duminică, 15 noiembrie 2020

Virgil Ciucă - V-acuz generaţii ipocrite

 



V-acuz generaţii ipocrite

 

 

~*~

 

Generaţii ipocrite,

Cerşetoare “pe Afară”

Aveţi minţile scopite

Trădătorilor de Ţară

 

Aţi vândut pământul Ţării

Aţi vândut şi cimitire

Aţi vândut şi malul Mării

Şi pădurile-n neştire!

 

Aţi vândut aurul dacic

Aţi vândut şi viitorul

Cum prezentul ne e tragic

Trădator e şi Soborul

 

Aţi ales sã vă conducă

Venetici şi venetice

Tu popor ca o nălucă

Pus-ai “Re-ntregirii” cruce

 

V-acuz, generaţii laşe,

Căci plecaţi cu milioane

Vindeţi copiii din faşe

La Apus pentru organe

 

Vindeţi casa şi Străbunii

Imbecil jucaţi ruleta

Râd curcile şi nebunii

C-aţi vândut şi “arbaleta”

 

Acuz şi judecătorii

Şcoliţi la “Ştefan Gheorghiu”

Ne-au dat pradă disperării

Pregătind Ţării sicriu

 

Mulţi generali de armată

Pân' să vină primăvara

Cu Biserica “privată”

S-au grăbit să vândă Ţara

 

Trădători si trădătoare,

Aţi ajuns la primărie

Cu dosare de-nchisoare

Blestemaţi fiţi pe vecie

 

V-acuz, generaţii laşe,

V-acuz, preşedinţi de Ţară,

Vă acuz ,“puteri trufaşe”,

De sclavia milenară

 

 

~*~

Virgil Ciucă

New York

5 noiembrie 2020



SINGURA CALE PENTRU SALVAREA ROMANIEI DE LA DEZINTEGRARE CA STAT SI PENTRU SALVARE A  POPORULUI ROMAN DE LA DISPARITIE CA NEAM ESTE INSTAURAREA DICTATURII MILITARE IMPUSA, SUSTINUTA SI CONTROLATA DE POPOR PENTRU CEL PUTIN DOUA MANDATE PREZIDENTIALE AVAND CA PRINCIPAL OBIECTIV  SUBORDONAREA NECONDITIONATA SI A SISTEMULUI SOCIAL SI A CREDINTELOR RELIGIOASE PENTRU REINTREGIREA, SUVERAMNITATEA,SI INDEPENDENTA TOTALA A STATULUI ROMAN!

 

ALTA ALTERNATIVA NU MAI AVEM!

 

...daca in dec 1989 "marile puteri" au gasit ca este  "constitutionala" o lovitura de stat pentru jefuirea si transformarea Romaniei intr-o colonie apuseana, cu atat mai mult este acum si legal si OBLIGATORIU sa dam curs indemnului eminescian  "La arme", la arme popor roman la arme, pentru Reintregirea, Suveranitatea, Independenta si SALVAREA TARII!

 

 

Virgil Ciuca

New York

11/14/2020

 

From: ticlete gheorghe <gh_ticlete@yahoo.com>

________________________________________

Trist dar adevărat!

 

 

O ÎNTREBARE și 31 de RĂSPUNSURI CLARE

 

 

Ce ați făcut, TOȚI, ÎMPREUNĂ, pentru noi, CE AȚI FĂCUT VOI, ÎNTREAGA CLASA POLITICĂ, TOATE  GUVERNELE și TOȚI PRESEDINTII acestei țări  de-a lungul a peste 30 de ani la putere în România?!!...

 

Vă răspundem tot noi, românii trădați:

 

 

1. AȚI INSELAT POPORUL, spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.

 

2. AȚI FURAT MILIARDE DE EURO DIN BUGETUL STATULUI, deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.

 

3.AȚI CĂPUȘAT VREME DE 30 ani TOATE FIRMELE DE STAT, distrugând întreaga economie de stat.

 

4. AȚI ÎNCĂLCAT DREPTURILE OMULUI, făcând legi strâmbe ce v-au protejat doar pe voi, pe interlopi şi mafia ce vă înconjoară. Tot prin aceleaşi legi strâmbe, ați înrobit întreg poporul.

 

5. AȚI PRIVAT POPORUL DE DREPTUL LA O VIAțĂ DECENTĂ, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.

 

6. AȚI FURAT DREPTUL LA O BĂTRÂNEȚE DECENTĂ a pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect. În același timp v-ați fpăcut DOAR VOUĂ salarii și pensii nesimțit de speciale, fără să fi avut aproape niciun fel de contributivitate... Pensionari(!) de lux la numai 40 de http://ani...de<http://mg00.hs-bochum.de:32224/?dmVyPTEuMDAxJiZlYjFlMjIwMTc5OTQ1ZTdlOT01RkEyNTA4OF81NjI1N184NDM2XzEmJmQ1NDkwM2NkNDZkYTE2ND0xMjMzJiZ1cmw9aHR0cCUzQSUyRiUyRmFuaSUyRSUyRSUyRWRl> viață!

 

7. AȚI DISTRUS TOATĂ INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ, aducând ţara într-o prăpastie adâncă, fără şansa de a se mai ridica.

 

Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara,plus 1256 de inteprinderi terminate.

 

8. AȚI DISTRUS TOATĂ AGRICULTURA, România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator, aproape EXCLUSIV.

 

9. AȚI DISTRUS TOT SISTEMUL DE IRIGAȚII ȘI TOATE SERELE renumite ale României, pentru a face loc produselor STRĂINE.

 

10. AȚI DISTRUS TOATE LIVEZILE SI FONDUL GENETIC de excepţie al pomiculturii româneşti.

 

11. AȚI TRANSFORMAT ROMÂNIA, DINTR-UN MARE EXPORTATOR, ÎNTR-O SOCIETATE DE CONSUM, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă până şi cereale, legume şi fructe.

 

12. AȚI DISTRUS TOATĂ INDUSTRIA TURISTICĂ A ȚĂRII, aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare până în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.

 

13. AȚI DISTRUS TOT SISTEMUL ECONOMIC PRIVAT ROMÂNESC,  înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sĂ îi puteţi deturna din bugetul de stat.

 

14. AȚI SUFOCAT SISTEMUL ECONOMIC PRIVAT cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.

 

15. AȚI CEDAT STRĂINILOR TOATE BOGĂȚIILE NATURALE ALE TARII, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de peste 2.000 de ani cu preţul vieţii lor.

 

16. AȚI ÎNDATORAT ACEASTĂ ȚARĂ CU PESTE 100 MILIARDE DE EURO fără să fi făcut absolut NIMIC pentru ţară cu aceşti bani.

 

17. AȚI DISTRUS ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC care a ajuns, în 30 de ani, de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.

 

18. AȚI FAVORIZAT APARIȚIA, DEZVOLTAREA ȘI ÎNMULȚIREA CLANURILOR INTERLOPE, care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.

 

19. AȚI BATJOCORIT ISTORIA ACESTEI ȚĂRI, impunând în şcoli o ISTORIE MINCINOASĂ ce murdăreşte Trecutul multimilenar a acestui popor, cu scopul clar de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria, spiritul naționalist si patriotismul.

 

20. AȚI DISTRUS CULTURA ACESTUI POPOR, prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.

 

21. V-AȚI FĂCUT pseudo-FACULTĂȚI PRIVATE prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare, unor tineri dezorientaţi, care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.

 

22. AȚI FĂCUT DE RUȘINE NUMELE ȚĂRII NOASTRE, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.

 

23. AȚI PROVOCAT CEL MAI MARE EXOD DIN ISTORIA ACESTEI TARI, aţi transformat românii în ultimul și cel mai mare popor migrator pe timp de pace al istoriei mondiale contemporane.

 

24. I-AȚI RĂPIT UNEI INTREGI GENERAȚII DE COPII dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin DETERMINAREA plecării  părinţilor la MUNCĂ ÎN STRĂINATATE.

 

25. AȚI DEFRIȘAT PĂDURILE ȘI CODRII MULTISECULARI AI ȚĂRII, ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind în același timp sute de politicieni ce sunt parte integrantă a MAFIEI PĂDURILOR.

 

26. AȚI ÎNSTRĂINAT TOT SISTEMUL BANCAR al ţării făcând din români slugi la străini.

 

27. AȚI DISTRUS TOT COMERȚUL ROMÂNESC, aducând în ţară marile hypermarketuri, care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.

 

28. AȚI DISTRUS CERCETAREA ROMÂNEASCĂ, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 30 de ani.

 

29. AȚI DISTRUS UN ÎNTREG SISTEM organizaţional, care fusese construit cu mari sacrificii în epoca socialistă.

 

30. AȚI ÎNSTRĂINAT TOT SISTEMUL ENERGETIC, atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.

 

31. AȚI DECIMAT ARMATA ROMANA, schilodind-o și transformând cadrele militare competente în someri, sclavi si muritori de foame întrucit aceștia au fost pregătiți doar să-și apere patria si poporul, la nevoie  chiar și cu prețul vietii, nestiind acum cum să se descurce în economia banditească pe care ati creat-o în ultimii 30 de ani.

 

La schimb, ați confecționat generali de carton, pe bandă rulantă, incompetenți, servili străinilor și trădători ai interesului național românesc.

 

ROMÂNI, CÂT O SĂ MAI VOTĂM ACEȘTI INFRACTORI ȘI TRĂDĂTORI DE NEAM ȘI ȚARĂ!?.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu