sâmbătă, 12 octombrie 2024

Ștefan Dumitrescu - SCRISOARE DE CONSILIERE

 



BIROUL DE VIITOROLOGIE DE LA BUCUREȘTI

 

SCRISOARE DE CONSILIERE A PRINCIPALELOR INSTITUȚII ALE ȚĂRII.

 

CONSILIEREA CONDUCERII ARMATEI ROMÂNE, A SERVICIILOR  DE INFORMAȚII, A ACADEMIEI, A  JUSTIȚIEI, A PREȘEDINȚIEI, A PARLAMENTULUI,  A GUVERNELOR ROMÂNIEI, A CELOR MAI BUNI  FII PE CARE ÎI ARE ROMÂNIA ÎN ACEASTĂ  PERIOADĂ ISTORICĂ FOARTE PERICULOASĂ, CÂND ROMÂNIA POATE DISPĂREA. ÎN ÎNCERCAREA DE A NE SALIVĂ CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE ÎN ISTORIE.

 

 Pornim de la premisa că dacă de 34 de ani Biroul de viitorologie de la București a tot trimis Comunicate  și Scrisori de consiliere Instituțiilor României cu privire ala situația în care se găsește țara și la soluțiile prin care ne putem salva, dumneavoastră, cei care faceți parte din principalele Instituții ale țării, cunoașteți cât de cât Biroul de viitorologie de la București și care  este menirea sa. Biroul de viitorologie de la București este format dintr-un Grup de cercetători în domeniul Științelor socio-umane care adună cele mai bune minți pe care le are România (și nu le are Academia, Armata sau SRI) și care se ocupă cu cercetarea și studiul  proceselor și fenomenelor care  au contribuit la prăbușirea Organismului românesc după 1989. Biroul de viitorologie de la București în urma analizelor făcute asupra  evoluției Sistemului socio-economic românesc în acești 34 de ani  crede că a descoperit cea mai bună Soluție, strategie prin care ne putem salva ca națiune în istorie.  Că deținem cea mai completă Informație despre tot ce s-a întâmplat cu România în acești 34 de ani și care este Calea prin care ne putem salva din situația dezastruoasă în care ne scufundam.

 

  Motto: 1. Se zice că un Maharajh indian a ieșit într-o noapte cu lună să facă baie în lacul din spatele Palatului. A înaintat în apa adâncă și  văzând că se îneacă a strigat după ajutor. Auzindu-l supușii i-au sărit în ajutor și l-au salvat.

   2. Se zice că un alt  Maharajh indian a ieșit într-o noapte cu lună să facă baie în lacul din spatele Palatului. A înaintat în apa adâncă și a văzut că se îneacă. Nu i-a trecut prin minte să ceară ajutor  și  nu peste mult timp s-a înecat. 

 3 Se zice că un alt Maharajh indian a ieșit într-o noapte cu lună să facă baie în lacul din spatele Palatului. A înaintat în apa adâncă și  văzând că se îneacă a strigat din toate puterile lui după ajutor, dar nu l-a auzit nimeni. Și s-a înecat.  (Poveste  din folclorul indian)

 

     Ei bine, poporul român este Maharajuhul care se îneacă, și care, vai, nu strigă după ajutor ! Dar și dacă ar striga (deși cei de la Conducerea lui au datoria să îl salveze) nu ar veni nimeni să-l salveze.  Pentru că  nu le pasă de popor, nici măcar nu se gândesc la  poporul care-i hrănește de ani de zile. Și în al doilea rând, chiar dacă ar dori să facă ceva pentru poporul român nu ar ști ce să facă, pentru că se găsesc în Situația de Minus informație și de Fenomen Minus informație. Poporul român, românii, se găsesc în Situația de Minus informație și de Fenomen Minus Informație. (Altfel spus nu dețin informația care i-ar ajuta să construiască strategia prin care se pot salva). Partidele politice mint când spun că lucrează pentru poporul român și că pot să îl conducă sau să îl ajute să se dezvolte. Ele știu doar să fure și sunt în realitate un factor distructiv, Factorul care a distrus România în acești 34 de ani.

  Și totuși, deși poporul român nu a strigat după ajutor, (pentru că suntem un popor nepăsător și inconștient) deși am văzut cu toții că ne scufundăm, că suntem distruși și ne autodistrugem, Cineva a strigat după ajutor încă din anii 1992-93. I-a spus poporului român, a spus Mass-mediei, Instituțiilor Principale ale țării că am fost introduși într-o Macro-situație distructivă,  Capcană-Malaxor, că involuăm și  că dispărem. Că ne scufundăm de tot. Ba mai mult: le-a arătat românilor și din ce cauză ne distrugem, cine ne distruge, și atenție, cum putem ieși din  Macro-situația Capcană Malaxor distructivă în care am fost băgați imediat după 1989. Din păcate nu ne-a auzit nimeni. Acesta este Biroul de viitorologie de la București. ( a se vedea cărțile noastre „Știința salvării României”. „Psihologia și Pedagogia poporului român”, „Explicarea tragediei poporului român în istorie”.)

    Iată însă că după 2019 apare o Personalitate politică puternică, este vorba despre doamna Diana Șoșoacă, o femeie cu  o conștiință ardentă de mare patriot care a înțeles drama acestui popor și care înființează Partidul SOS, Partidul Salvării României. Prin aceasta ea a pus punctul pe I: POPORUL ROMÂN SE AFLĂ ÎN SITUAȚIA DE DISPARIȚIE, ȘI EL TREBUIE SALVAT. Felicitări, stimată doamna Președinte al partidului S O S, doamna Diana Șoșoacă.

 

CONDUCEREA ȚĂRII, ACADEMIA ROMÂNĂ, ARMATA,  SRI,( nu mai vorbim de Conducerile partidelor politice) INTELECTUALITATEA ROMÂNEASCĂ HABAR NU AU ÎN CE SITUAȚIA CATASTROFALĂ  SE AFLĂ ROMÂNIA DUPĂ 1989.

 

ROMÂNIA SE AFLĂ ÎN CEL MAI MARE, MAI LUNG, MAI SAVANT, MAI MASCAT ȘI DISTRUCTIV RĂZBOI DIN ISTORIA NOASTRĂ, RĂZBOI CARE NE-A PĂCĂLIT ÎNTR-UN MOD ÎNGROZITOR ȘI CARE A DECIMAT ÎN PROPORȚIE DE PESTE 90 LA SUTĂ ORGANISMUL NAȚIONAL ROMÂNESC.

 

   În urma cercetărilor și studiilor noastre începute încă din anul 1990 când ne-am dat seama că se întâmplă ceva ciudat cu România, care se distrugea cu fiecare an și cu fiecare zi, ne-am apucat să studiem  ce se întâmplă de fapt cu poporul român și cu România. Am înțeles cât se poate de repede că acest Ceva ciudat care se întâmpla cu Români este de fapt un Război științific, foarte precis organizat, un război bine mascat,  care nu se vede și care nu poate fi studiat. Care ne-a păcălit și ne-a pus în situația în care noi singuri ne distrugem cu fervoare. Pentru că acest război nu se vedea, nu știam cine este Agresorul, și ce mijloace și metode folosește, l-am denumit RĂZBOI MASCAT INVIZIBIL. Asta se întâmpla în anii 1992-1993-94.

     Așa am început să studiem cauzele, factorii care contribuiau la distrugerea României. Prin anii 1993-94 când a apărut cartea lui John Perkins „Spovedania unui asasin economic”, am înțeles perfect  ce se întâmplă  și cu Economia și cu Societatea românească. România era agresată de un Mare  Asasin Economic nevăzut, foarte inteligent și cinic pe care nu-l cunoșteam încă, dar care se vedea a fi foarte puternic, savant, bine organizat, foarte precis. În anii următori 1994- 95-96 procesul de  disoluția și de distrugerea a României a continuat într-un ritm și mai accelerat. Iar de atunci acest proces a dus distrugerea României și mai departe, și mai adânc, și mai total.

    Am descoperit că Televiziunea liberă română care a manipulat societatea românească în momentele revoltei populare  din decembrie 1989 a fost înlocuită de Televiziuni ale Globaliștilor care s-au comportat ca adevărate tunuri care ne manipulau, și care bombardau cu informație toxică și manipulatoare populația. Universul cultural românesc a fost golit de valorile culturale românești, care au fost înlocuite cu valori toxice, negative, distructive psihic, cultural și educațional, devenind un fel de ocean toxic. Acesta trebuie să fie un Război informațional și psihologic cu care este îmbolnăvită, distrusă și manipulată societatea românească, ne-am zis. Și l-am numit chiar așa Război informațional,  psihologic, cultural și educațional, pentru că ne distrugea psihicul, conștiința, cultura și educația. Și asta sub masca libertății de expresia și a democrației.

      În același timp Economia României era distrusă bucată cu bucată, unitățile economice erau închise, fabricile și uzinele erau tăiate, transformate în fiare vechi, milioane de muncitori erau aruncați în șomaj și forțați să plece din țara să muncească în Occident. Acesta este  ceea ce se cheamă un Război economic foarte organizat și foarte inteligent căci se folosește chiar de noi, de prostia noastră, punându-ne să ne distrugem economia și să le-o dăm lor, ne-am spus. Așadar Agresorul folosește un set, un sistem întreg de războaie mascat invizibile cu care distruge Economia și Societatea Românei, ne-am spus, și ne-am apucat să studiem toate aceste Războaie.

  În anul următor am putut să studiem strategiile Războaielor din  Generați G5 și G6,  pe care le-a folosit și le folosește  SUA și am ajuns la Concluzii uluitoare, la care o minte normală  n-ar  putea nici măcar visa.

  Așadar cei care ne-au distrus Economia și Societatea după 198 sunt Corporațiile și Multinaționalele, care înainte de 1989 se găseau într-o criză profundă, fiind amenințate cu prăbușirea. Pentru aceasta, Statul corporatist mondial i-a cerut lui Mihail Gorbaciov (omul lor) să restituie Țările din Răsăritul Europei care făceau parte din  Sfera de influență a URSS Capitalului Occidental. Astfel încât țărilor din Europe de Răsărit, printre care și România, să li se distrugă Economiile, iar ele să devină piețe de desfacere pentru Corporațiile lor. Și de asemenea să fie jefuite de resurse.  

     Așadar Multinaționalele și Corporațiile sunt mijloacele, instrumente prin care sunt distruse Economiile Țărilor și ele sunt ale unui Singur Stăpân, Statul Corporatist mondial. Sau Elita financiară mondială care deține peste 80 la sută din Capitalul planetar. Dar cine este această Elită financiară mondială ? Este vârful Piramidei Puterii mondiale, bine organizată, care are oameni infiltrați în guvernele  și instituțiile principale ale foarte multor țări, pe care le conduc din umbră. (în principal cele din sațiul euro-atlantic, SUA, Țările Europene, fosta URSS, Australia, America de Sus etc).   

   Acesta este Guvernul Mondial, care încă din secolul XIX acționează din umbră. Iată ce ne spune încă din anul 1921 Walther Rathenau , membru de frunte al Ocultei:  Trei sute de oameni foarte apropiați intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii „ Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse”.  La aceasta amintim că în anul 1913 acest Vârf globalist, format din 300 de familii, în frunte cu familiile Rotschild, privatizase Federale Rezerve, Banca Statelor Unite. Ei bine, Entitatea care deține Moneda unei națiuni deține Puterea în acea națiune și Oculta, Elita financiară, deținând Rezerve Federale  deține Puterea în Statele Unite, Statele Unite fiind Colonia lor. Cum Dolarul american este moneda de schimb universală, și ea este, deci, proprietatea Ocultei..

     Despre Oculta iudeo-masonică, despre Guvernul mondial din umbră se vorbește în presa românească încă din perioada lui Carol I, iar mai insistent în perioada interbelică.  J F Kennedy în ani 1961 a vorbit în mod deschis și oficial despre pericolul acestei Organizații secrete pentru SUA, din această cauză fiind asasinat. Aceasta înseamnă că Oculta era deja  adevăratul Guvern al SUA înainte de Primul Război mondial. Atât de secretă și de puternică este această Organizație încât nici astăzi nu se știe cine l-a asasinat pe Kennedy. (CIA, se crede)

      La noi, după 1989 a vorbit despre Oculta, despre Vârful Piramidei Puterii mondiale (Crierul cancerigen, bolnav al Civilizației umane) Profesorul Anghel Rugină, venit recent din SUA. Nu credem că este o coincidență că la scurt timp a murit și profesorul Anghel Rugină. Concluzia care se degajă este că Oculta este cea mai puternică și periculoasă Organizație secretă și ea este autoarea celor mai importante evenimente petrecute în secolul XX. Adică Războaiele mondial, I și II, crizele economice, din 1929-33, și din 2008, criză economică mondială care continuă și azi, Experimentul URSS, și Experimentul Uniunea Europeană, pandemia Covid.

     Ce urmărește Oculta, Statul corporatist care conduce Lumea prin crearea acestor mari evenimente care au schimbat cursul istoriei așa cum au dorit ei, ÎN FAVOAREA LOR ! Se știe foarte bine. Încă din  prima jumătate a secolului XIX, când Oculta se numea Illuminati, și când Marx a creat Doctrina comunistă, Utopia comunistă, ei și-au propus să  devină Stăpânii lumii, iar noi, restul populației să fim sclavii lor. Să ajungă să fie Guvernul mondial care conduce lumea, pe față. Până atunci fiind un Guvern mondial care lucrează din umbră.

     Ca să ajungă să devină Guvernul mondial până în anul 2000 ei și-au propus să creeze trei războaie mondiale, urmând ca după fiecare război mondial să se realizeze o Nouă Ordine Mondială favorabilă lor.  Ceea ce s-a și întâmplat. După Primul război mondial făcut de ei printr-o lucrătură din subteran, a fost realizat în practică, în istorie, primul Stat comunist, cu care a început Marele Experiment  Comunist mondial, care a produs atât de mult rău în istorie. Statul bolșevic al lui Lenin și al lui Troțki, apărut în urma Loviturii de stat din octombrie 1917 din Rusia țaristă, finanțată de bancherii de pe Walt Street, adică de Oculta.

    Al doilea Război mondial făcut tot de ei, bineînțeles în mod mascat, a adus o Nouă Ordine Mondială, tot favorabilă lor. Urmând ca al Treilea Război mondial, pe care tot ei l-au declanșat în mod subit, mascat, imediat după căderea Experimentului comunist, să aducă ultima Nouă Ordine mondială, în care ei sunt Guvernul Mondial, Stăpânii Lumii, dețin toată proprietatea, capitalul, planetar, iar restul populației nu deține nimic. Exact cum a fost în comunism, și așa cum ne spune satanistul, evreul Karl Schwab, Președintele Forumului Economic Mondial de la Davos.

    Ne spune lucrul acesta cât se poate de concret Congresmanul SUA, Larry P. McDonald, în 1976,   „ Direcția pe care o urmează Rockefellerii şi aliaţii lor  (adică Oculta, sau Guvernul Mondial, sau Elita financiară mondială, sau  Statul corporatist mondial, sau Vârful Globalist n. n) este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o  conspiraţie ? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie. " Congresmanul Larry P. McDonald, 1976.

Așadar Proiectul realizării  Ultimei Noi Ordini Mondiale este gândit demult. Și acum ascultați ce spunea David Rockefeller, mare Șef în Oculta  încă din anii 1970: „"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială."  David Rockefeller ”

    Ei bine, această Criză majoră a început să fie creată o dată cu distrugerea Sistemului comunist mondial, a Experimentului comunist mondial, realizată prin Sistemul de lovituri de stat din anul 1989, sub  îndrumarea lui Mihail Gorbaciov Conducătorul URSS, membru și el al Ocultei. Când s-au întâlnit la Malta în 3-4 decembrie 1989 s-a semnat o nouă reîmpărțire a sferelor de influență. La Malta s-a aprobat înlăturarea prin forță a lui Nicolae Ceaușescu. Vedeți că Malta rimează cu Yalta (limbaj masonic). La Yalta, în februarie 1945 (când încă nu se terminase războiul) Roosevelt, Președintele SUA și Churchill, Primul Ministru al Marii Britanii, slugoi ai Ocultei, au dat Țările din Răsăritul Europei lui Stalin ca pe niște Bulandre, ca Experiemntul comunist să dea peste marginile URSS, să devină Mondial.  Acum la Malta Gorbaciov și G Busch, senior, au dat Țările din Răsăritul Europei din nou Sferei capitalului occidental. Adică Ocultei, Elitei financiare mondiale, viitorul, Vârf Globalist.

 

TEORIA CELOR TREI TIPURI DE RĂZBOAIE. RĂZBOIUL MASCAT INVIZIBIL.

ȘTIINȚA ECONOMIEI NEGATIVE

 

     Așa cum arătam pe larg în cărțile noastre „Știința Războiului mascat invizibil”, și „Știința Economiei negative”,  în drumul ei către cucerirea Lumii, Organizația secretă Illuminati, Viitoarea Elită financiară mondială, viitorii  Globaliști (înființată în anul 1776) s-a folosit de metode și mijloace mascate prin care a încăierat între ele popoare și națiuni declanșând războaie (Primul și al Doilea Război mondial), prin care a încăierat clase sociale între ele (Experimentul comunist național și mondial), și prin care a produs distrugeri mascate ale Sistemelor economice naționale, prin declanșarea Crizelor economice. Toate acestea producând mari distrugeri ale Societăților și Economiile naționale, distrugeri carelor le-a mărit și mai mult capitalul și puterea. Un exemplu foarte bun este Pandemia covid 19 declanșată în  2020 și care a produs distrugeri umane și materiale enorme.

     Oculta și-a mărit așadar Capitalul, dar și Puterea, pe parcursul ultimelor două veacuri prin distrugerea mascată națiunilor, a economiilor naționale. Sintetizăm, prin dezbinare, încăierare și distrugere.  Oamenii aceștia, care s-au constituit într-un fel de Creier canceros al Civilizației umane, al Răului au dus această Știință a acumulării de Capital, de putere prin distrugerea altor entități economice la un nivel  foarte înalt.

   Încercând să descifrăm Știința aceasta a Răului practicată de Elita financiară care și-a infiltrat oamenii în toată textura Societăților umane am reușit să creionăm ceea ce am numit „Știința Economiei negative”, care este Știința îmbogățirii unei Entități Socio-Economice, în cazul nostru a Societății secrete Oculta, prin distrugerea altor Entități sociale și economice. Această Știință fundamentată de noi poate ajuta popoarele, guvernele agresate să se ferească de acest Mare Asasin Economic care este Guvernul mondial, Statul corporatist, proprietarul Băncilor, al Corporațiilor și al Multinaționalelor. Care sunt adevărate tancuri prin care sunt distruse economiile naționale.

    Așa am reușit în cadrul Biroului de viitorologie de la București să fundamentăm „Știința Războiului mascat invizibil”, și Contra Arma Războiului mascat invizibil, adică Știința prin care poate fi contracarat  Războiul mascat invizibil.

   Așa cum arătam în cartea „Știința războiului mascat invizibil”, există trei tipuri de războaie:

    1. Războiul militar, care se poartă pe față cu arme clasice și moderne, așa cum au fost cele două Războaie mondiale.

    2. Războiul mascat invizibil, în care poporul Agresat, Agresatul habar nu are cine îl atacă și cu ce arme și metode, astfel că se pomenește distrus. Ba mai mult, Agresorul (Asasinul Economic) i se prezintă Agresatului ca prieten, astfel că acesta nu își dă seama că urmează să fie distrus. Este cazul nostru, al României, și al multor țări, după 1989.  

      3. Și mai există un al Treilea tip de război, denumit hibrid, în care Agresorul folosește o Combinație de război mascat invizibil și de război militar. Este cazul celui de Al Treilea Război mondial  pe care Elita mondială l-a declanșat după 1989 împotriva societăților naționale, a lumii întregi, aflat în plină desfășurare.  Noi, românii, imediat după căderea lui Ceaușescu am devenit Victima celui de al Treilea Război mondial, Dușmanul nostru fiind Oculta și toate Corporațiile ei, care ne-a ocupat militar și caută să ne bage în Război cu Rusia, și nu Rusia.

     În mai multe lucrări ale noastre noi am arătat că evenimentele din anul 1989 din România au fost un Război hibrid  dus de Serviciile secrete ale Agresorilor, ajutate de trădătorii aflați la Conducerea Armatei (Victor Stănculescu, Complotiștii din Armată) împreună cu Complotiștii de la conducerea Securității în frunte cu Iulian Vlad. În studiile noastre noi am demonstrat că loviturile de stat, de la 23 august 1944 și 22 decembrie 1989 au fost cele mai năucitoare lovituri distructive, momente astrale negative care au condamnat poporul român la suferințe enorme, la pierderi umane și materiale uriașe. Cei care au dat aceste lovituri de stat sunt Mari Trădători și Mari Criminali care au distrus poporul român din cauza prostiei lor, a  setei de a ajunge la putere.

      După execuția Soților Ceaușesc Statul român autentic (precizăm, autentic, suveran și independent, care a fost înlocuit cu un pseudo-stat toxic, cu o grupare mafiotă care a condus România către eșec) a dispărut Poporul român devenind de acum Victima Asasinilor economici din exterior și a mafioților din interior. România a fost (în mod mascat, am fost păcăliți) introdusă pe o Linie de evolutei negativă, care produce efecte negative în Sistemul socio-economic român, am fost introduși într-o Macro-situație Capcană-Malaxor, distructivă și autodistructivă în care ne distrugem singuri de proști și de inconștienți ce suntem, în frunte cu Academiile, cu Armata, cu toate Instituțiile Țării.

       Dacă perioada 1965-1989 a fost perioada când s-a construit cel mai mult în România, când România a atins un punct culminat în dezvoltarea sa la toate capitolele, Economie, Cultură, Educație, Agricultură, Sănătate (au existat din păcate și multe părți negative, datorate în primul rând Sistemului comunist național), ei bine, după 1989 Sistemul socio-economic național a intrat într-o involuție galopantă, ajungând astăzi, după 34 de ani, să fim distruși în proporție de peste 80 la sută. Cu luciditate  afirmăm : suntem în pragul dispariției ca popor și ca națiune.

 Și asta pentru că am fost după 23 august 1955 Obiectul și victima a două Mari Experimente socio-economice  și politice distructive făcute de Elita financiară, Comunismul, și Globalismul.

 

COMUNISMUL, EXPERIMENTUL COMUNIST FOLOSIT DE ELITA MONDIALĂ

CA ARAMĂ PENTRU DISTRUGEREA SOCIETĂȚILOR UMANE

 

      Puțini dintre oameni știu că în realitate Comunismul nu a existat și că a fost o păcăleală sinistră a Elitei Mondiale, care a făcut sute de milioane de victime. Și iată de ce : Am văzut mai sus  că  Zbigniew Brzezinski  a afirmat  că în drumul ei către realizarea ultimei Noi Ordini Mondiale, Elita Financiară se va folosi de „de crize, de războaie și de epidemii ”. Când Marx a conceput Sistemul comunist, acesta nu era altul decât un Sistem capitalist de stat,(numit impropriu comunist) în care toate proprietățile oamenilor erau naționalizate și Statul comunist era singurul proprietar al întregii avuții. Așadar în realitate Comunismul fost un Capitalism de stat, atenție, în care  așa cum spunea Doctrina și Ideologia comunistă trebuia să fie declanșată lupta de clasă, (o formă de război civil) pentru ca Țările să fie conduse de Dictatura proletariatului.

      Această Doctrină comunistă care a declanșat lupta de clasă a făcut milioane de victime, a dat înapoi societățile și economiile naționale acolo unde s-a instaurat comunismul cu zeci de ani. Ce vedem ? Că în realitate, Comunismul, despre care propaganda comunistă ne-a spus că este cea mai dreaptă societate din istorie, care pune capăt exploatării omului, care este o nouă treaptă pe drumul evoluției în istorie, în realitate a fost un Experiment negativ. A fost un fel de Capcană-Malaxor conceput și aplicat în practică  de Elita financiara.

     Iar acest Experiment criminal, cel mai Mare din istorie făcut vreodată de om, în care toți am fost cobai (fiind un Experiment făcut de om)  am văzut ce a produs: a produs  cobai asasini, (dictatura proletariatului, conducătorii) și cobai victime, noi ceilalți. Și a mai produs suferințe, îndoctrinare, manipulare, și... gulagul comunist. A fost cu alte cuvinte o Macro-situația Capcană, malaxor în care o dată intrat nu mai ieșeai, și erai fie  torționar, fie victimă, iar Malaxorul distrugea tot ce se putea. Și mai clar spus ,a fot o mare Arma mascată foarte complexă prin care au fost manipulate și distruse societăți întregi, sute de milioane de oameni.

       Comunismul a fost așadar un Experiment negativ, dar îl putem privi și ca pe o Mare Criză a unei Societăți, dar și ca pe un Război mascat (despre care Agresatul nu își dă seama, și nu poate lupta împotriva lui, în care suntem victime).

Bine, dar și cele două Războaie mondiale declanșate subtil de Elita financiar printr-o lucrătură inteligentă din subteran le putem privi ca pe mari crize ale societăților umane. Ce este un Război mondial decât o mare criză : mai multe națiuni s-au pomenit introduse într-o Macro-situația capcană malaxor din care nu au mai putut ieși până când nu a fost învinsă una din părți. Iar rezultatul a fost zeci de milioane de victime și imense distrugeri materiale.  Și cine a avut de câștigat din urma celor două Războaie mondiale, din care a rezultat o Nouă Ordine Mondială favorabilă Ocultei ?  Răspunsul îl cunoaștem, Factorul care a generat Războaiele mondiale, adică Elita mondială.

    Bine dar și Criza economică din anii 1929-1933 (și cea în care ne găsim acum care a început în anul 2008 și se tot dezvoltă)  o putem privi tot ca pe un Experiment economic negativ produs de aceiași Ocultă. Ca pe un Război economic prin care Agresorul, Oculta, Marele asasin Mondial al istorie s-a îmbogățit prin distrugerea economiilor societăților capitaliste. 

 

MARELE EXPERIMENT NEOCOMUNIST SAU GLOBALIST,

SAU CEL DE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

 

    Așa cum am văzut, după vânzarea Țărilor din Estul Europei Elitei Mondiale de către Gorbaciov Capitalului Occidental, Ocultei,  (suma primită de URSS a fost de 130 de miliarde de dolari) în anii 1987- 1988 a urmat mascarada și regia cu Sistemul de revoluții din anul 1989. De fapt un Sistem de lovituri de stat (în realitate un Război mascat-invizibil de care ne-am dat seama mult mai târziu) bine orchestrate de Serviciile secrete sovietice, maghiare și americane, prin care Țările foste socialiste au trebuit să intre în Uniunea Europeană și în NATO.

     Ei bine, așa cum spuneam în  cartea noastră „Știința Războiului mascat invizibil”, din acest moment a început al Treilea Război mondial, care de atunci se află în plină desfășurare și dezvoltare și care este CRIZA MAJORĂ DE CARE A VORBIT  David Rockefeller  ("Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. "  David Rockefeller)

     Așadar, România, toate țările europene, Rusia,  Israelul și Țările arabe, planeta ne găsim din anul 1989 în cel de al Treilea Război mondial. Este cel mai mare, cel mai complex, cel mai savant și distructiv război, cel mai lung din istoria umanității, și este creația Elitei mondiale. Elită care nu este altceva decât Creierul canceros, nebun al Civilizației umane, care își devorează corpul, adică Civilizația și Specie umană. Războiul pandemic Covid 19 care a atacat toate țările, întreaga Specie și civilizație umană este doar unul din războaiele mascat invizibile cu care Oculta agresează popoarele, civilizație umană pentru a ucide jumătate din populația lumii. Și pentru a ne transforma pe noi oamenii în zombi, în sclavi, ca ei să fie Guvernul mondial. Să realizeze ultima și eterna NOUA ORDINE MONDIALĂ la care visează și lucrează de două veacuri.

 

ÎN ÎNCHEIERE

 

    Așa cum am demonstrat în lucrările noastre  evenimentele din anul 1989 care au răsturnat regimul comunist și care au distrus Statul Român autentic (de atunci până azi Statul român a dispărut fiind înlocuit un Anti-sta) au fost un Război hibrid dus de Serviciile secrete ale URSS, SUA, Ungariei, Franței etc împotriva nu a lui Ceaușescu, ci a Statului Român, a poporului român și a României.  Dar ca Marii Asasini economici să acapareze România, economia și resursele ei trebuiau să-l asasineze pe Nicolae Ceaușescu. O dată cu el știau că distrug Statul român autentic, întreaga osatură și arhitectură a Sistemului socio-economic de care se va alege praful. Ei, care ne băgaseră în Comunism, în Experimentul comunist național și mondial după al Doilea Război mondial, ei distrugeau acum Comunismul, Experimentul comunist din România și Experimentul comunist mondial pentru că așa le cereau interesele lor în drumul către realizarea Noii Ordini Mondial.   

      Subliniem, în decembrie 1989 s-a petrecut cel mei prostesc și oribil lucru de când existăm ca popor, cea mai mare trădare a poporului român și a României de către Conducerea Armatei și a Securității.  Armata română și Serviciile secrete române, Securitatea, în loc să apere Statul român și România de Marele Dușman care era  și este Marea Finanță,  ele au ajutat Serviciile secrete străine să distrugă Statul român.  Întrebăm acum Conducerile Armatei și ale Securității, vă place ce ați făcut, vă place această Românie distrusă ?

      Din acel moment România a fost în ghearele Marilor Asasini Economici, a statului globalist și de Economia românească a început să se alegă praful. Deși noi sperasem că după căderea regimului comunist o s-o ducem bine ca în Occident. Habar nu aveam noi că ne găseam în cel mai mare, cel mai lung, sofisticat, savant și distructiv război de la războaiele daco-romane încoace, război în care noi eram victima iar Agresorul era Elita financiară mondială.

      Așadar, imediat după căderea lui Ceaușescu noi, poporul român, ne-am găsit în cel mai mare și distructiv război  din istorie noastră. Deși habar nu aveam. Ba mai mult, credeam că dacă intrăm în Uniunea Europeană și în NATO suntem salvați.  Și când colo a fost invers pentru că acest Agresor este deosebit de viclean și de cinic.

    Ei bine, când o Țară se află în Război este de datoria Armatei, a Conducerii Armatei și a Serviciilor secrete să lupte pentru apărarea patriei. Vai ! Din păcate și de data aceasta Conducerea Armatei, Conducerea  Serviciilor secrete, justiția au trădat. Și de România s-a ales praful și se alege în continuare.

  Aflați în această situația Problema noastră, a poporului român , este cum să ieșim din acest mare Război mascat invizibil, din această Macro-situație Capcană Malaxor în care am fost băgați. Lucrul acesta vi-l vom arăta în următoarea Scrisoare de consiliere adresată  Armatei,  Serviciilor secrete,  Instituțiilor Țării,  poporului român.

 Această Scrisoare de consilie a avut  rostul de a ne da o viziune istorică de ansamblu a  Situației foarte periculoase în care ne găsim ca neam și ca națiune. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să ne inspire în continuare și să ne ajute. Amin.

 

25. 09. 2024 Prof Ștefan Dumitrescu, scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor, Purtătorul de cuvânt  și fondatorul Biroului de Viitorologie de la București.

 

VĂ ROG SĂ-L CUNOAȘTEȚI PUȚIN PE AUTORUL ACESTOR SCRISORI DE CONSILIERE ADRESATE ROMÂNILOR PENTRU A ÎNCERCA SĂ NE SALVĂM CA POPOR ȘI NAȚIUNE ÎN ISTORIE. NU DE ALTA, DAR CA SĂ AVEȚI ÎNCERCARE ÎN BIROUL DE VIITOROLOGIE DE LA BUCUREȘTI.

 

 

 


Vizionare plăcută

HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=LHLDEYZYUWK

HTTPS://WWW.JURNALUL-BUCURESTIULUI.RO/SOLUTII-PENTRU-ROMANIA-DOCTRINA-SALVARII-POPORULUI-ROMAN-SI-SOLUTIONAREA-CRIZELOR-SISTEMICE-DIN-ROMANIA-CORESPONDENTA-DE-LA-SCRIITORUL-SI-OMUL-DE-STIINTA-STEFAN-DUMITRESCU/

„BIBLIOGRAFIE : CĂRȚI TIPĂRITE DE ȘTEFAN DUMITRESCU, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL BVB

 

LUCRĂRI DE ȘTIINȚĂ  PUBLICATE DE ȘTEFAN DUMITRESCU DUPĂ 1989

 

„Salvarea Civilizației umane” ( 2007, editura Anamarol)

 „Inteligența pozitivă și Inteligența negativă”,  Ed Marea Neagră, 1995

„Psihologia și Pedagogia poporului român”,  Ed eLiteratura, 2014

„Explicarea poporului român”, Ed eLiteratura, 2015

„Filozofia destinului românesc”, Publicat pe site-ul lui Stefan Dumitrescu

 „Metoda salvării rapide a Țărilor din Criză”, Ed Armonii culturale, 2009

 „Economia secolului XXI sau Psiho-Economia”,  Ed eLiteratura, 2016

„Al Treilea mare curent în Istoria Filozofiei universale”, ed Mușatinii, 2026

„Revoluția Binelui”, Ed eLiteratura, 2017

„Efectologia”,

„Manualul revoluției autentice și pașnice”, Ed eLiteratura, 2018 

„Știința salvării Civilizației umane”. Ed Armonii culturale, 2019

„Proiectul de Țară menit să salveze România de la dispariție, Ed Mușatinii 2018

„Știința  Reformei autentice a Sistemelor socio-economice naționale și a subsistemelor lor”, Ed RoTipo, 2010

„Știința Revoluției autentice și pașnice”. Ed RoTipo, 2010

„Psihologia și Pedagogia Elitei politice și a Clasei Politice românești”, Ed eLiteratura 2021

„ O nouă teorie despre materie și univers”, Ed Mușatinia 2021

„Proiectul pentru salvarea Civilizației umane” adresat Instituțiilor internaționale”,

Știința revoluției autentice și pașnice”. Editura RoTipo Iași, 2020

 „Carta Drepturilor Omului și Carta Drepturilor Popoarelor și Națiunilor”

„Psihologia și Pedagogia Elitei politice românești și a Clasei politice românești”

„Psihologia și Pedagogia Elitei Intelectuale românești și a Clasei Intelectuale românești”

„Asasinarea lui Nicolae Ceaușescu, asasinarea României, asasinarea Civilizației umane”

 

Toate aceste descoperiri și Științe noi fundamentate au realizate în cadrul Biroului de Viitorologie de la București

 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu