marți, 18 septembrie 2018

VIOREL ROMAN - Teocratia ortodoxa moldo-valaha (29),




Teocratia ortodoxa moldo-valaha (29),

a creat „Un fel de Dumnezeu“ / Funcţiile i-au garantat succesul activităţii infracţionale. Funcţiile deţinute de Liviu Dragnea îi confereau acestuia autoritate, putere şi influenţă, „realizând contextul favorabil iniţierii şi desfăşurării activităţii infracţionale, garantând succesul acesteia”. Curtea Supremă retine ca „Liviu Dragnea era un fel de Dumnezeu, în sensul că toată lumea îl asculta, să nu îl supere”. Numai judecatorul Pistol, S. consideră că nu se pot reţine ca probe afirmaţia "Liviu Dragnea era un fel 'de Dumnezeu'“.

Opinii: (1) „Liviu Dragnea era un fel de Dumnezeu". "Era"? … inca este, nu conteaza ca este un dublu condamnat, el e in continuare la carma tarii in regim mafiot. Nimeni (SRI, DNA, Politie, Presa) nu se intreaba cum un bugetar cu 500 de euro salariu are un domeniu pe un CVARTAL de oras, un hotel de 8 etaje plus zeci de alte proprietati, cum a reusi fiul sau sa "cumpere" de la Teldrum ferma de porci ... toti se fac ca ploua cand vine vorba de avere. Fara acoperirea serviciilor asta ramanea carciumar la Salcia, primar printr-o vagauna din Teleorman. Aceeasi situatie cu a lui Ghita, care are 340 Milioane de Euro din licitatii cu statul si protectia SRI. (2) Ei, ce sa facem, pana la urma un alt Dumnezeu, mai mare, o sa ne ocroteasca pe noi, bagandu-l la parnaie sau la balamuc. Morile Domnului macina incet, dar sigur. In ce-i priveste pe acoliti, lustratie si confiscarea averilor iar acolo unde e cazul, nitica puscarie nu strica. Sa ne rugam.

https://revistasingur.ro/altele/19171-viorel-roman-teocraia-ortodox-moldo-valah-1-27.html?q=altele/19171-viorel-roman-teocraia-ortodox-moldo-valah-1-27.html


http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu