Leac NATURAL pentru
COVID
FIECARE PERSOANĂ ARE VACCINUL
COVID-19 ACASĂ.
⠀
În timpul
celui de-al Doilea Război Mondial, întreaga floare a gândirii științifice
sovietice în medicină a fost mutata la Tașkent.
⠀
În primăvara
anului 2020, la apogeul primului val al epidemiei, au publicat informații
științifice solide și extrem de utile despre COVID-19 în întreaga lume
⠀⠀
Taşkent.
21.03.2020 Shukhrat KHALILOV (candidat la științe medicale)
⠀
Principalul
pericol al virusului COVID-19 este, mai presus de toate, faptul că afectează
sistemul imunitar. Și numai apoi, în al doilea rând afectează țesutul pulmonar.
⠀
Întârzierea
dintre aceste două valuri de atacuri este exact ceea ce numim „perioada de
incubație”.
⠀
Folosim adesea
cuvinte precum imunitate „puternică” sau „slabă”. Cu toate acestea, oamenii
obișnuiți practic nu știu ce este. Mai mult, majoritatea medicilor nu prea au
idee despre structura sistemului imunitar și funcționalitatea părților sale
individuale.
⠀
Cu toate
acestea, acest text este foarte dificil pentru cititorul neinstruit. Voi
încerca să explic mecanismul efectului virusului COVID-19 asupra corpului uman
în forma cea mai simplificată și accesibilă.
⠀
80% din
întregul sistem imunitar este concentrat în mucus și straturile submucoase ale
intestinului subțire sub formă de pete de țesut limfoid și depozite - Peyer.
Țesutul limfoid produce anticorpi (limfocitele T-, B-, G- etc.), precum și
diverse tipuri de imunoglobuline. Prin sistemul limfatic, anticorpii intră în
vena cava inferioară, în inimă și după traversarea circulației pulmonare, intră
în circulația sistemică și este transportat în tot corpul. Astfel, imunitatea
tisulară este consolidată, inclusiv imunitatea țesutului pulmonar propriu.
⠀
Amestecându-se
cu mâncarea în timpul meselor, COVID-19 intră în intestine și începe să
distrugă țesutul limfoid. Drept urmare, țesutul limfoid afectat încetează să
mai producă limfocite și imunoglobulină. Astfel, sistemul imunitar este distrus
și, ca urmare, imunitatea țesuturilor din plămâni este puternic slăbită.
⠀
Din acest
moment, începe a doua etapă a atacului de coronavirus în țesutul pulmonar deja
neprotejat, care se manifestă în pneumonii severe, ducând la moarte.
⠀
În prezent,
toate măsurile anti-epidemice vizează prevenirea intrării coronavirusului în
plămâni, acest lucru este, în principiu, extrem de costisitor și practic
ineficient. Și toate măsurile terapeutice vizează numai combaterea
complicațiilor, sub formă de pneumonie.
⠀
Ar trebui
înțeles că COVID-19 a fost o amenințare de ani și decenii. Ceea ce avem astăzi
este doar primul val al unei epidemii. Și vor fi multe astfel de valuri. În
același timp, toate măsurile preventive și terapeutice sunt îndreptate către
coronavirus localizat în plămâni. Nu există niciun efect asupra coronavirusului
intestinal. Cu alte cuvinte, „căruța este așezată în fața calului”.
⠀
Există multe
produse naturale care pur și simplu nu au proprietăți bactericide, de asemenea,
afectează direct virușii și îi ucide. Cel mai eficient în această privință este
USTUROIUL. Dacă beți 2/3 pahare de suc de usturoi pe zi, acesta, rapid (!),
intră în intestinul subțire și începe să ucidă COVID-19 imediat (!)!
⠀
Aceasta are
următoarele efecte:
⠀
- COVID-19
„ucis” încetează să distrugă țesutul limfoid al intestinului subțire. Ca
rezultat, țesutul limfoid continuă să funcționeze corect și produce anticorpi
și imunoglobuline;
⠀
- Sistemul
imunitar deteriorat se vindecă rapid și devine mai puternic, acest lucru duce
la o creștere semnificativă a imunității tisulare în țesutul pulmonar. Se
creează o barieră impenetrabilă pentru COVID-19, dar și pentru germeni
(stafilococi etc.) și ciuperci. De asemenea, prezintă un pericol important în
cazul pneumoniei cu coronavirus;
⠀
- Sub
influența „sucului de usturoi”, se produce un lanț foarte interesant de
evenimente în intestinul subțire. COVID-19, „ucis” și atenuat de „sucul de
usturoi”, nu este altceva decât un vaccin natural, care apare în mod natural în
interiorul corpului uman.
⠀
După cum
știți, crearea unui vaccin artificial necesită munca unui laborator foarte
echipat și foarte scump și a unui personal înalt calificat. Crearea
vaccinurilor artificiale durează 6-9 luni, iar producția industrială este
costisitoare și consumă mult timp.
⠀
După
administrarea sucului de usturoi, se formează un vaccin natural în intestinul
subțire, în 30-40 de minute și complet gratuit!!! Vaccinul natural începe să
creeze activ imunitatea specifică împotriva COVID-19.
⠀
Astfel, lanțul
patologic distructiv al evenimentelor cauzate de COVID-19 în corpul uman este
întrerupt și distrus în primul rând și nu are nicio continuare. Corpul în cel
mai natural mod într-un mod planificat, ca să zic așa luptă și învinge
COVID-19!!!
⠀
În același
timp, dispare pericolul unui “conflict" imediat și stresant ce implica mai
multe organe, și se neutralizează virusul într-un mod mult mai simplu si
“planificat". Drept urmare, focarul se oprește în câteva zile.
⠀
Luați „suc
de usturoi” la nivel național ca protocol anti-epidemic, acesta poate fi
aplicat în întreaga țară într-o zi, pentru întreaga populație. Substratul
morfologic patogen de bază va dispărea complet într-o zi sau două.
⠀
Metoda de
preparare a „sucului de usturoi” este extrem de simplă.
⠀
1. O cățel
de usturoi curățat este tăiat pe jumătate în direcție transversală, plasat
într-un ceainic de porțelan de un litru și umplut cu apă la temperatura
camerei. Acest lucru se face dimineața.
⠀
2. Spre
seară, „sucul de usturoi” este gata de utilizare. Ar trebui să consumați 2/3
din pahar la 3-4 ore după ultima masă, înainte de a merge la culcare noaptea.
⠀
3. A doua
zi, procedura de preparare a „sucului de usturoi” va trebui repetată cu un
cățel de usturoi proaspăt.
⠀
4.
Continuați să luați suc de usturoi timp de o lună. Imunitatea specifică la
COVID-19 va fi creată în acest timp. ⠀
⠀
R. M.
Khaitov, B. V. Pinegin.
Sursa: LL
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu