joi, 9 august 2018

STRIGĂTUL PS MACARIE: “Iubiţi părinţi, salvaţi-vă copiii!” (cuvantulortodox)




STRIGĂTUL PREASFINȚITULUI MACARIE:
“Iubiţi părinţi, salvaţi-vă copiii!”.      
Interviu pentru “Familia  ortodoxă”:

CUM SĂ REZISTĂM CA FAMILIE ÎN FAȚA MARILOR  PRIMEJDII ȘI ASALTURI DEMONICE ALE LUMII DE  ASTĂZI?


Iubiţi  părinţi, salvaţi-vă copiii!   Salvaţi-vă copiii,   fiindcă acesta este un lucru literalmente de viaţă şi de moarte. Iubiţi părinţi, salvaţi-vă copiii, salvaţi-vă  copiii de această cultură a morţii care îşi bate joc de Dumnezeu şi de firea omului, salvaţi-vă copiii de  această cultură a senzualităţii şi a desfrâului, salvaţi-vă copiii de consumerism şi de egocentrism, salvaţi-vă copiii de ecranele telefoanelor şi tabletelor!].

AGONISIREA  SFÂNTULUI DUH , UNICUL SCOP VREDNIC AL VIEȚII. “Dacă nu ne vom lăsa îmbătaţi de Mângâietorul, vom fi îmbătaţi de  nemângâietorul demon şi de feluritele lui meşteşuguri şi viclenii” .         
Viaţa  duhovnicească este o viaţă în Duhul Sfânt. Viata  duhovnicească nu înseamnă să citeşti cărţi, să agoniseşti cunoştinţe, să domini în discuţii, să asculţi muzică şi să fii un bun cunos­cător al scrierilor bisericeşti.
Viaţa duhovnicească  este tânjire după Duhul Sfânt, agonisire, trăire a Lui,  cunoaşterea Adevărului.



” – GARANȚII “DREPTURILOR OMULUI”  și CONTROLUL PRIN FRICĂ al maselor  oarbe...

Nu-i interesează omul, deși   tot ce fac ,spun că fac pentru binele omului. Ceea ce îi interesează cu adevărat e puterea lor asupra oamenilor,  să dețină un control cât mai profund asupra lor.                                                    
Ei  vorbesc și promovează drepturile omului, ceea ce o  infinită ipocrizie, pentru că singurul motiv real pentru  care fac asta e ca, așezându-se în postura de furnizori  și garanți ai drepturilor omului, capătă automat  dreptul de a-i monitoriza și sancționa pe oameni, de a-i controla, în numele drepturilor lor. [. .,
PENTRU “O NOUA CULTURA FAMILIALA”,    “DIVERSITATE” si   “modele familiale”  care sa nu fie unice! Ministerul Educatiei vrea sa instituie     CURSURI DE EDUCATIE PARENTALA  OBLIGATORIE.           
Printre altele, documentul critica parintii   atasati VALORILOR TRADITIONALE   si mentioneaza REPREZENTANTII BISERICII printre cei responsabili de scaderea vaccinarilor .,iar acum vedem o strategie națională de parenting pusă în  dezbatere pe Edu.ro care prevede că părinții ar trebui trimiși la cursuri de educație parentală. Cu alte cuvinte, toți părinții ar trebui să fie băgați la reeducare; deoarece, sper că nimeni nu are dubii, parentingul vine la pachet cu o viziune ideologică, un pachet  cu enormități ilare, cum ar fi sfatul ca, dacă copilul dvs. se tăvălește pe jos și țipă, să vă tăvăliți și dvs. pe jos alături de el. 


COMENTARII SI  ANALIZE asupra deciziilor “istorice” ale   CURTII SUPREME de JUSTITIE a SUA si CJUE.  
(CURTEA DE JUSTITIE  UE).

Doua batalii importante in   RAZBOIUL ASUPRA LIBERTATII RELIGIOASE si SUVERANITATII NATIONALE ...Demontarea unui raspuns arogant si mincinos al  ACTIVEWATCH   .Unii activiști au mai spus că această decizie reprezintă „o victorie pentru România”, în fața „acțiunilor CpF, BOR și grupurilor neoconservatoare sprijinite de forțele  reacționare americane”.  Chiar dacă implicațiile deciziei CJUE sunt limitate și chiar dacă nu face decât  să reitereze o realitate care era deja recunoscută, această decizie a CJUE este dată împotriva României, de vreme ce statul român a avut o opinie contrară soluției  oferite, și a valorilor susținute de o majoritate a  românilor. Merită menționat faptul  că statul român a fost susținut de reprezentanții statelor leton, maghiar și polonez,   iar cauza lui Coman & Hamilton ,sustinuta de ACCEPT și… de CNCD, adică de o instituție a statului român, plătită din bani publici.



Schizofrenie instituțională?


UPDATE:      
Reactia  lui Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei/ CURTEA DE JUSTITIE EUROPEANA obliga România sa recunoasca mariajul gay incheiat in state terte UE in limitele dreptului la libera circulatie. Totodata, CJUE reitereaza ca definirea CASATORIEI  este de competenta STATELOR NATIONALE.
Lobby-ul gay confirma, per a contrario, NECESITATEA  REFERENDUMULUI.

Decizia CJUE nu  este o decizie privitoare la recunoasterea sau instituirea mariajelor gay in legislatia interna,  ci o decizie care obliga statul national românesc sa recunoasca, in cadrul  dreptului la libera circulatie, mariajele gay incheiate de  cetateni români sau din cadrul UE cu persoane din alt stat.

Totusi, chiar si asa, statul national are libertatea de a  NU  recunoaste mariajele gay incheiate in alte state in afara dreptului la libera circulatie; PROFESIONIST AL ETICHETARII.    
     
Despre “discursul urii”,  manipulare si dezinformare in ultimul raport Active Watch/DRAMATIC:  PRAPASTIA VALORILOR INTRE ROMÂNI SI INSTITUTIILE  STATULUI/ Tara Galilor, introduce EDUCATIE SEXUALA LGB (lesbiene, gay, bisexuali, transexuali) in programa scolara, inclusiv la gradinite!/ Psihiatrul Manfred Spitzer, autorul volumului DEMENTEI DIGITALE, despre cum utilizarea NOILOR TEHNOLOGII  duce la DECLIN  MINTAL (Video TVR). SMARTPHONE-ul, printre cei mai periculoși UCIGASI din istorie. Nici un un studiu nu arată că folosirea computerelor în școli e ceva bun. Dimpotrivă! Telefonul mobil poate să scadă IQ-ul prin simpla prezență. Niciun studiu nu arată că folosirea computerelor în școli e ceva bun. Dimpotrivă! Cu cât adolescenții folosesc mai mult  smartphone-ul, cu atât au mai puțină empatie pentru părinți și prieteni. Smartphone-ul este unul dintre cei mai periculoși ucigași din istorie.”Nu sunt conservator, dar sunt îngrijorat”,  spune în mijlocul acestei pledoarii prof. dr. Manfred Spitzer, psihiatru, psiholog, cercetător în neuroștiințe, directorul medical al Spitalului Universitar de Psihiatrie de la  Ulm, Germania  ..Raportul  Departamentului de Stat pe anul 2017  – o arma militanta  impotriva BOR si a personalitatilor conservatoare.

Documentul oficial acuza “MANIPULARI” si “PRESIUNI”  ale BOR pentru inscrierea la ORA DE RELIGIE si nominalizeaza  pe VASILE BANESCU  pentru cinstirea memoriei lui MIRCEA VULCANESCU. Dar sa ajunga in asemenea  hal incat sa citeze, acuzator, simple vorbe aruncate impotriva BOR, este ceva nou. Sa spui despre un proces atat de vast cum este inscrierea la ora de religie ca e  consecinta presiunilor si manipularilor BOR sau sa preiei o declaratie politica a unei oarecare , ca sa ai ce scrie de rau despre Catedrala inseamna sa devoalezi ceea ce a fost acest  raport de la bun inceput: o arma politica de inspiratie sovietica. 


Foarte  important! 

Curtea Suprema a SUA , decide in favoarea cofetarului crestin care a refuzat o comanda pentru o nunta  gay. Curtea critica OSTILITATEA EVIDENTA si caracterul DEFAIMATOR al opiniilor celor care au decis impotriva lui JACK PHILLIPS, cofetarul crestin .

Membrii Comisiei din Colorado  au aratat, conform verdictului, ca credintele religioase “sunt  binevenite in comunitatea de afaceri  din Colorado”. “Tratarea cazului dlui Phillips de catre Comisia Drepturilor Civile  contine elemente de clara si  nepermisa ostilitate fata de credintele religioase sincere.



Televiziunea  PRO TV acuzata de propaganda   LGBT.

Castigatorul ultimei  editii a show-ului   ROMÂNII AU TALENT  , un bisexual …fost colaborator al canalului TV  „E  treaba cu politica  cu promovarea  LGBT  și chipurile că România acceptă gay în defavoarea Familiei tradiționale.
E păcat că au furat fetiței talentate șansa de afirmare  și unui trai decent. Rușine ProTv. Decizie politică cu LGB.



Va fi CANONIZAT părintele ARSENIE BOCA pe 28 noiembrie 2018?  

Părintele Arsenie Boca urmează să fie canonizat de Biserica Ortodoxă Română, prima celebrare a sa urmând să fie făcută pe 28  noiembrie 2018, cu doar câteva zile înainte de inaugurarea Catedralei Neamului. […]


Sursa: Prof. Valentina Lupu









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu