miercuri, 20 iulie 2022

Virgil Ciuca - DE CE?

 



DE CE?

Vladimir Putin în Iran - intalniri Erdogan si Ali Khamenei

 

De ce analistii politici  de origine romana-daca sunt- si nu originari din Romania caci  majoritatea sunt  ori alogeni, o ri fripturisti, ori inculti ordinari , ori tradatori de Tara si Neam - nu pomenesc nimic de teritoriile romanesti aflate sub ocupatie ucraineana!

... si tot vorbesc si vorbesc despre intentiile rusilor de a anexa teritorii din Ucraina , teritorii care au fost rusesti din vremuri imemoriabile dar devenite artificial ucrainene ca urmare a diszolvarii URSS!

 

De ce dupa Dec 1989 cand generali de armata si de securitate au tradat Tara, Poporul si Comandantul Suprem si au ajutat la jefuirea, dezarmarea, dezorganizarea si transformarea  Romaniei intr-o colonie americana condusa de tradatoti de Tara si alogeni  NU CONDITIONEAZA AJUTORUL PE CARE POPORUL ROMAN IL ACORDA UCRAINEI DE RETROCEDAREA IMEDIATA, NECONDITIONATA SI IN TOTALITATE A TERITORIILOR CARE NE-AU FOST OCUPATE DE URSS-INCLUSIV INSULA SERPILOR?

 

DE CE POPORUL ROMAN DEZBINAT, DERUTAT PRIN IMBECILIZARE RELIGIOASA,  ALEGE IN PROSTIE SA FIE CONDUS DE PUSCARIABILI, ALOGENI SI TRADATORI DE TARA SI NEAM!

 

DE CE POPOR ROMAN? DE CE? SI PANA CAND?

 

DE CE POPOR ROMAN AI ADOPTAT TRADAREA DE TARA CA SPORT NATIONAL IN SCHIMBUL LIBERTATILOR RELIGIOASE SI SEXUALE!

 

DE CE ACADEMIE, DE CE GENERALI, DE CE SI VOI INALTI PRELATI, SI VOI PARLAMENTARI VA-ATI TRADAT TARA SI ATI DEVENIT CELE MAI DESGUSTATOARE INSTITUTII DIN ISTORIA SANGROASA A ROMANIEI SI POPORULUI ROMAN?

 

DE CE TRADATORILOR? DE CE?

 

Pai nu vine ea ziua judecatii pamantene!

 

Atentie tradatori ca nu sunt singurul care s-a cerut sa faca parte din "completul de judecata" care va va judeca si  condamna pentru TRADARE DE TARA SI NEAM!

 

Virgil Ciuca

Bucuresti

07/21/2022

 

 

 

 

Vladimir Putin în Iran - intalniri Erdogan si Ali Khamenei

 

Vladimir Putin în Iran ( Europa Libera )-  intalniri Erdogan si Ali Khamenei

 

Președintele rus Vladimir Putin a avut ieri prima întrevedere cu liderului unui stat NATO de la începutul războiului din Ucraina.

Putin a discutat la Teheran cu președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan, despre un acord care să permită navelor ucrainene cu cereale să poată părăsi porturile pentru a transporta cele aproximativ 25 de milioane de tone de grâu blocate în Ucraina.

 


La finele întâlnirii, Putin a declarat că nu toate problemele au fost rezolvate, însă lucrurile „merg înainte”.

Turcia, în baza Convenției de la Montreaux din 1936, are responsabilitatea traficului naval din Marea Neagră și este văzută, alături de ONU, ca posibil mediator al crizei cerealelor blocate în Ucraina.

 

 

Tot în Iran, Vladimir Putin s-a întâlnit și cu liderul suprem Ali Khamenei.

 

Într-un mesaj anti-occidental, în care a îndemnat inclusiv la renunțarea treptată la dolar ca monedă în comerțul global, Ali Khamenei a declarat că dacă Rusia nu ar fi atacat prima Ucraina, ar fi fost ea atacată de Kiev pentru recuperarea Crimeei (peninsula anexată ilegal de Moscova în 2014)

 

Din SUA, vizita a fost catalogată ca o dovadă a cât de izolată a devenit Rusia ca urmare a invadării Ucrainei.

 

Tot din SUA, Kohn Kirby, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate Națională, a declarat că Rusia se pregătește să anexeze teritorii din Ucraina pe modelul Crimeea și că a instalat deja în unele regiuni lideri-marionetă.

 

Sursa: oleg cernian <ocernian@yahoo.com>








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu