miercuri, 28 octombrie 2020

Ion Măldărescu - Terra bântuită de „Fantomele din Spessart”

 



Terra bântuită de „Fantomele din Spessart”

Ion Măldărescu

28 Octombrie 2020

 

 

Prin anii ’60 ai veacului scurs prin clepsidră rula la cinematograf - unde se putea merge fără mască - filmul lui Kurt Hoffmann, „Das Spukscloß im Spessart” (Fantomele din Spessart). La şase decenii depărtare de acele timpuri, sub ceaţa Covid-19, fantomele lui Hoffmann bântuie Terra, dar şi „Ferma animalelor” din spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic. Nu cea a lui Orwell, ci una globalistă, cu dictatori de rasă: Marele Porc (scuze, am vrut să scriu Marele Alb), Landrace, Duroc, Pietrain, Landrace Belgian, Hampshire, Meishan, Jianxing - Mangaliţă şi Bazna mai puţin sau deloc… ce mai, un melanj divers de nici nu-ţi vine să crezi că te găseşti pe coclauri mioritice.

Înşelătoria globală a O.M.S., cunoscută şi isterizată pe toate uliţele planetei (mai puţin în orașul nordic Alert din Nunavut, Canada, sau la Ushuaia, în Antarctica, fiindcă-i prea frig, dar nici la Furnace Creek Ranch, din Valea Morții, în California - că-i prea cald sau în Suedia unde nu se poartă masca), se hârjoneşte zglobie pe malurile dâmboviţene sub holograma Covid-19 şi  sub egida Grupului de Comunicare Strategică, ale cărui rapoarte zilnice sunt gonflate de la o zi la alta mai tare decât balonul fraţilor Montgolfier, construit înainte de Revoluţia Franceză.

Teleportaţi la început de an pandemic în ferma carpatină, câţiva dintre locatarii „Hanului din Spessart” s-au pripăşit în România. La vreo 17 ani după plecarea americanilor de la Bechtel, un escavator-fantomă, care lucra pe o autostradă-fantomă, n-a avut altceva de făcut decât să dezgroape schelete vorbitoare ale Fantomelor din Spessart instalate în trupurile-gazdă ale unor personaje malefice: Străinu Cercel, Alexandru Rafila, Nelu Tătaru, Virgil Musta, Raed Arafat şi alţii asemenea lor, excelând în reziduuri cu pretenţii de personalităţi. Sub directa coordonare a hangiului de la Cotroceni, „fantomele” - toţi, români unul şi unul ca şi hangiul de la Cotroceni: Lucovid Orban, Eduard Raul Hellvig, Csaba Ferenc Asztalos, Clotilde Armand, Renate Weber, George Maior, Kelemen Hunor, Raed Arafat, Dominic Fritz… îşi fac de cap cu mare artă, în sensul rău, din păcate. Multor alţi argaţi asemenea lor li s-a ordonat să distrugă România, să o conducă „spre culmile de civilizaţie şi progres” ale Noii Ordini Mondiale, să promoveze fantezia demonică a „virusului ucigaş” și inabilităţile „talentului” robotic prezidenţial, citit de pe prompter prin evacuarea de sunete confuze printre maxilare crispate. Declaraţiile „sclipitoare” de culoarea vântului turbat, trucajele groteşti, separeurile analfabetice din „PEPSI-glas” ale sălilor de clasă „cu televizoare fără case electificate”, spitalele suprasaturate cu holograme catastrofale, decorurile şi agresivul aer de isterie sunt atributele unui film cu... fantome și, bineînțeles, „amintirile din viitor” ale unor expiraţi înainte de a se naşte.

Nu ştiu dacă e nevoie să mai precizez că un lider major al gobalismului este Forumul Economic Mondial de la Davos, fondat de Klaus Schwab, în cadrul căruia mult lăudatul de către românii naivi prinţ Charles a declarat public: „Vor fi din ce în ce mai multe pandemii, dacă nu facem „marea resetare « acum »”. Anchetatorul care, în 2013, a prezis o pandemie de coronavirus în 2020, urmată de revolte, a declarat că planul este crearea unei serii de pandemii în perioada 2020-2030[1]. Banca Mondială nu se fereşte să afirme că Covid-19 este un proiect care este planificat să continue până la sfârșitul lunii martie 2025, consecinţele pentru umanitate fiind catastrofale. De asemenea, Operațiunea „Lockstep” a Fundației Rockefeller declară sfidător că sub masca pandemiei Covid 19 urmează instalarea „Global Governance” și „Internet Governance”[2] finalizate prin instaurarea statului-închisoare![3].

Despre personajul instalat la conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii nu se spune decât pe la colţuri că este tot o „fantomă”, un terorist implicat în uciderea a mii de etiopieni[4], prin prezenţa căruia, O.M.S. poate fi catalogată organizaţie criminală. Conform „Scenariului viitorului”, întreaga populație mondială ar trebui să obțină un ID digital care să indice cine a primit toate vaccinurile. Fără vaccinări multiple, accesul la școli, concerte, biserici, transport public etc. va fi refuzat, sens în care poate fi citată declaraţia Dr. John Coleman, Intelligent Office C.I.A.: „Cel puțin patru miliarde de consumatori inutili vor fi eliminați până în anul 2050 prin intermediul războaielor limitate și al epidemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă…”.

 

 

Papa Francisc - „Comisarul” patogen al Noii Ordini Modiale

 

Am lăsat la urmă actele incalificabile ale papei-măscărici, în totală contradicţie cu preceptele religioase creştine, acte care ne reamintesc vorbele lui lui Baiazid din Scrisoarea a treia a lui Mihai Eminescu: „Am jurat ca peste dânşii să trec falnic, fără păs,/ Din pristolul de la Roma să dau calului ovăs...”. Da ! Acolo s-a ajuns.

La chemarea papei Francisc, pe 20 octombrie 2020 a avut loc la Roma o mare Adunare „pentru Pace”, la care au participat lideri religioşi creștini, musulmani, evrei, budiști, hinduși și sikși, din partera Bisericii Ortodoxe Române fiind prezent I.P.S. Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, eveniment pe care jurnalistul Adrian Pătruşcă îl descrie cu ironie amară: „Fiecare invitat a aprins câte un pălimar de ceară, care semăna mai mult a torță olimpică decât a lumânare. A urmat o predică a Papei și semnarea de către toți participanții (deci și de I.P.S. Iosif) a „Apelului pentru Pace” care susține Noua Ordine Mondială. […] Același Francisc a zguduit Biserica, după nici 24 de ore de la adunarea pentru pace când a dat publicității mesajul său pentru legalizarea uniunilor homosexuale”[5]. Uite-aşa, papa Francisc a făcut din Roma pristol pentru hergheliile Noii Ordini Mondiale.

Şi cum nu putea lipsi marte din post - cum spune românul -, hangiul de la Cotroceni a declarat: „Va trebui să inițiem un referendum de modificare a Constituției prin care să corectăm anomalii de care ne-am izbit în pandemia de coronavirus care ne-au limitat sau întârziat posibilitatea de acțiune rapidă”. Pentru ce scop ? Nu cumva pentru acoperirea actelor anti-constituţionale ale unui hangiu-dictator, ale „Guvernului meu” şi ale fantomelor sorosist-globaliste în vederea instaurării Noii Dictaturi Mondiale?

Da, Fantomele din Spessart bântuie Terra ! Cu sau fără mască...

 

 

Aranjament grafic - I.M.

--------------------------------------

[1] Edward Morgan - https://www.stopworldcontrol.com/planned/ şi https://prepareforchange.net/author/edwardmorgan/

[2] https://www.youtube.com/embed/1JLBXfKDbbI?feature=oembed

[3] https://humansarefree.com/2020/09/rockefeller-foundation-pandemic-prison-state.html

[4] https://humansarefree.com/2020/08/who-director-says-the-world-cannot-go-back-new-world-order.html

[5] https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/moment-istoric-papa-francisc-parteneriat-civil-pentru-persoanele-de-acelasi-sex-sunt-copiii-domnului-si-au-dreptul-la-familie-1388466 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu