duminică, 11 august 2024

Maria Diana Popescu - România trăieşte cea mai dramatică perioadă din istorie

 



România trăieşte cea mai dramatică perioadă din istorie

Maria Diana Popescu

11 August 2024

 

Războiul n-a rămas în cărţile de istorie, se îmtîmplă sub ochii noştri. A devenit parte a vieţii. NATO şi SUA duc un continuu război pe  glob, au masacrat şi divizat popoare întregi au ucis lideri de stat. Din unghiuri manipulante ori pretins echidistante, puterile lumii se joacă reciproc cu orgoliile, împăcări şi pace nu se caută. Se inventează mereu alte pretexte, alte revolte, alte războaie. Mereu va fi activ un conflict în această luptă a intereselor meschine. Nici Washington-ul, nici Bruxelles-ul nu doresc rezolvarea prin pace a conflictelor. Pe fondul războiului din Ucraina, suveraniştii din ţările europene au prins curaj! Euroscepticismul manifestat de ceva vreme - o lovitură în plexul U.E -, poate conduce, în viitorul apropiat, la mişcarea plăcilor tectonice ale bătrînului continent, provocînd un cutremur cu magnitudini dramatice în existenţa organismului comunitar. Numărul deputaţilor europeni ostili faţă de instituţiile U.E., hotărîţi să boicoteze actualul sistem european, este mai mare ca niciodată. Peste două sute de eurodeputaţi nu mai simpatizează cu politicile de austeritate şi amestec ale U.E. în internul statelor membre şi cer o schimbare radicală a politicilor de pînă acum ale Parlamentul European. Brexitul a arătat neîncrederea şi ruptura unor importante segmente de populaţie ale unor state membre UE faţă de instituţiile lor interne şi, mai ales, faţă de cele europene.

 

Tot mai mulţi eurodeputaţi, printre care se află şi unii dintre ai noştri de la AUR şi avocata Diana Şoşoacă au început o revoltă  împotriva conducerii UE, care ţine sub papuc statele naţionale şi suveranitatea acestora. Tot mai multe popoare europene conştientizează că sînt putrede măsurile adoptate de politica Uniunii şi a marilor Puteri de la „Masa Rotundă”, locul unde sînt şcoliţi agenţii „iluminaţilor”, ca apoi să revină în ţările lor, slugi instruite, în poziţii vitale de putere (Iohannis, Ciolacu, Ciucă & Co). Au început să conştientizeze că propriile state nu sînt conduse de cei votaţi să le servească interesele, ci de un labirint de grupuri secrete, care au în mîini controlul  global. Popoarele au înţeles, în sfîrşit, că sînt controlate prin manipulări sofisticat-malefice de nişte grupuri ascunse, care au în stăpînire clasele politice, sistemele sociale şi economice, banii planetei, mînuind cu profesionalism machiavelic şantajul, ameninţările şi chiar eliminarea din scenă, prin asasinare, a celor ce se opun să lucreze pentru ei, pentru sistemul satanist. Popoarele au înţeles că aceste grupuri meschine au în stăpînire sistemul de educaţie, sistemul medical - sănătatea omenirii fiind ameninţată continuu de politicile criminale ale companiilor farmaceutice, ale OMS, de noile vaccinuri şi medicamente, special fabricate şi puse pe piaţă, pentru a declanşa maladii preparate în laboratoare, unele, cu efect letal întîrziat (AH1N1, Ebola, Sida și cazul „vaccinurilor” Covid-19). Menţinerea unei populaţii bolnave-cronic este extrem de profitabilă financiar pentru cei care controlează piaţa medicamentelor.

 

 

Popoarele Europei au înţeles că UE a ales calea unui totalitarism criminal care doreşte o religie ateistă, nihilistă, imorală, ce urmează să fie impusă, deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, mascarada legebetiştilor şi a celorlalte categorii de bolnavi mintal fiind mai mult decît relevantă. Printr-un vot dat restaurării statelor naţionale independente, europenii ar trebui să pună capăt agresiunilor care se desfăşoară sub ochii noştri, prin ignoranţa noastră. Renunţarea la U.E., ieşirea din „Casa lui Rothschild”, ar fi o lovitură zdrobitoare dată „Noii Ordini Mondiale”, sufocantă pentru continent, dar şi celui mai „grandios” şi mai „democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de auto-declaraţii lideri ai continentului, în realitate, opera elitei financiar-oculte. Norvegia, ţară care a refuzat în mod repetat intrarea în Uniune, are un nivel de trai extrem de ridicat, comparativ cu cel al cetăţenilor din unele state membre UE. Speriaţi de un neprevăzut, liderii de la Bruxelles au şi găsit antidotul: Gestapo-ul „Marii Resetări”, o armată de jandarmi ai „Noii Ordini Mondiale” gata să intervină în „misiuni de securitate, supraveghere şi ordine publică, în gestionarea traficului, controlul frontierelor şi activităţii de inteligenţă, protejarea persoanelor şi a bunurilor (aşa zic ei, numai de protejare nu poate fi vorba), şi menţinerea ordinii în caz de manifestaţii publice. Ultima misiune însemnînd, probabil, masacrarea sau lichidarea celor care îndrăznesc să protesteze în stradă pentru o viaţă demnă.

 

Nu va dura mult şi euroscepticii din forul legislativ european vor cutremura sistemul, impactul undelor de şoc va zgudui nu doar ţările lor de provenienţă, ci întreaga Europă, incluzînd şi România, unde, dincolo de celebrele trădări şi supuşenii ale lui Iohannis şi ale autorităţilor de la Bucureşti faţă de stăpînii externi, dincolo de sărăcia experimentală a „democraţiei”, există o realitate cruntă: România trăieşte cea mai dramatică perioadă din istorie, cu cele mai mari datorii din istorie, gata să se sufoce, cu ce mai mare rată a sărăciei, cu cei mai numeroşi corupţi în politică Justiţie, instituţii de stat, cu „eroi” demagogi, capabili de orice tîrg pentru cîştigarea votului şi sporirea averilor personale. Violenţa nu e  o soluţie pentru rezolvarea conflictelor interne, dar trebuie să înţelegem, pînă nu e prea tîrziu, că această clasă politică coruptă merită judecată potrivit faptelor! Trezirea noastră la realitate, ca popor, presupune conştientizarea prăpastiei în care se zbate România, sub ochii hulpavi ai fiarelor de pradă globaliste. Washington-ul şi Bruxelles-ul doresc rezolvarea conflictelor doar în interesul lor. Pe pagina „Institute for Political Economy”, Paul Craig, fost asistent al  secretarului de stat responsabil cu Trezoreria în administraţia Reagan, afirma că „Washington-ul împinge lumea spre război. Rusia a fost împinsă în războiul cu Ucraina de coloana a cincea a Washington-ului, care doreşte răsturnarea guvernului rus, punând în acţiune sutele de ong-uri finanţate de Washington, pe care guvernul rus a comis imprudenţa să le tolereze”.

 

Aranjament grafic – I.M.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu