sâmbătă, 21 noiembrie 2020

VIRGIL CIUCA - INTALNIREA DE LA MALTA: BUSH - GORBACIOV

 



DA DE INTALNIREA DE LA MALTA CAND BUSH A PUS CU GORBACIOV "LOVITURA" DIN ROMANI NIMIC? FW: Hârtia prin care Churchill a vândut ROMÂNIA ruşilor [expusă public prima dată ! ]

VIRGIL CIUCA

 

NU RUSII SI GORBACIOV AU DORIT ATAT DE MULT ASASINAREA LUI CEAUSESCU CAT MAI ALES  MAREA FINANTA AMERICANA SI DEPARTAMENTUL DE STAT AL STATELOR UNITE CACI CEAUSESCU CERUSE DE LA TRIBUNA ONU CA TARILE BOGATE SA PLATEASCA MAI MULT PENTRU RESURSELE EXPLOATATE-JECMANITE- DIN TARILE SARACE 

 

ASTA A FOST MAREA DURERE A  "AMERICII"  CU MULT MAI MARE DECAT RESENTIMENTELE LUI   GORBACIOV FATA DE ROMANIA SI CEAUSESCU!

 

 DE CE NU SE MEDIATIZEAZA INVITATIA DEPARTAMENTULUI DE STAT DIN 22 DEC. 1989 -SECRETAR DE STAT JAMES BEKER III- ADRESATA RUSILOR CA  SA INTRE IN ROMANIA PENTRU A CONTROLA DESFASURAREA LOVITURII DE STAT! noroc sau "ba" ca rusii au refuzat...de rusii ne scapase si Dej si Ceausescu...!  americanii ni-i doreau inapoi! ...de ce se uita?!

 

...dar de actualii "colonisti" cine ne scapa? oricum nu Iohannis!

 

DAR DESPRE HARTA ADUSA DE AMERICANI LA MALTA PRIN CARE SE PRECONIZA DEZINTEGRAREA ROMANIEI IAR OLTENIA ERA "DESENATA" CA  TARA A TIGANILOR!?

 

EU ASTEPT CA CEI CARE STIU - GEN. MIRCEA CHELARU si nu numai el - SAU AU FOST ACTORI SI MARTORII  ACESTOR EVENIMENTE SA AIBA CURAJUL SI SA NE SPUNA ADEVARUL ADEVARAT SI DESPREA CEI CARE AU PROFITAT DE LOVITURA DE STAT PENTRU A JEFUI, DEZARMA, INGENUNCHIA SI TRANSFORMA ROMANIA  INTR-O COLONIE FARA SANSA REINTREGIRII, SUVERANITATII SI SALVARI EI CA TARA DAR SI A SALVARII POPORULUI ROMAN CA NEAM

 

PUTIN CURAJ GENERALI , PUTIN CURAJ! Chiar tot eu sa ma expun tragandu-va de maneca, si pana cand?

 

DE CE SUNTETI LASI ISTORICI, ACADEMICIENI SI ANALISTI POLITICI? DE CE? CINE SA FACA MUNCA VOASTRA? 

 

DE CE ACCEPTATI CA TRADAREA DE TARA SI NEAM  SA  DEVINA SI LEGAL "SPORT NATIONAL"? DE CE?

 

Virgil Ciuca

New York

21 noiembrie 2020

 

 

PS: URMARITI TRADAREA LUI CHURCILL adica a unui englez ----"tradare englezeasca"! dar si Carol II si Mihai I tot tradatori au fost desi erau  nemti!... Voi monarhisti ce aveti de zis?

From: ticlete gheorghe <gh_ticlete@yahoo.com>

 

     

Pentru prima oară în istorie, documentul prin care Churchill a vândut România lui Stalin va vedea lumina zilei. Este vorba de celebrul „acord al procentajelor”, agreat de premierul britanic şi dictatorul sovietic la Kremlin, în Octombrie 1944.

Potrivit lui The Telegraph, hârtia a fost scrisă după o întâlnire nocturnă, alimentată cu mari cantităţi de whisky, băutura favorită a premierului.

„Amândoi băuseră destul de mult whisky. Încercau să ajungă la un acord de principiu asupra sferelor de influenţă de după război” a spus custodele expoziţiei de la Arhivele Naţionale Britanice în cadrul căreia va fi expusă hârtia care a condamnat Europa de Est la decenii de comunism.

„Cred că este important ca acest document să fie expus în public deoarece această mică bucată de hârtie are o mare însemnătate. Poate fi incredibil de importantă – soarta a milioane de oameni decisă printr-o iscălitură după o întâlnire amicală” – a continuat istoricul britanic.

Un oficial britanic a spus mai târziu că documentul nu ar trebui să apară public, deoarece cifrele pot părea crude şi insensibile. Cel mai probabil, Churchill ştia şi el asta.

Întâlnirea Churchill-Stalin a avut loc la 9 octombrie 1944. Premierul britanic este cel care a propus astfel sferele de influenţă:

·        România: Uniunea Sovietică ar trebui să aibă 90% influență, iar Marea Britanie 10%;

·        Grecia: Uniunea Sovietică ar trebui să aibă 10% influență, iar Marea Britanie 90%;

·        Ungaria și Iugoslavia: Uniunea Sovietică și Marea Britanie ambii cu 50%;

·        Bulgaria: Uniunea Sovietică cu 75% influență, iar Marea Britanie cu 25%.

El a împins hârtia spre Stalin, care a bifat și a dat-o înapoi lui Churchill.

„Oare nu este cinic să dispunem în această manieră de soarta a milioane de oameni? Hai să ardem hârtia” ar fi spus Churchill.

„Nu, păstrați-o” ar fi răspuns Stalin.

 

https://newstandard.news/2019/04/03/premiera-hartia-prin-care-churchill-a-vandut-romania-rusilor-expusa-public-prima-dat








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu