joi, 10 august 2017

Spuneți la revedere diabetului, tumorilor, excesului de greutate





Utilizați lămâi congelate și spuneți la revedere diabetului, tumorilor, excesului de greutate


Spunând că lămâile sunt super-alimente este o subevaluare. Nu numai că ele adaugă o aromă abundentă la o varietate de feluri de mâncare, dar și ele oferă o tonă de beneficii pentru sănătate.
Flavonoidele din suc spun că conțin antioxidanți, motiv pentru care lămâiele sunt utile în tratarea atâtor afecțiuni și condiții.
Sucurile de lămâie nu vă vor oferi maximum de beneficii, așa că vă sugerăm să le înghetați.
Acest articol vă va ajuta să înțelegeți de ce această metodă este atât de grozavă pentru dvs.
Coaja de lamaie conține multe lucruri minunate. Compușii găsiți în cojile de lămâie au puterea de a stimula sistemul imunitar, de a normaliza nivelurile de colesterol și chiar de a preveni dezvoltarea cancerului.
Coaja acestor citrice oferă un efect antimicrobian puternic și se crede că împiedică infecțiile bacteriene și fungice. Acest lucru are o importanță deosebită în procesul de înlăturare a paraziților și a viermilor interni.
După cum știți, lămâiele reprezintă o parte esențială a oricărei metode de detoxifiere, indiferent dacă pregătiți limonadă, apă de lamaie sau ceai de lămâie.
Beneficii pentru sănătate
Experții au asociat consumul de fructe și legume proaspete cu un risc scăzut de multe afecțiuni legate de stilul de viață. Vă oferim cele mai mari puteri de lămâie:
Prevenirea cancerului
Reducerea riscului de accident vascular cerebral
Tratament excelent al inflamației
Îmbunătățirea imunității
Prevenirea simptomelor astmului
Eficient împotriva bacteriilor periculoase
Prevenirea și tratamentul depresiei și stresului
Rinichii și ficatul curăță
Lămâi și cancer
Lămâille sunt de obicei folosite pentru conținutul lor de vitamina C, care este concentrat mai ales în sucul lor. Dar, cele mai recente cercetări au arătat că coaja de lamaie oferă substanțe nutritive excelente.
Coaja de lămâie a arătat un potențial uriaș în distrugerea și îndepărtarea deșeurilor toxice din organism. Acesta este motivul principal pentru care lămâiele sunt adesea folosite în tratamentul pacienților cu cancer.
Există o legătură puternică între lămâi și cancer. Oamenii de știință au petrecut decenii în a întreba și de a testa dacă lămâile pot distruge celulele cancerigene anormale. Și da, multe studii au confirmat această posibilitate.
După mai mult de 20 de teste de laborator din 1970, extractele au arătat că lămâile înghețate distrug celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv colon, sân, prostată, plămân și pancreas.
Unele studii de cercetare au arătat că lămâile înghețate pot fi mai eficiente în distrugerea cancerului în comparație cu chimioterapia.
În plus, ele sunt o soluție mult mai sănătoasă și mai sigură decât chimio. Aceste studii au demonstrat, de asemenea, că extractul de lamaie distruge celulele canceroase, lăsând celulele sănătoase intacte.
Obțineți cele mai multe din lămâi
Coaja de lămâie are cu 5-10 mai multe vitamine decât sucul.
Citricele nu sunt destul de favorizate, în mare parte datorită gustului amar al cojii. Dar, vă dăm o rețetă care vă va ajuta să vă scoateți maximum din lămâi, desigur, fără aroma amară.
Înghețați-vă lămâiele
Spălați și dezinfectați lămâile cu oțet organic de mere de cidru sau cu bicarbonat de sodiu.
Clătiți-le bine cu apă, și stergeti-le cu un prosop.
Înghețați lămâile peste noapte.
Odată ce observați că sunt complet înghețate, întindeți toată lamaia. Da, pulpă, coji, semințe și tot.
Puneți lămâile dvs. rase în tăvile de gheață și păstrați-le în congelator. În acest fel le puteți folosi ori de câte ori aveți nevoie de o sugestie de citrice.
Apoi, utilizați-o in orice mâncați. Coaja de lămâie va da un gust mai puternic preparatelor dvs.
Adăugați niște coaja de lămâie rasă la salate, supe, iaurt, sosuri de paste sau înghețată de casă.
Adăugați o lingură de lămâi la smoothie, suc sau ceai. Ele merg bine și în produsele coapte.
Aveți încredere în imaginația dvs., există milioane de modalități de utilizare a lămâilor rase.

Sursa: Prof. Valentina Lupu









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu