a stăpînilor din afară, a cumpărat, bucată cu bucată, naivitatea electoratului, reuşind de două  ori să se  încolăcească la sînul României, ca un şarpe, otrăvindu-i sănătatea şi vitalitatea. Împotriva acestor acte de prostituţie moral-politică a lumii liberal-iohanniste, nu prea au mai rămas ochi şi indignare, atîta timp cît poporul e îmbătat cu apă rece. Mai e timp pentru trezire! O „lege” a lui Murphy spune aşa: „nu eşti beat atîta timp cît poţi zace întins pe podea fără să te sprijini”. Realitatea românească ne artă o societate unde, pe lîngă opresiunea individului sub lozinca „covid” şi arestarea sa ideologică de către asupritori deliranţi - diavoli cu chip de om, poporul s-a lăsat călcat în picioare, donîndu-şi, pe promisiuni deşarte, idealul şi viitorul unuia ca Iohannis. Dar la fel ca Faust, şi nevroticul obsesiv-compulsiv va eşua.

 

Fisurile şi corupţia sistemului iohannist au ajuns la punctul în care, în mod dramatic, se fac sacrificii din ce în ce mai mari în rîndul populaţiei. Ordine imperiale piramidale spun că, numărul mare al populaţiei este redundant şi fără folos clasei dominante şi prosperităţii acesteia. Iohannis e mîna de ajutor a mondialiştilor în eradicarea religiei creştine şi moralei tradiţionale, pentru că acestea trebuie înlăturate din Europa, în favoarea unei religii unice mondiale, a unei noi ordini, a unei noi ideologii totalitariste, pe care omul de rînd o va accepta, o va tolera, ca rod al manipulărilor. Chiar (ne)cuviosul Papă - rockerul, a făcut public „noul botez” al împopoţanaţilor, numindu-i, cu „evlavie” mondialistă, „copii ai domnului”. Piei satană! Nefericitul Papă a infirmat însuşi capitolul biblic, numit „Geneza”. Din perspectiva sa, familia nu mai e formată, prin creaţie divină, doar din bărbatul Adam şi femeia Eva, ci din persoane terestre care se numesc cum decid în deplină libertate. Adam poate fi bărbat sau femeie în raport cu Eva care, la rîndu-i, poate fi bărbat sau femeie în raport cu Adam. Decizie întunecată care ghilotinează şi resetează o istorie spirituală milenară. Mai aşteptăm ca Papa să aprobe reproducţia programată sau sterilizarea în masă, argumentînd fals că populaţia globului creşte alarmant şi nu mai sînt rezerve de apă şi hrană. Poate Papa nu ştie că acest concept este depăşit încă de pe vremea lui Malthus. Urmează, probabil, potrivit Papei, permisiunea constituirii familiei din două fiinţe, indiferent dacă-s oameni, mamifere, reptile, păsări care, şi ele, au drepturi naturale, au sentimente, opţiuni, emoţii şi dorinţe, creaţii ale Domnului,  va zice Papa. Papa a trădat Umanitatea, a adus Vaticanul „pe marginea prăpastiei”. Aşa adept al lui Iuda, rar poate fi găsit, deci, rogu-te, Doamne, îndreaptă-l şi iartă-l, că a sărutat mîna sataniştilor.

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/iohannis-si-papa-sau-arta-manipulatorilor






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu