joi, 13 iulie 2017

Era procurorilor „mînca-ţi-aş gura!”





Era procurorilor „mînca-ţi-aş gura!”
Maria Diana Popescu
Duminică, 09 Iulie 2017 14:37

Iohannis apără cu străşnicie fundul lui Koveşi, pentru că fundul generos al acesteia stă pe dosarele retrocedărilor din Sibiu ale lui Iohannis şi pe cele ale soţiei sale, însă, era procurorilor „mînca-ţi-aş gura” trebuie să dispară! Acelaşi teritoriu nu poate fi stăpînit de mai mulţi tigri! Koveşi n-a dat concurs pe post, ci a fost numită printr-un troc politic mizerabil între tătucul Băsescu şi Ponta! Viciul şi ilegalităţile, acestea sînt bolile de care suferă D.N.A.! De cînd ne-au inundat farmaciile şi s-au înmulţit medicamentele prim-soliştii de pe scena Puterii şi Justiţiei au luat-o pe arătură, devenind un real pericol pentru România! Cohortele de ţîpuritori din presa antiromânească le ţin isonul, iar la această ştachetă, gazetăria din slujba corupţilor poate fi comparată cu cea mai veche meserie din lume: prostituţia pe bani şi foloase, indiferent că jurnaliştii lui peşte prăjit lucrează en gros, serii scurte sau unicate, gen Koveşi, Iohannis, Augustus sau S.R.I. Aceeaşi preacurvie şi corupţie, cu mici diferenţe de abuz, dictatură sau îndemînare. Dacă lucrurile ar fi stat altfel, presa curat românească ar fi scris negru pe alb de ce a murit, atît de tînăr, Ioan Dan Niculescu, şeful campaniei prezidenţiale online a lui Iohannis, de altfel, as în ceea ce-a făcut, din moment ce Johanis a cîştigat! Dumnezeu să-l ierte, şi-a plătit, prin moarte, păcatul de „avocat al diavolului” K.W.I.! Mare rău a făcut poporului, falsificînd votul electronic, dîndu-ne, prin minciună, un preşedinte străin de neam, afiliat intereselor altora.

Mafia a morţii e în stare de orice, criminalii din sînul Puterii lucrează non-stop şi-i omoară cu zîmbetul pe buze pe slugoi, atunci cînd nu le mai sînt de folos. Cam asta înseamnă să-ţi vinzi sufletul diavolului pentru un pumn de arginţi. Aşteptăm să fie pedepsit de Dumnezeu şi personajul care a traficat copiii românilor şi i-a dus în Olanda şi Belgia! Imediat după alegerile prezidenţiale din 2014, Ioan Dan Niculescu, de 38 de ani, coordonatorul campaniei online a preşedintelui Iohannis, a murit într-un accident rutier în satul Roşiori, Suceava, produs între autoturismul în care acesta se afla şi o autoutilitară-platformă cu un utilaj în spate, ai căror şoferi au scăpat, prin minune, doar cu mici zgîrieturi. Dacă presa ar fi fost curat-românească, ar fi desfăcut firul în patru după moartea suspectă, prin spînzurare a sponsorului campaniei prezidenţiale a lui Iohannis; de fapt, despre doi spomsori care au sfîrşit cu ştreangul de gît, unul a lui Băsescu, altul a lui Iohannis,.

Doi morţi spînzuraţi!

Se ştie că, după investirea lui Traian Băsescu, cunoscutul om de afaceri Florian Anghelescu, unul dintre marii săi sponsori în campanie a fost găsit spînzurat în subsolul vilei în care locuia. Acesta deţinea fabrica de ţigări „Anghelescu Industry”. Soţia lui, Stana Anghelescu, fusese numită consilier la Cotroceni în 2004, presa speculînd că, funcţia dobîndită era o recompensă pentru sprijinul financiar din timpul campaniei. La o distanţă de zece ani, la începutul mandatului de preşedinte al lui Iohannis, marele sponsor al campaniei prezidenţiale şi prietenul său, Cristian-Gheorghe Pavel este găsit spînzurat în locuinţa mamei sale. A naibii coincidenţă! Acesta era soţul Anitei Pavel - consilier local la municipiul Sibiu, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), Cristian-Gheorghe Pavel fiind Directorul adjunct al societăţii de transport public din Sibiu. Cei doi soţi bogaţi făceau parte din grupul de prieteni ai Preşedintelui Klaus Iohannis încă de pe vremea cînd Iohannis era primar al Sibiului. După cîştigarea alegerilor, aceştia au participat la petrecerea organizată acasă, la Sibiu, de familia lui Iohannis, dar şi la petrecerea de Revelion. Afaceristul Cristian-Gheorghe Pavel din Sibiu l-a sponsorizat pe Klaus Iohannis cu 1,5 milioane de euro, după care, nefericitul, a fost găsit spînzurat. Lumină în cazul morţii acestor sponsori ai prezidenţialelor se va face la sfîntu’ aşteaptă, ca şi în cazul zecilor de morţi suspecte ale ultimului sfert de veac politic românesc [1].

Sistem de deşeuri şi gunoaie de „prestigiu„

E suficient să aruncăm o privire pe gaura cheii în atelierele şacalilor şi vom fi surprinşi cum aceştia lăcuiesc sicrie, bat cătuşe şi dosare, ca să poată servi nestingheriţi halca de putere şi dictatură! Meseriaşii aceştia de circumstanţă stau la pîndă, urmăresc cu lupa, schimbă amestecurile de pe lamela microscopului, astfel că relaţiile lor cu adevărul se umflă, aşa, ca spuma la halba cu bere şi încep să le scapere colţii şi să bată din copite! La imensa mizerie în care se zbat românii, adaugă şi ei idioţenia şi penalitatea lor, însă, agitînd - că, doar, e gratis! - aşa-zise lozinci anticorupţie sau de iubire supremă pentru patrie, admirîndu-şi, fericiţi, ex-crementările. Infractorii aceştia din fruntea bucatelor naţionale sînt atît de slabi, că dacă le arăţi băţul se scapă în pantaloni de frică! Cu toate că, de cele mai multe ori, au interesul lăsat, fără pic de jenă la vedere, primesc chiar distincţii, în funcţie de afilierea la diverse grupuri, puteri străine sau în funcţie de propriile interese. Crezîndu-se buricul României, se încreţesc de mînie dacă cineva nu le e pe plac, dacă nu le adoră blana şi nu le piaptănă coada. Ăştia nu trebuie iritaţi, ci luaţi prin surprindere şi dat cu ei, dintr-o dată, de pămînt. Cît vom mai suporta aceste gunoaie de „prestigiu”, acest sistem din deşeuri, avîndu-i coautori pe Băsescu, Klaus Wenewr Iohannis, Laura Codruţa Koveşi, Augustus, o parte a Justiţiei şi a S.R.I. Şacalii aceştia vînează în haită şi se apără reciproc de gratii. Însă, acum, nemaiînţelegîndu-se între ei, vedem cum se dau în gît şi se muşcă de cozi.

Pleiada de infractori de la vîrful statului

Tot cu sprijinul gunoaielor de prestigiu, „Domnul general Izmană”, un neica nimeni, a ajuns să aibă academie, fiind coordonator de doctorate din sufrageria proprie, unde chefuia cu mafioţii gen Koveşi& Co. Toate doctoratele date de Oprea trebuie anulate! La fel şi doctoratul lui Koveşi! Numai aşa putem vorbi de deratizarea, dezinsecţia şi dezinfecţia mizeriei de la vîrf. Setea de putere şi corupţie a săltat adrenalina Codruţei! Tot timpul stătea de strajă ca să nu sece. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce Coldea a scăpat doar cu pensionarea şi nu e cercetat penal în urma dezvăluirilor lui Ghiţă? Iohannis ştie de ce ce! Mult-trîmbiţata luptă anticorupţie a D.N.A. a fost doar o mască pentru acoperirea unor fapte de corupţie, pentru răzbunare şi eliminarea unor adversari politici, pentru preluarea puterii absolute, prin slăbirea puterii statului. Fără să ia în calcul că niciunul dintre ei nu este etern, nici măcar puterea, Koveşi trăieşte, încă, cu sentimentul că este Dumnezeul a tot ce mişcă în România, aducînd enorme deservicii ţării. Să vedeţi ce grozăvii vor ieşi la iveală cînd Koveşi va părăsi şefia D.N.A.! În cazul în care, serviciile străine nu-i vor găsi un loc la fel de călduţ pe afară. Explicabil de ce Procurorul şef al României n-o destituie pe Koveşi în urma dezvăluirilor lui Ghiţă, deşi are acest drept, oricum ea n-are bunul simţ să-şi dea demisia de onoare. În cea mai neagră perioadă din istoria postdecembristă, perioada basisto-iohannistă (nu că ceilalţi doi „escu” ar fi fost mai breji), serviciile secrete în complicitate cu şefa D.N.A. au ajuns să şantajeze oamenii politici şi să numească potrivit intereselor şefi ai instituţiilor statului! „Toată pleiada aceasta de infractori ar trebui să facă obiectul unui amplu dosar de corupţie, fals, uz de fals, abuz de funcţie şi în funcţie, furt intelectual şi obţinere de foloase necuvenite de pe urma acestor ilegalităţi”.

S-a dat ordin ca documentele să dispară

În ultima perioadă bîntuie arestările la comandă, asasinatele, „sinuciderile” la ordin, accidentele programate, piromaniile de anvergură, la fel ca într-un stat unde mafia „taie și spînzură”. Ce credeţi că a ars în focul pus în hala de la Dărăşti? Dovezi incriminatorii! Uite-aşa, alţi zeci de criminali economici şi şmecheri corupţi au scăpat de pîrnaie! Nu cumva în arhiva care a ars erau şi documentele cu cei care au luat bani cu vagonul şi au falimentat Bancorex, Columna, Banca Religiilor? Nu cumva au ars şi documentele de la contractele de vînzare a B.C.R., Petrom, Sidex, Cîmpurile petroliere din Marea Neagră, Bechtell, Oltchim? Sau afacerea de pe vremea guvernării Văcăroiu, cu cel mai bogat cîmp petrolier din Libia, „privatizările” nelegiuite ale celor peste 1.300 de mari întreprinderi „ceauşiste”? Nu cumva s-a dat ordin ca aceste documente să dispară, ca să nu-i vină ideea vreunui „nebun” să le ia la puricat?

Pe Hagi Tudose şi guvernul său îi aşteptăm la cotitură! Vom vedea în curînd ce hram poartă!

----------------------------------------
[1]http://www.art-emis.ro/editoriale/2740-morti-suspecte-ale-sfertului-de-veac-politic-romanesc.html












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu