miercuri, 1 august 2018

Școală de vară la Oradea pentru copii din comunitățile istorice românești, dedicată Centenarului Marii Uniri




Bună ziua,

În perioada 29 iulie-4 august, la Oradea are loc Școala de vară, dedicată Centenarului Marii Uniri. Manifestarea își propune promovarea identității naționale pentru copiii români din Republica Moldova, Ucraina și Ungaria, prin cunoașterea și aprofundarea elementelor definitorii ale istoriei românilor.
Tabăra, dedicată copiilor din comunitățile istorice românești, este organizată de Institutul ,,Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor.


















Bună ziua,

Copii și tineri din comunitățile românești din Cenicientos, Brunete, Palencia și San Martin de la Vega, Spania s-au aflat, în perioada 29 iulie-4 august, la Madrid în tabăra de cultură, educaţie şi spiritualitate românească.
Tabăra a fost organizată de Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă Română din Spania şi Portugalia.



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu