marți, 3 noiembrie 2020

Mumia unui extraterestru a fost descoperita




Mumia unui extraterestru a fost descoperita intr-una din piramidele de la Lahun (Egipt)! Aceasta descoperire bulverseaza istorici! Seful arheologilor din Egipt a declarat ca piramidele sint opera extraterestrilor dupa ce au descoperit multe artefacte extrem de ciudate!

 

SCRIS DE

 

DEPARTAMENTUL DE INFORMAȚII ROMÂNIA (DIR)

8 MAI 2014

PUBLICAT ÎN: ISTORIA OMENIRII

 

by Istoricii si arheologii din Egipt au motiv sa intre in fibrilatii inca o data, caci inca o alta descoperire, printre multe altele, nu face decat sa-i puna in proasta postura, in special pe cei conservatori, care inca mai incerca sa ne convinga ca “piramidele au fost ridicate ele de […]

 

 

Istoricii si arheologii din Egipt au motiv sa intre in fibrilatii inca o data, caci inca o alta descoperire, printre multe altele, nu face decat sa-i puna in proasta postura, in special pe cei conservatori, care inca mai incerca sa ne convinga ca “piramidele au fost ridicate ele de niste simpli oameni”. Sa mori de ras nu alta ! Chiar si asa, seful Departamentului de Arheologie din Egipt, Dr. Ala Shaheen, nu mai crede in aceasta vrajeala.

 

In noiembrie 2010, in fata presei, la o conferinta ce avea ca tema “arhitectura Egiptului antic” a zis ca:

  

“Nu pot confirma sau infirma acest lucru, dar in interiorul piramidei (n.tr. Marea Piramida) se afla ceva ce nu apartine lumii noastre.”[1]

 

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/seful-arheologilor-din-cairo-sustine-ca-piramidele-au-fost-construite-de-extraterestri.

 

Stirea care o preiau de pe site-ul caplimpede.ro expune descoperirea unei mumii extrem de ciudate:

 

“Un EXTRATERESTRU MUMIFICAT a fost descoperit intr-una din misterioasele piramide ale Egiptului!

 

Un extraterestru mumificat a fost descoperit intr-una din misterioasele piramide de la Lahun (Egipt), avand o inaltime de 1,50 – 1,60 m.

 

Piramida fusese construita in timpul domniei faraonului Senusret al II-lea. Asa dupa cum ne-au obisnuit pana acum, atat arheologii cat si oamenii de stiinta nu au facut imediat cunoscut acest fapt, desi el ar fi trebuit sa fie de notorietate publica.

 

Mumia dateaza de acum aproximativ 2000 de ani si, in conformitate cu informatiile care au fost obtinute de la Muzeul Egiptean de Antichitati din Cairo, ea a fost descoperita de arheologul de origine ceha Viktor Lubek, profesor la Universitatea Pennsylvania.

 

Analiza formei ei demonstreaza ca trasaturile fiintei sunt pronuntat reptiliene, in special datorita orbitelor care sunt foarte mari si au forma ovala. Inscriptia de pe mormantul in care era depusa mumia arata ca acea fiinta extraterestra se numea Osirunet, ceea ce in limba egipteana antica insemna „stea” sau „cel trimis din ceruri”.

 

Fiinta era principalul consilier al faraonului din acea vreme si toate dovezile indica faptul ca ea a fost ingropata cu mare respect si atentie. In mormantul ei s-au descoperit bijuterii din aur si amestecuri de rasini, precum si o serie intreaga de obiecte stranii, care nu au putut fi recunoscute si care nu au niciun corespondent cu uzul pamantesc obisnuit. Multe dintre acestea sunt alcatuite dintr-un material sintetic ce nu a putut fi identificat de nimeni pana in prezent.

 

Deoarece pana acum nu s-au gasit elemente similare in alte morminte egiptene, descoperirea reprezinta fara indoiala o importanta cruciala, insa ea este in mod deliberat secretizata. Arheologii egipteni si guvernul egiptean refuza in acest fel sa faca cunoscut lumii intregi acesta descoperire, pana la gasirea unei explicatii plauzibile. Astfel, au fost consultati cei mai renumiti experti in domeniu, iar parerea lor unanima a fost ca „acea fiinta nu are origini terestre”.

 

Din datele gasite la descoperirea mormantului rezulta ca intr-un mod inca nestiut, acea fiinta extraterestra a ajuns sa fie inaltul consilier al faraonului Senusret al II-lea. Guvernul egiptean refuza insa o astfel de explicatie, care ar implica faptul ca stramosii lor din antichitate au fost ajutati de catre fiinte extraterestre pentru a-si cladi mareata civilizatie ale carei vestigii le admiram in zilele noastre.”[2]

 

Aceste lucruri nu fac decat sa ne arate istoria secreta a egiptului, dar care are o legatura puternica cu intreaga umanitati si ne ofera o perspectiva in ansamblu cu privire la ce s-a intamplat in trecutul indepartat al omenirii.

 

Pentru cei interesati de top 10 descoperiri arheologice pe aceasta Planeta le recomand sa citeasca acest articol, in special tuturor scepticilor


Sursa: FLORIN GRIGORIU




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu