vineri, 28 iulie 2017

A fost LANSAT vaccinul impotriva DIABETULUI.

Intreaga lume sarbatoreste aceasta veste extraordinara!
A fost LANSAT vaccinul impotriva DIABETULUI.
Distribuie sa afle toti!

Vaccinul pentru diabet a fost prezentat în mod oficial, ceea ce se prevede că soluţie în  progresul bolii şi chiar în ceea ce îi priveşte efectele adverse.

Conform cercetătorilor, tratamentul alternativ poate fi folosit atât la  copii, cât şi la adulţi, fără  a avea efecte adverse. Aceştia au evidenţiat  că deşi imunizarea nu este un remediu, existăîmbunătăţiri  notabile la pacienţii care au fost trataţi.

S-a observat, de asemenea, că deşi fiecare pacient este unic şi că progresia bolii depinde de factori diferiţi, există  foarte multe ameliorări în  cazul pacienţilor cărora li s- a administrat tratamentul.

Iniţiatorul acestei  autohemoterapii, Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, a explicat procedura, indicândcă  după ce 5 cm cubi de sânge sunt luaţi de la  pacient, aceştia sunt amesteca ţi cu 55 de ml de soluţie salina, iar apoi răciţi la temperatura de 5 grade Celsius.

După ce este extras din corp, temperatura s ângelui atinge 37 grade, iar atunci când este răcit la5 grade, are loc un şoc termic care reglează  erorile metabolice şi genetice. Acest amestec este injectat pacientului, corectând gradat  problema. Vaccinul durează 60 de zile, iar tratamentul sedesfăşoară timp  de un an.

“Acest vaccin reprezintă mai mult dec ât un medicament, este o practică medicală. Nou îl privim drept o alternativă, o soluţie de stopare a unor complicaţii degenerative cronice: atacul de inima, pierderea părului, amputarea, cedarea rinichilor sau orbirea, pe lângă multe altele “, a afirmat Jorge Gonzalez.

Pentru a evita complicaţiile, pacienţ ii trebuie să colaboreze cu medicii, întrucât această este o opţiune de tratament, nu un leac de vindecare 100% .

Pe lângă vaccin, pacientul trebuie să îşi continue exerci ţiile regulate şi regimul alimentar, pentru a obţine rezultatele cele mai bune şi pentru a evita complicaţiile care  survin în urmă acestei boli.


Sursa: Prof. Valentina Lupu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu