luni, 12 octombrie 2020

Traian Horia - „Să ne confiște Crăciunul? Peste cadavrele noastre!”

 



ANTI- INTERVIU. Avocat Diana Iovanovici- Șoșoacă, Baroul București:

„Să ne confiște Crăciunul? Peste cadavrele noastre!”

10/10/2020 | Traian Horia

 

Reporter: Scuzați-ne ignoranța: ce e mai tare în România? Frica de jandarmi sau frica de noi înșine?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Cele mai tari sunt ignoranța, neștiința, incultura și frica. Teroarea! Și toate acestea din lipsa de curaj, lipsa de demnitate și onoare! Am uitat să stăm în picioare! Am uitat că suntem muritori! Am uitat că suntem toți oameni, indiferent de haina pe care o purtăm! Am uitat să trăim demni! Ce sunt jandarmii? Oameni ca și noi, care ascultă niște ordine. Ordine care nu pot fi ascultate atunci când sunt îndreptate împotriva poporului și, mai ales, împotriva lui Dumnezeu! Solicit jandarmilor să se alăture poporului român.

 

Reporter: Vă rugăm, o prognoză: cu ce tren sosește o nouă Revoluție?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: O nouă Revoluție au pornit-o, fără să vrea, actuala guvernare și puterea dictatorială a tuturor partidelor politice, pentru că avem dictatură. Singura Opoziție suntem noi, poporul care reacționează și ia atitudine. Este o Revoluție spirituală, de care aveam nevoie imensă. Acum reînvățăm să ne iubim țara, neamul, poporul, copiii, străbunii! Este o Revoluție a cunoașterii istoriei pe care de 30 de ani ne-au ascuns-o trădătorii patriei. Ne-au forțat să ne revoltăm. este o revoluție împotriva unui nou tip de dictatură și poporul unit nu poate fi învins!

 

Reporter: Ce moaște or să rămână din Ministerul lui Vela? Geaca lui de 3 milioane?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Dacă țineți minte, în urma persiflărilor noastre, Vela a renunțat la geacă. Va renunța la tot. Va dispărea odată cu șleahta de venetici din jur! Moaște? Cum să rămână moaște dintr-un asupritor? Cum să rămână moaște dintr-un trădător de credință creștină? Nici amintirea nu va mai rămâne dupa el. Istoria ii va condamna pe toți la uitare!

 

Reporter: Greu blestem pentru România. Ieșenii vorbesc cu “Fa”, dorm pe sol, sunt îndopați cu televiziune a la PRO TV și DIGI și se sperie de umbra lor. Au un trecut glorios și un prezent cuminte, de pitici “progresiști”.

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Blestemele dispar prin rugăciune și fapte bune, refacerea conștiinței și credinței. După emisiunea de aseară (08 oct. a.c., realizator Luis Lazarus, n.n.), ieșenii au ieșit în stradă. Bravo! Să fii lângă Teiul lui Eminescu, care a luptat pentru demnitatea și unitatea neamului românesc, refacerea Daco-Geției și să stai în casă de Sf. Paraschiva, este cel mai înalt act de lașitate și trădare națională. Ieșenii se vor trezi, ca marea majoritate a poporului român și vor intra în Catedrală pentru a se ruga! Dumnezeu are planurile Lui, pe care noi, oamenii, nu le știm, dar le întrezărim!

 

„Primarul de Iași, dacă este român, are obligația să deschidă porțile orașului: dacă nu, va fi “ucis” politic”

 

Reporter: În decembrie 1989 a fost cică o burzuluială în România, pornită de la un preot: dar era un maghiar. Am aflat de curând că Biserica Ortodoxă, BOR, e majoritară în România, dar specialista în moaște rămâne tot Cossette Chichirău. BOR tace.

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: BOR este compromis. A demonstrat-o de ani de zile că se numește BOR SRL sau , mai bine zis, BOR S.A. Este obligația preoților cu har și adevărați să își facă ordine în ogradă.

Primarul, dacă este român adevărat și creștin ortodox, are obligația să deschidă porțile Iașului pentru absolut toți cetățenii României. Dacă nu, va fi “ucis” politic. Nimeni nu îl va mai suporta vreodată.

În 1989 nu a pornit nimic de la acel preot (Laszlo Tokes-n.n.) care acum scuipă România. Acolo e treaba de servicii externe și mă opresc aici. Am fost mințiți cu televizorul și trădătorii infiltrați în instituții de cei care au “terminat” Romania. Acum Revoluția este începută de conștiință! De demnitate , de onoare și dragoste de neam și țară! Destul ne-am înconvoiat în fața trădătorilor. Este “Până aici, fiindcă s-a depășit limita!”

 

„Cred că femeia are datoria să trezească națiunea!”

 

Reporter: La Sfânta Parascheva mulțimile trebuie eventual trezite de cineva din Biserică. Cumva luxul și mașinile scumpe îi țin acasă pe șeful Bisericii Ortodoxe Daniel și pe ierarhii de la Iași?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Conducerea Bisericii a uitat de mult cum a intrat Iisus în Ierusalim. Prea multe talăngi la gât și prea multe “Merțane”, lux și strălucire care nu au legătură cu credința. Nu de la ei așteptăm mântuirea spirituală, ci de la adevărații preoți și, mai ales, de la credincioși, de la români, indiferent că sunt practicanți sau nu, sau dacă au credință mare sau nu. Acum ne este atacată esența românească, matricea. Cred că femeia are datoria să trezească națiunea! Femeia este Maternitatea, cea care face un popor!

 

Reporter: Cică se toarnă un film nou în târg: “Prietenii mei, jandarmii”, regizor Arafat, de imagine se ocupă Grupul de Comunicare.

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Filmul ăsta e demult. Arafat nu trebuie să uite că și-a clădit puterea pe spatele poporului. Când poporul se mișcă, puterea lui dispare. Acum se dovedește că de la crima de la Clubul Colectiv, acest personaj trebuia să dispară. Oamenii aceia strigă după răzbunare. Și vor fi răzbunați mai devreme sau mai târziu.

Jandarmeria nu trebuie să uite ca și-a distrus imaginea pe 10 august 2018 (“Mitingul Diasporei”- n.n.). Trebuie să renunțe la obediența asta mizerabilă față de putere și la instituirea terorii. Și să nu uite că sunt români și au familii! Atât!

 

„În comunism aveam mult mai multe drepturi: trebuie recuperate!”

 

Reporter: După cum merg treburile în România, vom ajunge în curând la mai puține drepturi decât ofereau comuniștii. După părerea lui Klaus Iohannis și a turmei de consilieri, asta ar fi definiția democrației.

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: În România la acest moment mai avem drepturi doar pe hârtie, în Constituție! Iohannis și șleahta lui de guvernanți și parlamentari au anulat tot. Da, în comunism aveam mult mai multe drepturi. Dar, avem obligația de a le recupera! Astfel de conducători trebuie demiși și deferiți Justiției. Pas cu pas, le vom trasa noi, poporul, regulile Democrației! E timp pentru toate!

 

„Fiorul mistic, ori este, ori nu este!”

 

Reporter: Ce vedem noi de când a venit Klaus Iohannis. Lideri second-hand, democrație second-hand, vieți second-hand. Fiorul mistic poate fi second-hand?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Numai de când a venit Iohannis? De la Iliescu (Ion Ilici, n.n.) este un dezastru! Nu este second-hand, este lumea a patra! Iar Iohannis continuă și “perfecționează” metoda bolșevico-stalinistă iliesciană! Nu se vede? Fiorul mistic ori este, ori nu este!

 

„Televiziunea națională, trădătoarea principală a neamului”

 

Reporter: Avem guvernul Ludovic Orban, care stă la șprițuri și trabuce și își încalcă propriile interdicții. Cum vin ăștia acum să dea interdicții pentru alții?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Păi, vin, pentru că poporului îi place circul! Asta ne-au dat televiziunile și mai ales, Televiziunea națională, trădătoarea principală a neamului, pe care l-a distrus pas cu pas: pâine și circ!

Când ești dictator, ai impresia că ți se cuvine tot și poți să te joci cu poporul de sclavi. Cei de acum sunt Nero, Caligula renăscuți.

 

Reporter: Din ce abisuri se extrage, de obicei, mizeria abuzului?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Păi, ar trebui întrebați psihiatrii, psihanaliștii. Din acele abisuri ale abuzului din copilărie, din adolescență…”băieții” sunt sigură că au avut grave probleme. De femeile de la putere… nu vreau să mă exprim. Acolo e și mai cumplit abuzul. Repet, avem nevoie de specialiști și expertize de specialitate, de tipi băgați în cămăși de forță și cercetați. Se vor scrie mii de volume psihanalitice.

 

Reporter: Prună (fost ministru al Justiției în guvernul Cioloș, n.n.) a fost ante-mergătoarea lu Iohannis când a zis din vârful buzelor că drepturile omului sunt moft?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: O fi fost o “profeție”? Ei știu mai bine cum gândesc și pe cine servesc, pentru că în niciun caz nu se vede că ar reprezenta interesele poporului român și ale României! Astfel de oameni nu au ce căuta în politică și în niciun caz la conducerea țării. Astfel de oameni trebuie trași la răspundere. Ar trebui luată la întrebări doamna Prună cu privire la înțelesul și “profeția” spuselor sale! Are obligația să răspundă, fiindcă a fost angajata noastră, a fost plătită din bani publici și trebuie să ne comunice dacă “profeția” sa a stat la baza distrugerii democrației și a statului de drept în România.

 

„Așa cum s-au înghesuit la vot, să se înghesuie pentru valorile tradiționale!”

 

Reporter: Booon, să recapitulăm. În democrația lui Iohannis, bizonii au voie la adunări electorale, dar n-au voie la alegeri religioase. România e condusă cu tâmpiți sau pur și simplu vor unii să ne arate ca nație de tâmpiți.

Avocat Iovanovici- Șoșoacă:  Cei care ne conduc nu sunt creștini-ortodocși. Numai astfel de oameni pot să distrugă o nație și să încerce să o distrugă prin manipulare și tâmpire totală. Ne-au distrus sistematic învățământul și Cultura și am ajuns unde am ajuns. Generația mea, ultima clădită pe învățământ de calitate și Cultură are obligația de a repune bazele Statului unitar român, al valorilor meritorcratice!

Românii să înțeleagă că au fost folosiți pentru ca cei de la putere să pună mâna pe “ciolan”. Atât. Și că suferă din propria inconștiență și obediență, iar viața poate fi trăită și altfel, în demnitate și onoare. Așa cum s-au înghesuit la vot, să se înghesuie pentru valorile tradiționale! Toată lumea la Biserică! Ei ne vor morți sufletește, apoi vom muri fizic!

 

„Toată lumea la Iași!”

 

Reporter: Un mesaj mobilizator pentru cititori, vă rog.

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Toată lumea la Iași! Solicit preoților să-și conducă mirenii la Sfânta Parascheva! Solicit poporului să meargă la Iași. E dreptul nostru constituțional! Ce se întâmplă acum este discriminare! Numai unii au voie!… Ni se distrug drepturile pas cu pas! Ieșiți și luptați pentru libertatea noastră și a copiilor noștri! Vom fi morți dacă renuțăm la un drept sacru! Pe 14 octombrie ne vedem la Iași, la Catedrală! Mi-au scris preoții din țară. Vom fi mulți. Chiar Patriarhia României a luat atitudine și cere înlăturarea oricăror restricții.

 

Reporter: Urmează o confiscare a Crăciunului?

Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Peste cadavrele noastre! Pe aici nu se trece! Suntem români și punct. Eminescu!

 

https://pestiriciudate.blogspot.com/

https://www.youtube.com/watch?v=GjN9yq-bc8k&feature=emb_logo&ab_channel=DeinteresRO





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu