luni, 16 octombrie 2023

Biblioteca Metropolitană - Conferința Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice

 


Biblioteca Metropolitană București (BMB), în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), organizează, în perioada 18-20 octombrie 2023, la București, Conferința Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice, BiblioPUBLICA, cu tema „Biblioteci pentru comunități incluzive”.

 

Evenimentul de deschidere va avea loc miercuri, 18 octombrie, la ora 10:00, la Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB, din Strada Lipscani 84-90, care va găzdui toate lucrările și atelierele care vor avea loc, în cele trei zile de conferință. La evenimentul de deschidere sunt invitați să participe reprezentanți ai instituțiilor de profil, ministere de resort, academicieni, oameni de cultură, jurnaliști. Printre oficialitățile care vor participa la eveniment se numără și Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan.

 

La conferință participă peste 100 de bibliotecari ai bibliotecilor publice din întreaga țară, dar și invitați din Bulgaria, Republica Moldova și Serbia.

 

Mai multe informații găsiți în comunicatul de presă atașat.

În attachment găsiți și Agenda Conferinței.

 

Vă așteptăm alături de noi!

 

Serviciul Comunicare BMB

E-mail: comunicare@bibmet.ro

www.bibmet.ro www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu