luni, 26 octombrie 2020

Mulțumiri și răspuns - SCRISOARE DESCHISĂ

 



SCRISOARE DESCHISĂ.

Mult Iubită și Distinsă Doamnă Ligya Diaconescu, Director STARPRESS, Canada, România, USA

 Vă mulțumim, noi toți, pentru sufletul generos al Domniei voastre, pentru frumoasa orânduire în timp și organizare  a evenimentelor, pentru  rezolvarea doleanțelor acestui întreg norod de colaboratori și binevoitori. Noi, toți aceștia, vă felicităm și vă mulțumim primind  individual câte un răspuns.

 Cred că vă trebuie, pentru toate acestea și o forță și o  rezistență de fier, dar Îngerul Domnului este cu Dumneavoastră.

 Am aflat, deci, cu plăcere, despre organizarea unui festival ,,Limba română”  în primăvara 2021, și despre Festivitatea de la 31 august ,,Limba română”,2021.

Antologiile în care am scris cu drag, vor fi lansate. Ideile sunt  minunate și să ne ajute Domnul la îndeplinire.

Îmi scrieți despre importantele felicitări, acordate Dumneavoastră și Prestigiosului Curent ,,Limba  Română”, felicitări primite de la Dl. Doctor Dr.  Corneliu Zeana și Dl. Dr. Lucian Marina, pe  care și noi le apreciem  cu plecăciune.

Ne spuneți și despre gândul frumos de a avea în rândul  ,,Ziua  Limbii Române -cum laudae” și fii ai localităților, fiindcă nu se mai poartă denumirea ,,fiul satului”, drept denumire a cinstei recunoașterii celui născut acolo și ajuns o somitate de   fală a locului nașterii sale. Este vorba de o atare festivitate  în localitatea Drăgășani pentru  desemnarea D -lui Al. Florin Țene, Drăgășani, iar acum 12 ani în urmă, în  Tuzla pentru  Dl.  George Filip.

 Aflând eu din mesajele Dumneavoastră de  atât de frumoase planuri, realizări

 deja împlinite și  toate  puse îngrijit printre mesajele îmbucurătoare cu  frumoasele picturi de icoane, vitraiuri, obiecte măiestrit decorate de mâna Dumneavoastră , vin și eu cu o destăinuire.

 Fac această destăinuire privind lista diplomelor mele, dar, spre a da un aspect mai spectaculos al acelei împrejurări care m-a bucurat și pe mine cândva, prin acea diplomă, prezint și  poza originalului. Sper prin tot ce intreprind să mă găsec demnă de a mă găsi în jurul Domniei voastre. Anexez cu titlu informativ  diploma de onoare, Melania Rusu Caragioiu, prieten al Stațiunii ,, Băile Herculane”.

 Deci, vă rog, nu trimit acestă imagine-diplomă spre laude , ci spre a arăta  și ceva din realizările mele din perioada înainte de a mă ,, invrednici , de a mă găsi în jurul Diomniei voastre,

 Închei cu multe mulțumiri, prețuiri, doriri de bine și succese binecuvântate și de aci înainte  pentru Domnia voastră și pentru Domnișoara Doctor Andrada- Victoria, care ne ajută și ne susține în activitățile închinale crezului din suflet pentru,, Limba Română”.

 Cu stimă și respect,

 Melania Rusu Caragioiu

    Redactor STARPRESS, Montréal-Canada







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu