miercuri, 28 august 2024

Michel Chossudovsky - Spre o pandemie mondială de variolă a maimuței?

 



Spre o pandemie mondială de variolă a maimuței?

Prof. Michel Chossudovsky

28 August 2024

 

Banii mari din spatele „științei false” - Worldwide Monkeypox Pandemic

 

„PCR este un proces. Nu-ți spune că ești bolnav” (Dr. Kary Mullis, laureat al premiului Nobel și inventator al RT-PCR, a murit în august 2019, cu câteva luni înainte de atacul crizei Covid. Moștenirea lui va prevala.

 

„...Toate sau o parte substanțială din aceste rezultate pozitive s-ar putea datora a ceea ce se numește teste false pozitive” (Dr. Michael Yeadon, om de știință distins, fost vicepreședinte și director științific al Pfizer)

 

„Această utilizare greșită a tehnicii RT-PCR este aplicată ca o strategie necruțătoare și intenționată de către unele guverne pentru a justifica măsuri excesive, cum ar fi încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, … sub pretextul unei pandemii bazate pe un număr de RT pozitive. - Teste PCR, și nu pe un număr real de pacienți” (Dr.Pascal Sacré, medic belgian specializat în îngrijiri critice și analist renumit de sănătate publică).

 

Introducere

 

Pe 23 iulie 2022, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a fost împotriva votului majoritar al comitetului de experți al OMS (9 împotriva 6 pentru): Comitetul a fost ]mpotriva apelării unei urgențe de sănătate publică de interes internațional (PHEIC). „Avem un focar care s-a răspândit rapid în întreaga lume prin noi moduri de transmitere. Am decis că focarul global de variolă a maimuței reprezintă o urgență de sănătate publică de interes internațional” a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în timpul unei conferințe de presă la Geneva sâmbătă (23 iulie 2022).

 

Cu Bill Gates în fundal, dovezile erau puține, motivația a fost „Moneypox”. Obiectivul nerostit a fost acela de a sustine campania fricii. Potrivit Bloomberg, „Declarația lui Tedros... subliniază diviziunile în cadrul organizației cu privire la gravitatea amenințării. Agentul patogen provoacă de obicei simptome asemănătoare gripei, urmate de o erupție cutanată care începe adesea pe față și se extinde pe burtă. (Bloomberg) Pe 23 iulie 2022, Dr. Tedros a fost vizibil în conflict de interese, mergând împotriva unui comitet de medici și oameni de știință. O.M.S. este finanțată de Fundația Gates. Și Bill Gates este pliat central. El face eforturi pentru scenariul variolei maimuțelor din 2017. Ceea ce Bloomberg nu a menționat a fost declarația-bombă a Dr. Tedros: „Un focar care este concentrat în rândul bărbaților care fac sex cu bărbați”: „Deși eu [Tedros] declar o urgență de sănătate publică de interes internațional, pentru moment acesta este un focar care se concentrează în rândul bărbaților care fac sex cu bărbați, în special în rândul celor cu mai mulți parteneri sexuali. Asta înseamnă că acesta este un focar care poate fi oprit cu strategiile potrivite în grupurile potrivite. Prin urmare, este esențial ca toate țările să lucreze îndeaproape cu comunitățile de bărbați care fac sex cu bărbați, pentru a proiecta și furniza informații și servicii eficiente și pentru a adopta măsuri care să protejeze sănătatea, drepturile omului și demnitatea comunităților afectate. Stigmatul și discriminarea pot fi la fel de periculoase ca orice virus. Pe lângă recomandările noastre către țări, fac, de asemenea, un apel la organizațiile societății civile, inclusiv cele cu experiență în lucrul cu persoanele care trăiesc cu HIV, să colaboreze cu noi în combaterea stigmatizării și discriminării. (Sublinierea adăugată) 2022 PHEIC: OMS se trezește? Întrebarea mea către dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus: Unde este știința? Unde sunt datele? Există o lungă istorie de transmitere virală legată de agentul patogen al variolei maimuțelor, începând cu anii 1950. Transmiterea de la om la om (M.S.M.) nu este coroborată de rapoartele revizuite de colegi publicate înainte de presupusul focar de M.S.M. din mai 2022 anunțat de Tedros pe 23 iulie 2022.

 

Reprezentanții Spaniei, Canadei, Regatului Unit, S.U.A. și Nigeriei, la reuniunea O.M.S. au raportat: „despre situația epidemiologică din țările lor și eforturile lor actuale de răspuns”: „În timp ce câteva cazuri au apărut la copii și la o femeie însărcinată, 99% sunt legate de contactul sexual între bărbați”. Ar trebui să menționez că aceste declarații de 99% M.S.M. nu au fost susținute de date statistice. Cu excepția Nigeriei, ele constituie sprijin politic din partea reprezentanților Spaniei, Canadei, Regatului Unit și SUA a declarației lui Tedros de 99% M.S.M., care a servit la promovarea unei urgențe de sănătate publică (PHEIC) în numele comunității LGBT. Analiza Bill Gates Monkeypox Dr. Tedros l-a consultat pe mentorul său Bill Gates înainte de a face această declarație decisivă de 99% M.S.M.? Mai jos este un rezumat al declarațiilor și inițiativelor lui Bill Gates de la Conferința de la München din 2017, care au contribuit la campania fricii. Bill Gates a fost implicat în problemele variolei maimuțelor de câțiva ani. La Conferința de Securitate de la München din 2017, el a prezis că: „Următoarea epidemie ar putea avea originea pe ecranul computerului a unui terorist intenționat să folosească inginerie genetică pentru a crea o versiune sintetică a virusului variolei... sau o tulpină super contagioasă și mortală a gripei.” (Conferința de securitate de la Munchen, februarie 2017, subliniere adăugată)

 

Și apoi, în decembrie 2020, sponsorizată de Bill Gates și colab., a fost avută în vedere o simulare a unei pandemii de variola a maimuțelor de către Nuclear Threat Initiative (N.T.I.), o organizație nonprofit fondată de fostul senator american Sam Nunn și de filantropul Ted Turner. Și apoi câteva luni mai târziu, o simulare de masă a unui: „scenariu de exercițiu fictiv” al unei pandemii globale „care implică o tulpină neobișnuită de virus al variolei maimuței” a fost prezentată de NTI la Conferința de securitate de la München din martie 2021. În noiembrie 2021, într-un interviu TV cu Jeremy Hunt, Bill Gates a avertizat guvernele să se pregătească pentru atacuri teroriste simultane împotriva variolei în 10 aeroporturi: „Tu spui, OK, ce se întâmplă dacă un bioterorist a adus variola în 10 aeroporturi? Știi, cum ar răspunde lumea la asta? (sublinierea adăugată) Flash Forward până în 2024 14 august 2024: Urgență globală de sănătate publică (PHEIC) Dr. Tedros „este din nou la asta”. Pe 14 august 2024, directorul general al OMS a solicitat încă o dată o urgență globală de sănătate publică (PHEIC) de variola maimuțelor. Justificarea este un presupus „focar major” în Republica Democrată Congo, care, potrivit OMS, s-a răspândit în țările vecine. Într-o conferință de presă premergătoare anunțului oficial din 14 august, directorul general al OMS Tedros (9 august 2024) a descris criza variolei maimuțelor după cum urmează: „De la începutul acestui an, Republica Democrată Congo se confruntă cu un focar sever de Mpox, cu peste 14.000 de cazuri raportate și 511 decese. În ultima lună, aproximativ 50 de cazuri confirmate și mai multe suspecte au fost raportate în patru țări învecinate RDC care nu au raportat până acum: Burundi, Kenya, Rwanda și Uganda. Focarele de Mpox sunt cauzate de diferiți viruși numiți clade. Clada 1 circulă în R.D.C. de ani de zile, în timp ce clada 2 a fost responsabilă pentru focarul global care a început în 2022. O.M.S. a elaborat un plan regional de răspuns, care necesită 15 milioane USD pentru a sprijini activitățile de supraveghere, pregătire și răspuns. Am eliberat 1 milion de dolari din Fondul de urgență al O.M.S. pentru situații de urgență pentru a sprijini extinderea răspunsului și intenționăm să eliberăm mai multe în zilele următoare. Există două vaccinuri pentru mpox care au fost aprobate de autoritățile naționale de reglementare enumerate de O.M.S. și care sunt recomandate de Grupul consultativ strategic de experți în imunizare al O.M.S. sau SAGE.” (sublinierea adăugată) În timp ce dr. Tedros se referă la supraveghere, ceea ce nu menționează este „detecția”.

 

Ceea ce se aplică pentru a detecta mpox este testul de reacție în lanț a polimerazei (PCR) care a fost aplicat începând cu ianuarie 2020 pentru a „detecta” Covid-19 (și anume SARS-CoV-2). Același test PCR este acum folosit pentru a detecta virusul variolei maimuțelor. Testul Real Time PCR nu identifică virusul, detectează secvențe genetice. Avizul C.D.C. din iulie 2021 referitor la eșecurile testului RT-PCR arată după cum urmează: „C.D.C. furnizează această notificare prealabilă pentru ca laboratoarele clinice să aibă timp adecvat pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.” „CDC încurajează laboratoarele să ia în considerare adoptarea unei metode multiplexate care poate facilita detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a gripei”. Începând cu 31 decembrie 2021, CDC a retras cererea FDA referitoare la detectarea SARS-CoV-2. Inventatorul testului PCR, regretatul laureat al Premiului Nobel Dr. Kary Mullis, confirmă caracteristicile testului PCR: „PCR este un proces. Nu-ți spune că ești bolnav.” „Testul” PCR nu poate detecta identitatea virusului și nici variantele și subvariantele acestuia. regretatul Dr. Kary Mullis. Moștenirea lui va prevala.

 

Și acum, C.D.C. a revizuit o procedură „folosită pentru detectarea ADN-ului virusului Monkeypox în probe clinice prin PCR în timp real”: „Acest test [RT-PCR] detectează ADN-ul la concentrații diferite, oferind un rezultat calitativ pozitiv, negativ sau neconcludent în identificarea infecțiilor cu virusul Monkeypox.” (C.D.C.) Este de remarcat faptul că, în ciuda faptului că atât C.D.C., cât și O.M.S. au pus la îndoială validitatea testului PCR, acesta este acum utilizat pentru a „detecta agentul patogen al variolei maimuței”. Dacă testați RT-PCR pozitiv pentru variola maimuței, acesta poate fi întabulat „în mod eronat” ca un caz confirmat Covid „pozitiv” și invers. Versatilitatea testului RT-PCR! Orice merge. Actorii pandemici în Republica Democratică Congo Cepheid, o companie Big Pharma susținută de Fundația Bill și Melinda Gates, a jucat un rol central în „detecția” virusului variolei maimuței folosind același test de reacție în lanț a polimerazei (PCR) ca și în cazul Covid-19. Sistemul GeneExpert de la Cepheid a fost aplicat în 2021 pentru procesarea testului PCR pentru „cazurile confirmate” de Covid 19 în 133 de țări, clasificate în „Respirator”. „Testul GeneXpert este, practic, o versiune automată a amplificării și detectării standard prin PCR (reacție în lanț a polimerazei) în timp real” Cepheid aplică acum tehnologia GeneExpert System în RDC pentru a procesa testul PCR pentru detectarea cazurilor confirmate de presupusul virus al variolei maimuței, în categoria: TB. Virologie și boli infecțioase emergente. Se spune că testul mpox PCR este specific în ceea ce privește tampoanele: materialul leziunii cutanate este specimenul recomandat.

 

Bani mari din spatele „științei false” Compania-mamă a Cepheid este Donaher Corp. Principalii investitori în Donaher sunt companiile din portofoliu (BlackRock, Vanguard, State Street, Wellington Management Group). Bill Gates, ca investitor, joacă un rol important în Donaher. (Gates Foundation Holdings) În prezentarea Dr. Tedros (14 august 2024), O.M.S. confirmă că a alocat 15 milioane de dolari „pentru a sprijini activitățile de supraveghere, pregătire și răspuns”, care vor fi în mare parte conduse de Cepheid (PCR GeneExpert Technology).

 

„Conform Centrului S.U.A. pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (C.D.C.), „persoanele cu mpox au adesea o erupție cutanată care poate fi localizată pe mâini, picioare, piept, față sau gură sau în apropierea organelor genitale”. Erupția poate trece prin diferite stadii și poate arăta ca niște coșuri sau vezicule, a spus C.D.C. Alte simptome pot include febră, dureri de cap, frisoane, slăbiciune fizică, umflarea ganglionilor limfatici, dureri musculare sau de spate și/sau simptome respiratorii, potrivit autorităților sanitare europene și americane. Un raport de situație al O.M.S de la începutul acestei săptămâni a spus că cel mai frecvent simptom raportat este o erupție cutanată, urmată de o febră și o erupție sistemică sau genitală. Virusul se poate răspândi prin contact direct cu animale sălbatice infectate sau prin contact strâns cu o persoană infectată, inclusiv prin contact sexual, care este cea mai frecvent raportată formă de transmitere la nivel global.” (EuroNews, subliniere adăugată) Contradicțiile în datele pentru R.D.C., ca să nu mai vorbim de utilizarea testului P.C.R. sub auspiciile Cepheid aplicat la Monkeypox TB. Virologia și bolile infecțioase emergente duc de neșters la rezultate de neînțeles. Ar putea fi cazuri de mpox sau „altceva”, inclusiv gripă sau corona A, B; ca să nu mai vorbim de SARS-CoV-2.

 

În absența unui diagnostic medical de către un profesionist din domeniul sănătății, aceste „cazuri confirmate” de mpox sunt invalide. Potrivit unui raport recent al „EuroNews”, răspândirea virusului Clade II: „a fost determinată de contactul sexual în primul rând în rândul bărbaților care fac sex cu bărbați, în timp ce clade I a fost documentat pentru prima dată că se răspândește sexual ultimul” Cu toate acestea, o examinare a datelor oficiale ale RDC respinge narațiunea MSM. Acesta indică faptul că majoritatea așa-numitelor „cazuri pozitive” PCR (MPXV) sunt copii (date pentru 2024). Vezi tabelul 1 de mai jos. Copiii continuă să reprezinte grupa de vârstă cea mai afectată (Tabelul 1); din cele 7851 de cazuri de mpox raportate, 39% au fost raportate la copii cu vârsta sub 5 ani (n=3090), procentul copiilor sub 15 ani este de 67 la sută. Pentru toate grupele de vârstă (Figura 3 de mai jos), bărbați 59%, femei 41% Tabelul 1. Distribuția pe vârstă a cazurilor raportate de mpox și a deceselor în Republica Democratică Congo, 1 ianuarie – 26 mai 2024 (n=7 851). Compoziția vârste-sex din surse naționale oficiale; (m 852). 505 bărbați, 347 femei. Figura 3. Distribuția pe vârstă și sex a cazurilor confirmate de mpox, Republica Democratică Congo, 1 ianuarie - 26 mai 2024 (n=852*)

 

--------------------------------------------

Sursa - https://michelchossudovsky.substack.com/p/worldwide-monkeypox-pandemic-big-money-fake-sci?utm_source=post-email-title - 19 august 2024.

https://www.globalresearch.ca/towards-a-worldwide-monkeypox-pandemic-big-money-behind-fake-science/5865436 - 19 august 2024.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu