duminică, 20 august 2023

Maria Diana Popescu - Noua sesiune de vaccinare 2023-2030

 



Noua sesiune de vaccinare 2023-2030

Maria Diana Popescu

20 August 2023

 

Românii n-au nevoie de un trai mai bun, n-au nevoie de creşterea salariilor, a pensiilor, de eradicarea sărăciei, de eliberarea ţării din sclavie. Au nevoie de armament american, de trupe străine pe teritoriul ţării, ca să lupte imaginar cu ruşii, pentru că acesta este angajamentul lui Werner! Au nevoie de noi sesiuni de vaccinare. Doar prin ironie pot să rezist tuturor schimbărilor de necontenită degradare. Nu trebuie să ne mai zbatem în dileme şi angoase nici la număratul voturilor de anul viitor! Schwab, „califul” de la Davos a declarat: „În 2024 nu vor fi alegeri!” O fi pus el la cale ceva şi încă nu ne spune. Ne-a luat grijile de pe suflet fiindcă de treburile astea murdare se ocupă „organele” competente. Problema mare aflată deja pe tapet o reprezintă noua sesiune de vaccinare în care Ministerul Sănătăţii investeşte în acest moment. Pe banii noştri. Propaganda angajată de minister va populariza în modul agresiv ştiut  „importanţa” vaccinurilor pentru români. Minist(e)rul Sănătăţii plăteşte ca să-i sacrifice pe români. În acest sens, o companie de branding şi PR intitulată „Propaganda Creative Services”, una dintre cele mai mari agenţii de publicitate din România, va începe războiul minţilor în România în trei etape: convingeri, constrîngeri şi la urmă, obligativitatea. Cei care vor accepta serul buclucaş se vor bucura nu de mici, bere şi bonusuri de 100 de lei, ci de vacanţe, spectacole cu droguri şi Gheboasă şi alte favoruri. Totuşi, nu uitaţi, în urma celor trei serii de vaccinare a urmat şi este în curs un val de morţi subite, despre care Rafila nu scoate o vorbă. A răspuns cineva civil, moral şi penal pentru acestea? Să cunoaştem şi noi un caz, unul singur măcar, în care s-au făcut cercetări şi vinovaţii şi-au primit pedeapsa.

 

„Propaganda Creative Services” a fost desemnată cîştigătoarea unui contract de 5,6 milioane lei ce vizează campanii de conştientizare a cetăţenilor cu privire la importanţa vaccinării şi aşa-numitei imunizări, beneficiar fiind companiile farmaceutice ştiute, îmbogăţite astronomic în anii covidului. Ministrul Sănătăţii, Rafila a lansat această licitaţie în decembrie 2022, după ce s-a constatat că încrederea populaţiei în vaccinare a scăzut enorm şi pe bună dreptate, în urma vaccinării anti Covid-19, vaccinare care a crescut exponenţial numărul morţilor subite din România. Clipurile video pregătite deja pentru compania de publicitate vizează vaccinarea bebeluşilor, copiilor, adolescenţilor, vîrstnicilor şi persoanelor aflate în grupe de risc, potrivit comunicatului de presă al ministerului. Sau, vorba bădiţei de la Surpaţi: „De la cei cu ţîţa-n gură, pîn-la cei cu barbă sură”!

 

 „Specialiştii” şi neofiţii pro-vaccin, vedetele bine plătite vor avea de lucru şi vor invada ecranele tv. Urmăriţi cu atenţie clipurile, aveţi grijă, daţi repede fuga şi staţi la coadă pentru propria înmormîntare! Probabil veţi fi vaccinaţi din milioanele de doze expirate,  rămase pe stoc, cumpărate de Cîţu şi Rafila din banii viitorilor locatari de sicrie. Pentru că moarte ne pîndeşte din seringa mondialiştilor, trebuie să ştiţi că această campaniei de vaccinare, lansată la începutul lunii august va dura trei luni şi are ca scop creşterea numărului de naivi (iertare, dar cuvîntul potrivit ar fi „idioţi”) care vor da buzna ca oile la serul cu „Amin-Amin”. Probabil, cei care folosesc serul ca armă biologică nu ştiu că „cine ridică arma de armă va pieri”.

 

De altfel, Minist(e)rul Sănătăţii, grijuliu cu vieţile românilor pe termen lung, a pregătit în plus o nouă strategie naţională pentru vaccinare, valabilă pentru perioada 2023 –2030. Cum prin China şi SUA sînt deja propagate ştiri despre mii de infectaţi cu o nouă tulpină Covid - sau mortamină, nu se ştie precis, nu va dura mult şi vom fi şi noi faţă în faţă cu eroii în halatele lui Mengele şi cu ştiriştii apocaliptici ai trecutei campanii. De-aia cere „Uniunea” României regim „civilizat” pentru puşcării şi „spitale”-abator cu surse de autoincendiere garantate. Strategia din timpul celor doi-trei ani de Covid a fost una diabolică şi criminală! Ni s-au băgat pe gît, cu concursul autorităţilor de la Bucureşti, seruri experimentale, botniţe, restricţii dure şi limitarea libertăţilor, prin intermediul repetatelor testări, prin „certificate” de vaccinare ilegale, ceea ce dovedeşte că mondialiştii satanişti vor să se descotorosească de o parte însemnată a populaţiei planetare, cealaltă parte urmînd în viitorul apropiat să fie închisă în lagărul digital mondial.

 

Covidul a fost încălzirea pentru ceea ce propune „Proiectul Zero” al OMS, care vorbeşte despre o sănătate unică umană, animală, alimentară şi climatică. Conform puterii OMS, cedate de către autorităţile statelor, organizaţia va putea vaccina, interna, închide în case, urmări, aresta pe oricine îi contestă puterea şi nu se va supune. OMS va avea jurisdicţie asupra economiei, transporturilor, asupra a tot ceea ce mişcă pe planetă. În concluzie, fără ironia din context, această campanie a lui Rafila ar trebui privită şi primită cu multă precauţie!

 

Aranjament grafic - I.M.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu