miercuri, 26 august 2015

Leacuri bizare

7 leacuri bizare pentru afectiuni frecvente. Afla ce poti sa tratezi cu mingea de tenis, iPodul sau cu un banal creion!
Te-ai hotarat sa bagi in "somaj" cutia cu medicamente din casa si sa infrunti simptomele si afectiunile care-ti dau tarcoale apeland la natura sau remedii neconventionale, ce nu iti bombardeaza organismul cu toxine.
Inainte de a rasfoi sute de foi si de a te pierde in informatii despre ceaiuri si plante, afla ca exista cateva solutii naturale bizare, dar eficace, mult mai la indemana ta!




1. Votca, odorizant pentru picioare urat mirositoare. Votca este unul dintre cele mai neobisnuite remedii naturiste pentru indepartarea mirosurilor neplacute ale picioarelor. Sterge-ti talpile cu un prosop imbibat in votca si vei indeparta rapid mirosul neplacut. Alcoolul are puternice efecte antiseptice si distruge fungii si bacteriile care determina mirosul dezagreabil. In plus, ajuta la uscarea mai rapida a pielii si la prevenirea dezvoltarii acestor germeni.



2. Creionul, cel mai simplu remediu contra durerilor de cap. Un creion tinut intre dinti timp de cateva minute reprezinta calmantul natural perfect contra durerilor de cap. Oricat de bizar ar suna, acest remediu ajuta la relaxarea muschilor din zona maxilarului, care tind sa se incordeze atunci cand esti stresata si sa determine aparitia durerilor de cap.

Intoarcerea la serviciu, intre melancolie si oboseala. 5 remedii naturale pentru a fi in forma inca din prima zi!




3. Iaurtul, solutie rapida contra mirosului neplacut al respiratiei. Simti ca respiratia iti miroase urat si nu ai la indemana pasta si periuta de dinti? Cotrobaie in frigider si pune mana pe un pahar de iaurt. Culturile vii (bacteriile bune) din iaurt iniba rapid dezvoltarea microbilor care determina mirosul neplacut al gurii.




4. Lemnul dulce, remediu contra bataturilor sau calusurilor. Talpile tale "tipa" dupa ajutor atunci cand sunt bombardate de calusuri sau bataturi formate in urma unor incaltari incomode. Incearca cel mai rapid si eficace remediu naturist: lemnul dulce. Amesteca 1/2 lingurita de vaselina medicinala cu cateva bucati de lemn dulce, pana formezi o pasta si aplic-o pe zonele cu calusuri si bataturi. Las-o sa actioneze cateva minute si apoi indeparteaza usor pielea moarta cu o piatra ponce.

Remedii naturale care te scapa de celulita. Elimina aspectul de coaja de portocala fara sa te chinui!




5. Mingea de tenis, tratament nebanuit pentru durerile in talpa. Ai stat ore in sir pe tocuri sau tocmai ai purtat o pereche de pantofi noi, cu care nu te-ai obisnuit, si acum te dor talpile? Inainte de a apela la un calmant sau a ramane tintuita la pat ore in sir din cauza durerilor, incearca sa iti masezi talpile cu ajutorul unei mingi de tenis. Pune o minge pe podea, apoi roteste-o cu talpa piciorului, astfel incat sa masezi toata suprafata. Procedeaza la fel si cu celalalt picior si vei simti imediat ameliorarea.




6. Zaharul, cel mai simplu si rapid remediu contra sughitului. Ai incercat sa bei un pahar de apa odata, sa iti tii respiratia zece secunde, dar sughitul interminabil inca iti mai da batai de cap? Inghite o lingurita de zahar si vei pune sughitul pe fuga in doar cateva minute. Potrivit specialistilor, zaharul relaxeaza rapid musculatura diafragmei si impiedica formarea spasmelor care determina sughitul.





7. iPodul, tratamentul natural contra hipertensiunii. Doar 30 de minute de ascultat muzica la casti in fiecare zi ajuta la combaterea hipertensiunii arteriale, intrucat echilibreaza pulsul si respiratia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu