Cum să-l batem pe...MONSTRU ....
Dacă ai înțeles acest
articol ți-ai salvat singur viața!
Articolul
acesta se dorește să fie cât mai explicit şi cât mai scurt și la obiect.
Ştiinţa din
spatele acestei maladii "de
speriat" e una foarte simplă și dovedește ca mereu avem de învățat,
conștientizat mai ales.
Corpul fizic: e format din trei părţi principale:
celule şi două lichide (sânge şi limfă).
Sângele
alimentează cu ''hrană'' toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia
toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la
organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.
EXEMPLU: un nou-născut pentru a creşte, are nevoie de
două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele. Exact la fel e
şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere
(prin limfă). Lichidul acesta "uleios", limfa, şi mai vâscos decât
sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în
corpul nostru, nu este împins/pompat - asemenea sângelui de către inimă. Iar
pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică - mişcarea muşchilor îl pune în
mişcare. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai
mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor atunci
când ne mișcam alert. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul
uman..... e ''o grămadă'' de celule.
Sângele: are un ph de 7,35 - 7,45: aşa a fost
creat, aşa trebuie să rămână ! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să
ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situație; altfel, viaţa
ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică
sângele CEL MAI PUȚIN. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare
sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl
acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare.
Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate,
cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
Cum spuneam,
sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are
puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru
(calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la
slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte
mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam
mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele
din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână
alcalin?.....Aruncă toată aciditatea pe celule! Şi la mulți dintre noi face
aceasta de trei ori pe zi .
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină.
Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin
mitocondrii numite şi "uzine energetice", deoarece conţin enzimele
oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară
organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP.
Mitocondriile au material genetic propriu
- ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei
enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
Acum,
imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe
celule. Celula sănătoasă devie astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este
în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să
se transforme, la fel cum am educa un copil. De obicei se transformă (ajunge un
tâlhar sau politician, totuna:) şi devine o celulă care se adaptează mediului
fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia
prin fermentaţie (ciordeli, speculații, parazitarea celorlalți semeni, adica
cancer social). Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne
sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp
și în parlament.
Sistemul
imunitar şi globulele albe le distrug, însă (mai face Doamne-Doamne curățenie).
În cazul acesta, se ridică întrebarea: "Atunci, de ce cancerul face aşa
mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar (cum ar
fi constituția și implicit justiția și organilii ei) şi de globulele albe
proprii?" Aici e partea interesantă celulele au o inteligenţă proprie (nu
e cazul românilor!).
Celula
aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi
găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu
nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste,
adica un fel de lup în blană de miel, nu pierdeți ideea cu politicul, veți
înțelege perfect cum e cancerul individual și social totodată) şi astfel, sistemul
imunitar nu vede ce e înăuntru. Exact
acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul
mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al
mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de
embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat
în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi
anumite celule prembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu
există nicio diferenţă.
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate
forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule
(pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de
ţesut, în caz de accident).
Beard a
observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă
aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele
trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce? \
Pancreasul
copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o
enzimă numită "tripsină". Şi se pare că această enzimă opreşte din
creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă.
În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă,
împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de
mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic
iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se "ascunde" acolo,
declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ''parazit'')
Tripsina, în
afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră
proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi
mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi
pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie,
... deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele
canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?...
Acesta este
motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ''stilul de
viaţă'' şi de obiceiurile alimentare. Se pare că celulele canceroase au nevoie
de zece ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele
medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul "cancer în faza
I".
Dacă în
aceşti zece ani ţinem câtev posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de
origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul
celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe,
iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu
ne poate vindeca de cancer şi noi nici si nu ştim aceasta.
Chimioterapia
si radioterapia, ce fac? Omoară celule canceroase! Foarte bine, până aici....
Omoară, însă, şi celule sănătoase!
Haideţi să trecem cu vederea aceasta...... Dar fiţi atenţi: ele
PARALIZEAZĂ GLOBULEE ALBE! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai
luptă,deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar.
Acum intră în scenă ''medicamentele''
lui Dumnezeu.
În multe
fructe şi legume există nişte ''coloranţi''. Aceşti coloranţi sunt, de fapt,
nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru
(resveratrolul) e cel mai potent, urat de colorantul roşu şi de cel galben.
Să vedem
modul de funcţionare ! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi
produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie (ciordeala cum spuneam mai
sus), deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute vom
alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un
fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele
canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru
l-am făcut; mai avem de făcut încă două.
Celula aceea
canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceasta
otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!!
Există două alimente care pun în
mişcare limfa: lămâia şi echinaceea.
Consumul a
3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de
echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul
acela foarte toxic şi îl va duce în
ficat. Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo
merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă:
deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce
în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat. Soluţia salvatoare ar fi
să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem
imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac !
Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă
un boost de energie - stimulată!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta
stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule
canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată
imediat din organism.
Acesta este
ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore
de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele
canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc - prin mişcarea limfei otrăvurile
în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât
mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
Iar acum, în încheiere,
o părere personală - dacă vreţi, o credinţă a mea :
TOT CEEA CE AM SCRIS
PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE
VINDECAREA SUFLETEASCĂ,
EMOŢIONALĂ !
După ce
oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii - care, în
sine însele, sunt pentru a "omorî" trupul (pe lângă celulele
canceroase sunt omorate și celule sănătoase) - şi după ce le încearcă pe toate,
abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin
"medicamentele" Lui: pentru SUFLET - credință, dragoste şi iertare,
iar pentru TRUP - plante şi fructe vii. În multe cazuri, prin binecuvântarile
lui Dumnezeu corpul reîncepe să funcţioneze şi să se regenereze, chiar dacă
este atât de otrăvit de ură, invidie -mai ales-, neiertare-mult, mult, mai
grav-,gelozie, frici ... stil de viaţă şi alimentaţie necorespunzătoare.
Dumnezeu
vindecă sufletul ruinat ... şi salvează şi trupul - de multe ori, şi mai ruinat
-, restaurând astfel o mare parte a fiinţei umane ... Condiția este, El nu
poate reface trupul, atâta timp cât Tu nu te preocupi să-ți refaci, mai intâi,
sufletul ! S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative
acidifică sângele şi pot aduce un dezechilibru în metabolism.
Nu uita, planul Lui funcționează
astfel:
VINDECAREA TRUPULUI
ÎNCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI (prin minte, intelegere, constientizare)!!!
Doamne ajuta!
Sursa: John Gionea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu