duminică, 13 august 2023

Ion Măldărescu - Psihodrama lunii august

 



Psihodrama lunii august

Ion Măldărescu

13 August 2023

 

Puținii cetățeni ai României care încă n-au deschis ochii și merg în continuare cu statutul postdecembrist de somnambul ar trebui să-i dechidă, să se informeze ce se întâmplă în țara „partenerului strategic” și să le ureze militarilor americani de pe teritoriul românesc: „Go Home !”, „Drum bun ! Cale bătută !”. Acea „Americă” a „visului american” a fost odată, dar a sucombat cu mulți ani în urmă. În acest august, cretinismele unui senil împiedicat tulbură în continuare apele Potomacului. Poate că relatarea unui jurnalist al locului despre „starea națiunii” americane este revelatoare și vă va convinge. (Ion Măldărescu, Redacția ART-EMIS)

 

În august, cei care își micșorează capul își abandonează în mod notoriu clientela elegantă printre elitele manageriale, care sunt lăsate să se zbată în miezul vieții lor dezordonate, în timp ce psihicul lor pleacă la body-surf și bea mojito. Așadar, o lună care ar trebui să fie o pauză plăcută de la afacerile de rutină îi lasă pe managerii acelei afaceri inundați de un val în creștere al propriei lor suferințe personale - cei care urăsc locurile de muncă, cei torturați sexual, cei care se subjug[ de sine, cei fără speranță. obsesiv-compulsivi, masochiștii îngroziți, cei neiubiți și neiubiți, proiectioniștii animusului, ranchierii și detestării... Printre aceștia se numără „The People of the Blob” (oameni blob-ului), oameni care infestează rangurile înalte ale birocrației permanente a guvernului american, care s-a întors atât de mult și rău împotriva celor guvernați. Se mai îndoiește cieva că acest „grup demografic” din SUA este bolnav mintal? Această boală de rea-credință autodistructivă și vrăjmășie care afectează în special Partidul Democrat ne împinge centimetru cu centimetru și zi cu zi către ceva care arată a sinucidere națională.

 

Trebuie să-l urmăm cu toții? Ar putea această politică bolnavă să fie mai bine personificată decât prin figura tragi-comică din fruntea ei: „Joe Biden” împreună cu familia Biden? Sfera deranjamentelor acestui clan este aproape shakespeariană, lipsindu-i doar acel decor de prezentare personală care se vede în toate piesele Bardului. Regele Lear, oricât de chinuit era, nu s-ar fi plantat niciodată după un discurs. Fiicele lui au avut multe de ce să-și facă griji, dar din câte știm, nu au fost supuse la duș cu tipul cel mare. Și nu s-au cunoscut înregistrări ale Contelui de Gloucester fumând crack cu fete goale, minore. Cu toate acestea, în viața reală a națiunii noastre, necazurile lui „J.B.” cresc pe măsură ce fiecare zi iese din calendar.

 

Doar cei mai creduli din punct de vedere patologic s-ar putea să nu remarce urma de mită descoperită în ultimul timp de detectivii Congresului. „J.B.” s-a pus, evident, în slujba intereselor din afara Statelor Unite, și cum funcționează asta acum, în special în Ucraina, unde ne-a antrenat în cel mai periculos război pe jumătate imaginabil - a cărui pierdere va distruge ceea ce este a rămas din statutul Americii în lume?

 

Un lucru care a devenit clar în această ciorbă de varză a perfidiei este cât de dezlănțuit a fost Volodymyr Zelensky când președintele Donald Trump i-a făcut acel telefon fatidic în august 2019, întrebând despre faptele curioase ale lui „J.B.” la Kiev de-a lungul anilor. A urmat imediat acel apel al lui „Z” făcut lui Alexander Vindman din Consilierul pentru Securitate Națională... care l-a sunat apoi pe Eric Ciaramella de la N.S.C. și C.I.A.? Pentru că, voilà, a fost ceva supranatural în legătură cu cât de repede ne-am îndreptat către Avocarea numărul unu!

 

Și acum, cohorta nu nebună de americani este îndemnată să se întrebe dacă acest război din Ucraina a fost provocat în vreun fel pentru a ascunde toată bătaia nefastă care l-a precedat - și nu doar caperele lui Hunter și „Joe Biden”, ci mașinațiunile, de asemenea, a blobetei Departamentului de Stat Victoria Nuland și a alaiului ei din ambasada de la Kiev, Marie Yovanovitch, George Kent și mulți alții de persuasiune Blob. O revizuire a tuturor acestor lucruri sugerează că „Joe Biden” este cauza care a înnebunit Partidul Democrat. Și acum, desigur, par că nu pot scăpa de el, ca un demon care îi călărește printr-un coșmar nesfârșit. În schimb, au făcut toate eforturile pentru a scăpa de presupusul rival al lui „J.B.”, Donald Trump, care a fost introdus într-o cameră a ororilor concepută de Lawfare, menită să-l taie și să-l taie în bucăți într-un milion de bucăți și să împrăștie bucățile în Potomacul cu care se hrănesc crabii albaștri. Nu se poate imagina un caz mai schimonosit decât acuzațiile pe care consilierul special Jack Smith le-a declarat împotriva domnului Trump pentru că și-a exprimat verbal îndoielile cu privire la probitatea alegerilor din 2020. Va putea domnul Smith să dovedească toate acestea, presupunând că este acum împotriva legii în America să crezi ceva și să spui așa?

 

În mod logic, apărarea domnului Trump ar putea prezenta motive pentru care a crezut că alegerile au fost pline de fraude, prin introducerea de dovezi ale fraudei respective, dintre care de fapt există o sumă impresionantă acum, în ciuda oricăror prostii false pe care le vezi în „The New York Times” și pe „M.S.N.B.C”. Credeți că judecătorul Tanya Chutkan ar face altceva decât să permită introducerea acestor probe? Și dacă ea le-ar respinge, nu este instantaneu un motiv pentru anularea procesului, deoarece s-ar dovedi dincolo de orice îndoială rezonabilă că există motive întemeiate, până la urmă, pentru ca domnul Trump să exprime ceea ce crede? Lucrurile devin interesante.

 

Reporterul Matt Gaetz („R-F.L.A.”) a oferit un plan perfect săptămâna aceasta pentru a contracara această cruciadă înșelătoare. Iată cum ar funcționa: în primul rând, Comitetul Judiciar al Camerei îl cheamă pe consilierul special Jack Smith să dea mărturie transcrisă în următoarele cincisprezece zile cu privire la armonizarea Primului Amendament. Dacă refuză, citați-l. Dacă ignoră citația, Comitetul îl consideră drept dispreț penal față de Congres și trimite o sesizare oficială procurorului general Merrick Garland. Dacă domnul Garland ignoră sesizarea, pune sub acuzare imediat S.O.B. În același timp, invitați-l pe domnul Trump să depună mărturie în fața Comitetului în calitate de avertizor, conferindu-i imunitate Congresului printre protecțiile obișnuite ale avertizorilor, așa cum este prevăzut în lege (în conformitate cu 18 U.S. Code 6002 și 6005).

 

A pune în judecată dl Garland ar avea cu siguranță o influență salutară asupra stării mentale tulburate actuale a Americii. Și ar fi un mare preludiu la demiterea mai semnificativă a lui „Joe Biden” pentru că și-a vândut țara, un fel de terapie politică de electroșoc pentru Partidul Democrat, lăsându-i în sfârșit suficient de limpezi pentru a-l nominaliza pe Robert F. Kennedy, Jr. , la viitoarele alegeri din 2024[1].

 

------------------------------------------------

[1] sursa - https://kunstler.com/clusterfuck-nation/august-psychodrama/ - 11 august 2023.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu