sâmbătă, 12 octombrie 2024

Peter Koenig - Desconspirarea strategiilor de război ale tiraniei mondiale

 



Desconspirarea strategiilor de război ale tiraniei mondiale

Peter Koenig 

09 Octombrie 2024

 

 

David Icke,

Toți cei interesați unde se îndreaptă actuala civilizație distopică și lume din ce în ce mai tiranică, trebuie să vadă și să asculte interviul extraordinar cu David Icke de la Kla.TV[4]. Sperăm că poate va aduce o trezire mai mare oamenilor de pe tot globul.

 

David Icke vorbește despre îngrădirea populației lumii în spații din ce în ce mai mici sub pretextul „schimbărilor climatice” care necesită o lume „net-zero” CO2, fără călătorii, fără industrie, promovând „orașele de 15 minute”. Este absurd.  „Zero-Net” - până în 2050 - este propagat de globalişti ca o necesitate pentru supravieţuirea umanităţii şi a Mamei Pământ. Nu se va întâmpla. Omenirea va supraviețui. Și toate acestea în timp ce ei - autodeclarații stăpâni ai universului – și anume instituția financiară știu foarte bine că CO2 este un gaz esențial pentru viață; fără de care nu ar exista viață, plante, hrană, dezvoltare economică - nimic-nimic.

 

Cei care încă mai cred în autoritate urmează ordinele stăpânilor și practic se sinucid urmând și ascultând o minciună, o tentativă de reducere la zero a CO2.  David Icke explică modul în care evenimentele mondiale sunt conectate. Cu puțină cercetare și cu o gândire clară, veți descoperi că toate evenimentele geopolitice și socioeconomice majore nu au loc doar întâmplător unul lângăși după altul sau în anumite secvențe, ci toate sunt legate în întreaga lume. Așadar, conectând punctele, veți vedea că trăim într-o rețea bine orchestrată, în care totul are sens - pentru cei care sunt la conducerea rețelei - și în detrimentul dezastruos al populației Terrei.

 

În spatele rețelei se află o elită minusculă, care se preface că deține toată puterea, doar pentru ca să credem toate minciunile guvernului nostru și ale așa-ziselor autorități instituționale, dictate de această elită.

 

Am fost învățați în școală să avem încredere în autoritate și să ne supunem autorităților. Este o axiomă dificil de eliminat. Exercițiul constant al mass-media înregimentată asigură o îndoctrinare constantă, picătură cu picătură, a minciunilor care devin „adevăr”.

 

David Icke descrie, de asemenea, cum în urmă cu aproximativ 20 de ani adevărata mass-media non-mainstream a fost transformată treptat în mass-media „alternativă mainstream” , numită și „opoziție controlată” de către marile instituții media, „Murdoch”, „Disney”, „Warner Brothers” și altele. Ca o media alternativă nouă, controlată, el l-a menționat printre altele și pe Tucker Carlson. Sunt promovați și finanțați de „Big Tech” și  „Big Finance”, dar nu pot depăși limitele date. Jurnaliştii şi site-urile de ştiri adevăraţi, non-mainstream şi independenţi, sunt încolţiţi, atacaţi cibernetic şi cenzuraţi . Așa se face că un mic grup de oligarhi financiari și tehnologici preia din ce în ce mai mult controlul asupra societății.

 

Care este calea de ieșire?

 

Urmează cuvintele unui renumit profesor universitar, un om de știință în matematică, președintele Consiliului de Supraveghere al unui renumit spital universitar german. Și nu este singur. Milioane, zeci de milioane în întreaga lume vorbesc cu aceeași ardoare a vocii. Sunt un ochi deschizător. Sunt auziți de tot mai mulți oameni de pe tot globul: „M-am săturat, sau ca să spun și mai clar: m-am săturat și de înghițitul permanent și din ce în ce mai religios al climatului, de fanteziile de întoarcere a energiei, de venerarea mașinilor electrice, de povești înfricoșătoare despre scenarii de apocalipsa, presupusa suprapopulare, Drame de CO2 de la Corona la conflagrații la dezastre meteorologice. Nu-i mai suport pe oamenii care strigă asta în microfoane și camere în fiecare zi sau le publică în ziare. Sufăr din cauza faptului că trebuie să asist la modul în care știința naturii este transformată într-o curvă a politicii”[1].

 

Și atunci ce?

 

Da, haideți să-i scoatem pe acești monștri și ticăloși din guverne, din arena lor internațională auto-formată - din fantasmele dictatoriale globaliste. Să desființăm atmosfera și condițiile în care fracționarii și conducătorul unei lumi fracționate pot domni. Trebuie să ieșim din această rețea gigantică sau matrice mondială controlată de o elită minusculă care controlează tehnologia, finanțele și decide asupra sănătății sau morții noastre, prin O.M.S., susținută de „Big Pharma”. Ieșirea din matrice este condiția noastră pentru a redeveni cetățeni liberi și suverani.

Și, da, putem - devenind gânditori auto-afirmați și independenți, unindu-ne cu ceilalți și rupând împreună „ordinea bazată pe reguli” ale agresorilor de elită. Înapoi la legalitate, legile internaționale, naționale și locale, respectându-ne unul pe celălalt și respectând drepturile oamenilor, indigenilor, occidentalilor, esticilor, africanilor și Orientului Mijlociu și indiferent de etnie pe care o găsiți.

Toți suntem la fel. Sufletele noastre nu sunt legate de o ordine piramidală a ierarhiei. Sunt egali.

Motto-ul lui David este: „ Cunoaște scopul, apoi vei vedea calea care duce acolo !”. În interviu, el arată că chiar și educatorii liberi sunt în pericol de a sprijini dezvoltarea unei distopie globale dictate central. David Icke, Dot-Connector, începe interviul spunând: „Dacă privești lumea ca pe o serie de evenimente aleatorii, întâmplări aleatorii, nu are sens. De ce fac asta? De ce o fac așa? De ce nu o fac așa? Ar fi mult mai bine dacă ar proceda așa. Și așa mai departe și așa mai departe. De ce se întâmplă asta? Dar când conectați punctele, conectați aceste evenimente, descoperiți că toate se conectează. Brusc are tot sensul. Și, știi, oamenii spun uneori despre mine: „Vezi o conspirație peste tot”. 

 

 „Nu, eu nu. Văd o conspirație pentru a transforma lumea într-o distopie globală. Și acea conspirație are nenumărate fațete și forme. Dar este de fapt o singură conspirație. Este o rețea gigantică. Și acest fapt este literalmente real, adevărat în ceea ce privește ceea ce eu numesc «Cultul Global» - o rețea globală de societăți secrete care operează în afara sau în umbra celor care par să conducă lumea”.

 

Viziunea clară a lui David indică un element cheie care ne poate conduce într-o lume distopică. Comportamentul nostru social se bazează pe percepția noastră. Percepțiile se bazează pe mesajele pe care le primim. „Cultul Global” care pretinde că ne controlează, formulează mesajele ca minciuni, pentru a ne face să credem că există o problemă, oamenii reacţionează, apoi ne pot prezenta, sau ne impun o soluţie.

 

El o numește simplu, „Probleme, Reacție, Soluție”. 

 

David folosește exemplul recent al imensei înșelătorii Covid afirmând: „Oamenii au renunțat la farsa Covid pentru că au perceput că există un virus periculos. Au perceput că vaccinul anti-Covid este fals, nu este un vaccin conform criteriilor anterioare, crezând că ar fi o modalitate de a-i salva de virusul periculos. Această percepție a condus oamenii să se supună unor impuneri fasciste în toată lumea. Deci, dacă vrei să controlezi comportamentul, trebuie să controlezi percepția. Și dacă controlezi comportamentul, ei bine, în mod colectiv, asta numim societate umană. Și atunci pui întrebarea, de unde vin percepțiile? Ei bine, ele provin din informațiile primite”. 

 

Informațiile sunt controlate și manipulate pentru a servi scopului celor care le controlează. Prezentarea lui David Icke este genială. Este un „Must see!” (Trebuie văzut) pentru fiecare căutător de adevăr.

 

Păsări, nu bombe: Să luptăm pentru o lume a păcii, nu a războiului

 

În anul 2023, Buletinul Oamenilor de Știință Atomiști a mutat Ceasul Apocalipsei de la 100 de secunde la 90. În ianuarie a acestui an, Ceasul a rămas neschimbat.  Odată cu escaladarea continuă în Orientul Mijlociu și Ucraina, Ceasul se va apropia din ce în ce mai mult de miezul nopții? Trăim la o răscuce în care guvernele noastre sfidează opinia publică atât de mult încât pentru păstrarea ordinii și păcii se impune alicarea Puterii Popoarelor la nivel mondial.

 

Și atunci ce?

 

Da, haideți să-i scoatem pe acești monștri și ticăloși din guvern, din arena lor internațională auto-formată - din fantasmele dictatoriale globaliste. Să desființăm atmosfera și condițiile în care fracționarii și conducătorul unei lumi fracționate pot domni. Să eliminăm lumea luxului și a strălucirii - unde acest cult diabolic poate predomina. Dar dacă nu putem? Pentru că acest cult este susținut de cei bogați puternici și bolnavicii - și pentru că majoritatea Noi, Oamenii, este încă adormit? Atunci să începem cu noi, o minoritate, să construim o nouă societate. Probabil că asta trebuie să facem oricum, mai devreme sau mai târziu, dacă omenirea vrea să supraviețuiască.

 

Suntem gata? Suntem gata să ne aruncăm telefoanele mobile la gunoi? Suntem gata să ne zdrobim și să boicotam televizoarele și mass-media înregimentată? Suntem gata să o luăm de la capăt? Local, ca în  „Producție locală pentru consumul local, cu bani locali și comerț cu grupuri de oameni care au aceleași opinii, conform principiilor avantajelor comparative și condițiilor de câștig-câștig?”

 

Suntem pregătiți să începem de la zero?

 

Uitați de reformă. Sistemul este putred și nu poate fi reformat. Orice reformă a sistemului corupt și putred ar fi, fără îndoială, din nou realizată de acei cultisti corupti care au umanitatea putredă și valorile noastre în primul rând. Aceiași care au fracturat lumea. Ei au puterea de a falsifica o reformă a Poporului pentru Popor, făcând în același timp lumea în bucăți, apoi să tragă bucățile rupte împreună și să domnească peste o nouă lume globalistă cu un pumn tiranic.

 

Așa se întâmplă dacă îi lăsăm pe alții să ne facă treaba. Trebuie să începem de la zero - o evoluție dinamică a unui grup dinamic de oameni. S-ar putea să fie nevoiți să trăim ca oamenii indigeni în zonele muntoase din Anzi, Himalaya sau pădurile tropicale din regiunea Amazonului. Da, asta ar putea fi mântuirea noastră în această lume devastată făcută de om.

 

Noi, Oamenii, cu dorința noastră fără creier pentru „creștere”, pentru un consum din ce în ce mai mare, l-am lăsat să devină ceea ce este astăzi, am lăsat să devină înrobiți de lux și confort artificial. Odată ce civilizația noastră se prăbușește, așa cum s-a întâmplat deja de mai multe ori înainte sub supravegherea Mamei Pământ, dacă există vreo șansă pentru o continuare umană, o supraviețuire a genomului uman - ar fi prin acești oameni indigeni, mințile și genele nepoluate. Ei pot supraviețui și vor duce omenirea înainte. Poate spre o nouă trezire. O nouă civilizație? Te apropii cu un centimetru de „Dimensiunea a cincea”?[2]

 

Nota redacției - Afirmațiile-concluziile lui David Icke coincid întru totul cu realitatea din teritoriul care, cândva a fost România Mare și cu recenta declarație a colonelului Vasile Zărnescu - o victimă a terorii kazare globaliste. Invocând „Declarația Universală a Drepturilor Omului”, aprobată  de O.N.U. la 10 decembrie 1948 (care, la Art. 3 precizează: „Orice fiinţă umană are dreptul la viaţă, la libertate şi la securitatea persoanei sale”. „Considerăm că este esențial ca drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluţie extremă, la revoltă împotriva tiraniei şi asupririi...”[3]. Mai precis, atunci când statul este corupt și condus de trădător de neam, „Omul are dreptul la insurecție!”.

 

---------------------------------------------------

[1] https://www.globalresearch.ca/sick-tired-lies-wars-tyranny-what-way-out/5805090 - 19 ianuarie 2023

[2] idem

[3]  https://anp.gov.ro/wp-content/uploads/sites/33/Documente%20utile%20pdf/DeclaratiaUniversalaaDrepturilorOmului.pdf

Sursa - https://www.globalresearch.ca/uncovering-world-tyranny-war-strategy/5869547 - 7 octombrie 2024

[4]  David Icke - Kla.tv - https://www.kla.tv/30153

 

ART-EMIS










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu