luni, 26 octombrie 2020

A APARUT UN NOU NUMAR AL REVISTEI LOGOS

 



Dragi Surori și Frați de Cruce,

Dragi Români de Pretudindeni,

 

Avem deosebita plăcere să vă oferim pentru lectură un nou număr, al 6-lea care apare indiferent de situația de criză provocată de epidemia provocată de virusul Corona COVID 19.

 

 







 












COMENTARII:

 

Mult Prețuitul nostru Frate de Cruce, Profesor Dr. Lucian Marina,

 Vă mulțumim mult pentru lumina pe care o răspândiți din Bazinul-Enclavă Românească-Serbia, spre tot sufletul românesc de pretutindeni.  Cuvintele noastre sunt palide spre a vă mulțumi pentru gândurile frumoase,  activitatea neobosită și paginile scrise.

 Am primit cu bucurie Revista ,,Logos” Nr. 6, Septembrie 2020 și am poposit asupra ei cu drag,  oprindu-ne eu și familia mea asupra unor articole și informații care pot lămuri multe  din întrebările noastre.

Această revistă de o mare ținută filologică  ne dă întîi de toate o  optică specială  unde găsim articole de mare specialitate , dar și unele accesibile dupăamiezilor de loazir. Deci se adresază fiecărui cititor care o deschide, găsind în ea  frumosul și utilul.

 Sunt  onorartă de a se fi găsit loc pentru materialul meu, alegorie, prezentat. Multe mulțumiri.

 Cu voia Dumneavoastră  voi redirecționa această Revistă ,,Logos” și altor cititori  spre binele tuturor și al  schimbului de idei între românii de pretutindeni.

 Încă odată, cu multe mulțumiri, multă prețuire și stimă,

 Melania Rusu Caragioiu,

(Canada, România, Timișoara)

  Vicepreședintă, ASRAN

Redactor revistele: ,,Heliopolis”, ,,Cervantes”, ,,STARPRESS”, ,,În bătaia peniței”







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu