vineri, 3 august 2018

INVITATII la promovarea valorilor maramureşene si Adrian Munteanu la Montreal 2018 si casatoria minunatilor Ancuta si Vasile Valeriu


Va asteptam cu mult drag ,
                                            Val&Val Lupu

*Radu BOTIȘ: „Promovarea valorilor maramureşene prin revista Pro Unione”Marți, 31 iulie la Baia Mare,de la ora 13, în Sala de conferințe, Fundaţia Culturală „Pro Unione” în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” a organizat simpozionul cu tema „Promovarea valorilor maramureşene prin revista Pro Unione”( 20 de ani de la apariția primului număr).

Au luat cuvântul: dr. Ilie Gherheş, prof. Dan V. Achim, prof. Liviu Tătaru, dr.Felix Marian, Ioan Nădişan, etc.

Prin expoziția ,,Reviste Maramureșene ” s-a făcut un REMEMBER și a celorlalte reviste și publicații existente în arealul cultural maramureșan.

În poze, alături de Prof. Valeriu Dan Achim, redactor șef al revistei PRO UNIONE și lector univ.dr. Ilie Gherheș, președintele fundației PRO UNIONE.

INVITAȚIE

FUNDAȚIA ROMÂNĂ DIN CANADA vă invită Duminică 12 august, după Sfânta Liturghie, la ora 12:30, în sala comunitară a Catedralei Ortodoxe Române „Sfântul Ioan Botezătorul și Sfântul Calinic de la Cernica” - 1841 rue Masson, H2H 1A1 - la un
EVENIMENT EXTRAORDINARag
susținut de poetul ADRIAN MUNTEANU.

   După turnee întreprinse în Italia, Germania, SUA și Canada, cu recitalul său de sonete FLUTURELE DIN FÂNTÂNĂ, în dubla sa calitate de poet, membru al Uniunii Scriitorilor din România și deținător a peste 20 de premii naționale de interpretare, autorul brașovean își va lansa cartea POVESTEA PREMIULUI NUX și va susține un recital din sonetele proprii.
  Autor a șapte volume de sonete, deținător al Premiului European de Poezie NUX la Târgul Internațional de Carte de la Milano și al premiului de poezie al Uniunii Scriitorilor din România, Adrian Munteanu este singurul poet care realizează ceea ce se numește Performance Poetry, un spectacol cu idee, cu regie, cu mișcare și cu implicarea spectatorilor.


Vă invităm să urmăriți un moment artistic de o marcantă unicitate, singurul din România și unul dintre puținele la nivel planetar.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu