duminică, 13 august 2023

Ion Măldărescu - Ephialtes al II-lea, esența răului „României educate”

 



Ephialtes al II-lea, esența răului „României educate”

Ion Măldărescu

13 August 2023

 

În anul 480 î.Hr., în celebra luptă de la Termopile dintre greci şi perşi a avut loc una dintre cele mai răsunătoare trădări din istoria omenirii. Ephialtes, un păstor local, în speranţa obţinerii unei recompense generoase, le-a arătat perșilor o scurtătură care ducea chiar în spatele armatei greceşti, ajutându-i pe perşi să câștige bătălia de la Termopile. Perșii au învins pe moment, însă mai târziu, la Salamis, armata persană a fost învinsă. Potrivit consemnărilor lui Herodot din scrierile sale, Ephialtes nu a primit niciodată recompensa promisă, și fost omorât zece ani mai târziu. De atunci, cuvântul Ephialtes este sinonim în limba greacă cu definirea noțiunii de „coșmar”.

 

Nu-mi pot permite să fac ierarhizarea răului „Dincolo de bine și de rău”, dar am dreptul să îmi exprim opinia. Cretinii racolaţi și instruiți potrivit calapodului davosian,  după care au fost „modelați” șefii U.E. - adeptul lui Bachus zeul beției, Jean-Claude Juncker și adepta lui Mercur, ocrotitorul hoților - corupta Ursula (care nu a corespuns nici ca educatoare de grădiniță), Macron (Franța), Merkel (Germania), Georgia Meloni (Iialia)  Johnson (Regatul Unit), Alexander de Croo (Belgia), Ignazio Cassis (Elveția)… excursionistul navetist de la Cotroceni, mare cât dulapul, deștept precum măgarul (îmi pare rău că jignesc animalul) și ticălos precum Ephialtes sunt frați gemeni născuți de Lilith, regina Iadului. Acest Ephialtes al II-lea trădător, jefuitor şi negustor de case şi copii cu dosare penale spălate este un jalnic rebut moral care a dezbinat, a împrăştia ură, a schimbat guverne, a promovat interese străine contrare celor naţionale, a cheltuit milioane de euro din buget pentru a-şi alimenta uriaşul şi sinistrul său orgoliu psihotic. Acest individ e bun doar de pus țintă pentru scuipat și aruncat cu piatra. Au mai avut românii un „al II-lea”… ce ciudată coincidență cu Carol al II-lea, decedat într-un club de striptis! Alt putregai, dar măcar ăla a mai făcut și ceva pozitiv…

 

Dar să îi pomenim întru veşnica neuitare în postura de trădători şi pe fraţii celor numiți mai sus: Cîțu, escroc fără scrupule, dispărut în ceața artificială după ce, tot în ceață s-a volatilizat și o treime din datoria externă a României, făcută de acest individ cu dosar penal în S.U.A., o (Mă)Ciucă plagiatoare, un Ciolac fără C.V. complet declarat, pe post de idiot de serviciu (fraier, zice el) și gașca de mameluci cu mâna sus sau cu bila în borcan din ceea ce pe nedrept se numește Parlamentul României. Asta, ca să ne referim numai la „Guvernele mele” de după infestarea Pe-Se-De-ulu cu alde Rafila, Streinu-Cercel și alte buruieni nocive. Lor li se alătură „comandantul acțiunii”, negustor de izolete nedetectabile, confecționate după tehnologia Stealth și Gheorghiță al lu rujatu', un vătrai ruginit înainte de vreme. În aceste condiții, dacă pe madama Cucuveaua mov au proțăpit-o U.E.-iștii ca procuror, iar pe fantomaticul Codlea ca strigoi, de ce nu l-am numi și noi pe Vlad Țepeș șeful D.N.A.? Doar, se vorbește pe internet că a fost domnitorul care a folosit în modul cel mai util lemnul pădurilor românești, nu ?

 

Schimbarile politice și sociale au un rol important; întotdeauna există bipezi ticăloși și trădători care așteapta să profite, să ia recompensa de ocazie, pentru a prelua puterea precum Ephialtes - și să abuzeze de ea. Din păcate, Istoria este uneori prea blândă cu unii și prea aspră cu alții, dar întotdeauna se răzbună, repetându-se (cum spunea Nicolae Iorga). În jurul nostru totul se prăbușește, totul e clocit de zeci de ani. Priviți-i pe tinerii de azi; niște viitori monștri (nu toți, desigur) cu I.Q. redus „pas cu pas” care ne vor asasina tot „pas cu pas”. Fără regrete.  Asta-i „România educată !” a lui Ephialtes al II-lea de Hermannstadt, Gheboasa României untholdiene a lui 2023.

 

Cei care v-ați născut mai devreme aduceți-vă aminte de sfârșitul anilor '60,  de anii '70, chiar și primii din '80 ? Doamne, ce vremuri ! Faceți comparație cu ce vedeți în jur. Toate partidele sunt doar haite profitoare și trădătoare în dauna poporului român… atât cât a mai rămas din el. În curând, cu datoria externă pe cere o are România furată (unde-or fi banii împrumutați de Cîțu nu mai întreabă nimeni, ca să nu mai vorbim de datoria precedentă venirii la putere a drogatului) vom avea soarta Ucrainei. Rotschild și ai lui va cumpăra datoria externă a României și… marș forțat către „Israelul ceresc”. Așa a început în 2014 Maidanul de la Kiev și iată unde s-a ajuns…. Astăzi suntem colonie sub ocupație militară străină, mâine, nici atât, vom fi doar sclavi sub control total, iar poporul român „imbecil de tolerant” (Miodrag Stanojevic), tace și stă în poziția ghiocelului. Asta până când românii nu vor mai avea loc în cea mai bogată și frumoasă țară din zonă.

 

Ar fi prea multe de spus despre esența răului. Mă opresc aici.

 

Vă respect și vă doresc tuturor un sfârșit de săptămână românesc pe placul dvs. (nu un  „Week-end”… m-am săturat de romgleza pe care numai George Pruteanu a înfruntat-o de unul singur).

 

Aranjament grafic – I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu