sâmbătă, 16 decembrie 2023

Michel Chossudovsky - Nu a existat niciodată un „nou virus corona”, nu a existat niciodată o pandemie 2019-nCoV !

 



Nu a existat niciodată un „nou virus corona”, nu a existat niciodată o pandemie 2019-nCoV !

Prof. Michel Chossudovsky

17 Decembrie 2023

 

„Coboară din trenul ăla nebun. Știu, este înfricoșător, poate să doară. Recuperați-vă autonomia fizică și intelectuală și protejați-vă copiii”. (Dr. Pascal Sacré, autor belgian și medic medical, noiembrie 2021).

 

 „Iadul este gol și diavolii sunt cu toții aici” (William Shakespeare, „Furtuna”, 1623).

 

Răspunsul meu pentru Shakespeare: „Trimite diavolii înapoi, pe tărâmul care le aparține”.

„Când minciuna devine adevăr, nu există nicio mișcare înapoi”

 „Noul” virus: 2019-nCoV a fost/este un act de „război economic” - un război împotriva umanității.

 

Acest articol care se concentrează pe presupusul nou coronavirus este printre cele mai importante articole pe care le-am scris.  Există un element de simplitate și bun simț în text. Obiectivul meu este ca articolul să fie citit și dezbătut pe larg la nivelul societății, nu numai de oameni de știință și medici. Complexitatea acestei crize este copleșitoare. Aceasta nu este doar o „criză de sănătate publică”, „Noul” virus: 2019-nCoV a fost un act de „război economic”, un război împotriva umanității.

 

Implicațiile au fost, sunt de amploare deoarece articolul respinge și invalidează „totul” referitor la pandemia de Covid. Acestea includ politicile legate de Blocarea și  „Vaccinul” Covid-19 , ca să nu mai vorbim de infamul „Tratat Pandemic” și „Marea resetare” a Forumului Economic Mondial.

 

„Narațiunea coronariană” oficială se bazează pe o „Mare Minciună” susținută de politicieni corupți. Acel „consens oficial” este extrem de fragil. Intenția noastră este să-i precipitam prăbușirea „ca un castel de cărți”. Ceea ce, în final s-a pus în joc valoarea vieții umane și viitorul umanității. Obiectivul nostru este să salvăm vieți, inclusiv pe cele ale nou-născuților care sunt victimele „Vaccinului” Covid-19.

 

În acest moment al istoriei noastre, prioritatea este „Dezactivarea campaniei fricii” și „ Anularea vaccinului” (inclusiv abrogarea așa-numitului „Tratat de pandemie”).

 

Sperăm că acest lucru va pregăti scena pentru dezvoltarea unei mișcări mondiale de solidaritate , care pune sub semnul întrebării legitimitatea puternicelor elite financiare „Big Money” care se află în spatele acestui proiect infam.

 

Introducere

 

 Destabilizarea structurii sociale, politice și economice a 190 de țări suverane nu poate constitui o „soluție” pentru combaterea unui  nou coronavirus   care a apărut în mod misterios la Wuhan, provincia Hubei (R.P.China) la sfârșitul lunii decembrie 2019. Aceasta a fost  „soluția” impusă - implementată în mai multe etape de la bun început -, ducând la blocarea din martie 2020 și la lansarea unui așa-numit „vaccin” Covid-19 în decembrie 2020, care de la începuturile sale a dus la o tendință ascendentă a mortalității în exces. Este vorba de distrugerea vieții oamenilor din întreaga lume. Este destabilizarea societății civile.

 

Știința falsă a susținut această agendă devastatoare. Minciunile au fost susținute de o campanie masivă de dezinformare mass-media. 24/7, „Alerte Covid” necontenite și repetitive în decurs de mai mult de trei ani. La rândul său, campania de frică în curs a avut un impact devastator asupra sănătății oamenilor. Blocarea istorică din 11 martie 2020 a declanșat haos economic și social la nivel mondial. A fost un act de „război economic”: un război împotriva umanității.

 

„Noul” virus: 2019-nCoV

 

Povestea oficială este că un nou periculos a fost detectat în Wuhan, provincia Hubei, China, în decembrie 2019. Era intitulat 2019-nCoV , care înseamnă „ 2019 New (n) Corona (Co) Virus (V)”.

 

La 1 ianuarie 2020, „autoritățile sanitare chineze au închis Piața cu ridicata a fructelor de mare Huanan din Wuhan, în urma rapoartelor din presa occidentală care susțin că animalele sălbatice vândute acolo ar fi putut fi sursa virusului. De la începutul lunii ianuarie 2020, a făcut obiectul unei acoperiri mass-media extinse și a unei campanii de frică în întreaga lume. Dezinformarea mass-media 24/7 a intrat în viteză maximă.

 

„Autoritățile chineze (se presupune) au „identificat un nou tip de virus” pe 7 ianuarie 2020, folosind testul RT-PCR. Nu au fost furnizate detalii specifice cu privire la procesul de izolare a virusului.

 

Identificarea eșuată a noului coronavirus

 

La sfârșitul lunii ianuarie 2020, OMS a confirmat că nu exista o probă purificată de 2019-nCov[1] de la un pacient infectat , ceea ce însemna că nu au putut confirma identitatea noului coronavirus .

 

11 februarie 2020. Presupusul „Virus nou” redenumit

 

La începutul lunii februarie. 2020, în urma eșecului identificării noului coronavirus, a fost luată o decizie de schimbare a denumirii acestuia în:

 

„Virus corona de sindrom respirator acut sever”: SARS-CoV-2 care (conform OMS) este „asemănător” cu un virus de 20 de ani denumit 2003-SARS-CoV. Un coronavirus din 2003 de douăzeci de ani, clasificat în februarie 2020 drept „virus nou”, confirmat de O.M.S. și „New England Journal of Medicine”, în mai 2003 (NEJM)[2].

 

„Un nou coronavirus asociat cu sindromul respirator acut sever” care a izbucnit în provincia Guangdong de Sud a Chinei în 2002 a fost identificat și catalogat drept „virus nou” la 15 mai 2003 (acum mai bine de 20 de ani). Nu este doar un proces de redenumire: virusul 2003 SARS-CoV, vechi de 20 de ani, este „punctul de referință” pentru tot ceea ce se referă la presupusa pandemie de Covid-19, inclusiv blocarea și vaccinarea.

 

----------------------------------------------

[1] https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045 - 23 ianuarie 2020.

[2]  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa030781

Sursa - https://www.globalresearch.ca/there-never-was-a-virus-there-never-was-a-pandemic/5841105 - 13 decembrie 2023

Michel Chossudovsky, Interviu cu Caroline Mailloux, Lux Media - https://rumble.com/v3zivcg-michel-chossudovsky-the-virus-that-never-existed-fixed.html









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu