duminică, 27 august 2023

Maria Diana Popescu - Spune despre sine că se simte ca un Dumnezeu

 



Spune despre sine că se simte ca un Dumnezeu

Maria Diana Popescu

27 August 2023

 

Asistăm nu la sfîrşitul lumii, ci la sfîrşitul unei ere decrepite.  Miliardarul George Soros, cel care a demonstrat că urăşte pe faţă Creştinismul şi Europa, instigînd prin oficinele sale la revolte, imoralitate, decadenţă, perversitate, a anunţat că e hotărît să lase Europa din gheare. Cunoscut fiind ca omul care a „spart” Banca Angliei, reputaţie care l-a însoţit multă vreme, cel mai sinistru personaj al secolului, înfăţişat lumii ca filantrop, George Soros, prin ONG-urile sale a dictat, a demolat temelia democraţiei economice, politice şi sociale din statele lumii, cu precădere în cele ale flancului european Estic, pe agenda lui de datornici figurînd cei mai influenţi şi cunoscuţi preşedinţi de state, politicieni şi afacerişti de top. Filantropismul său de spectacol este, de fapt, bazat pe speculaţii, profituri, uzurpări şi falsuri, care urmăresc destabilizarea şi căderea în haos a civilizaţiei umane. Din SUA pînă în Israel, Turcia, Italia, România şi aproape toată Europa, Soroş s-a aflat în spatele loviturilor de stat (acesta a fost primul străin influent care a aterizat cu primul avion în România după lovitura de stat din ’89), în spatele demonstraţiilor violente de la Charlottesville, în spatele maidanelor din Ucraina şi România, al „caravanei” de migranţi din Honduras, care au luat cu asalt graniţa SUA, al crizei migranţilor din Europa. Considerat responsabil pentru criza din 2007-2008-2018, criza lirei, criza asiatică şi altele, Soroş a înfiinţat, în scopuri obscure, la Budapesta, „Universitatea Central Europeană”. Dat afară de Orban în urma unui conflict, Soroş a  mutat activele universităţii la Viena, acolo formînd decenii la rînd generaţii de spălaţi pe creier, care ne propovăduiesc cu zel astăzi egalitatea de gen şi LGBT-Q+.

 

Care sînt armele de luptă ale „filantropului”? O întreagă reţea de organizaţii, alcătuită din mercenari special antrenaţi şi instruiţi, denumită „Open Society Foundations” (Fundaţia pentru Societate Deschisă),  înfiinţată în anii 1980 pentru a promova democraţia incluzivă, un sofism soroşist, în traducere liberă, colonizarea şi spunerea statelor, destabilizarea guvernelor lumii pentru a se îmbogăţi. Acest personaj de 93 de ani, mai periculos decît o armată de ocupaţie, acţionează prin recruţii din societatea civilă. Chiar şi caricaturile care circulă pe internet transmit aceleaşi acuze, înfăţişîndu-l pe Soroş ca pe o caracatiţă cu tentaculele întinse în jurul globului. Unii afirmă că ar fi fost membru SS, alţii, ca fiind Antihristul. Elon Musk a scris pe Twitter că Soroş „urăşte omenirea şi vrea să erodeze ţesătura civilizaţiei umane”. Într-un interviu public Soros spune despre sine că se simte ca un Dumnezeu, apoi pe parcursul unui alt răspuns afirmă cu mîndrie că nu crede în Dumnezeu. Ideea „socieţăţii deschise”, promovată intens de Soros, este de fapt o tehnică prin care îşi infiltrează acoperiţii în posturile de decizie ale statelor, nu pentru binele mulţimii, ci pentru a mai scoate nişte miliarde, cu care să-l mituiască pe Charon la trecerea Styxului. Zadarnic, tot în ţinutul lui Hades va avea domiciliul veşnic.

 

Orice cal de curse ajunge gloabă, iar acest matusalemic sinistru de 93 de ani a făcut parte din gaşca autointitulaţilor mesia mondiali, de o cruzime fără seamăn, care voiau o nouă ordine mondială diabolică, după chipul şi asemănarea lor. Imperiul financiar a fost predat fiului său, Alexander Soros în vîrstă de 37 de ani, cel care se afişează foarte des la forurile mondiale cu Maia Sandu, şefa Republicii Moldova. Sinistrul personaj declara, conform Reuters: „Noua direcţie strategică prevede retragerea sau terminarea unei mari părţi din munca noastră actuală din UE, accentul şi alocarea resurselor mergînd spre alte părţi ale lumii, decizie bazată pe oportunităţi viitoare”.

 

Alexander Soros a anunţat că va concedia 40% din personal, va retrage braţele lungi ale tatălui din UE, dar şi finanţările ONG-urilor care au invadat UE. Bun! Am scăpat de-al 183-lea sfîrşit al lumii, potrivit statisticilor, profeţii periculoşi intră în vacanţă premortem, pînă în ajunul următorului sfîrşit al lumii, prognosticat a fi în 2025, aşadar, eu mă rog ca semenii mei să nu-şi trădeze credinţa în Dumnezeu, nici tradiţia şi valorile strămoşeşti şi să nu se lase antrenaţi în „apocalipse inventate”.

 

Profeţii malefici au nevoie de repetate „„Armaghedoane” propagandistice ale lumii pentru a controla mulţimile prin teamă. Nu vă lăsaţi manipulaţi, dramatizîndu-vă viitorul! Cam de două ori pe an, e musai să apară cîte o apocalipsă, ba de la Soros, ba de la Bill Gates, ba de la OMS, ba de la ONU, ba de la SUA. În ăştia peste treizeci de ani de falsă democraţie capitalistă am apucat vreo 10 apocalipse teoretice. Păcat că în acest veac nebun teama şi dragostea de Dumnezeu, Creatorul nostru Suprem, a fost înlocuită cu frica de acei semeni transformaţi în fiare, precum a glăsuit poetul latin, Plaut, în comedia „Asinaria”: „Homo homini lupus”. Cert este că  neobolşevicilor bruxellezi şi davosiştilor le stau în coaste Familia, Proprietatea Privată, Credinţa în Dumnezeu şi Omul ca element al vieţii.

 

Aranjament grafic - I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu