duminică, 25 august 2024

Philip M. Giraldi - Israelul va seca America, apoi o va arunca ca pe un pantof vechi

 



Israelul va seca America, apoi o va arunca ca pe un pantof vechi

Philip M. Giraldi, editorialist, comentator și consultant de securitate, S.U.A.

25 August 2024

 

Statele Unite trebuie să se desprindă din strânsoarea morții israeliene

 

Există câteva adevăruri simple care contrazic dezinformările aruncate de agenții Israelului și majoretele sale în Statele Unite, Canada, Europa, precum și în alte părți ale lumii anglofone. În primul rând, Israelul nu este o democrație și nu a fost niciodată una de la înființarea sa în urmă cu peste șaptezeci și cinci de ani. A folosit masacrele din sate întregi și alte tipuri de terorism pentru a alunga trei sferturi de milion de palestinieni indigeni din casele lor. Apoi a adoptat legi pentru a interzice orice întoarcere acasă a acelor refugiați. Mulți dintre cei strămuți încă trăiesc până în prezent în așezări finanțate de O.N.U. (U.N.R.W.A.), până de curând în Gaza și, de asemenea, în țările învecinate. Evreilor din diaspora, fără rădăcini în Palestina istorică, li sa permis, prin comparație, să intre și să se stabilească în mod liber și au primit proprietățile palestiniene furate. Palestinienii care nu au fugit și, din păcate, s-au aflat în noile granițe israeliene, aveau doar drepturi limitate în comparație cu vecinii lor evrei, deși mulți dintre ei erau în mod nominal cetățeni israelieni.

 

În al doilea rând, realitatea demonstrează că Israelul este un aliat apropiat și prieten al Statelor Unite și al celorlalte națiuni care au fost forțate să-l susțină. În discursul său recent la sesiunea comună a Congresului S.U.A., prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a exprimat o vanitate care suna astfel: „Prietenii mei, dacă vă amintiți un lucru  din acest discurs, amintiți-vă asta: dușmanii noștri sunt dușmanii voștri, lupta noastră este lupta voastră, iar victoria noastră va fi victoria voastră”. Această declarație i-a ridicat în picioare aplaudînd pe cei prezenți, dar a fost o afirmație la fel de falsă ca și restul afirmațiilor care au umplut prelegerea de aproape o oră a lui Bibi. În realitate, Israelul nu este aliatul real al nimănui, deși este cumpărat și plătit total pentru că politicienii americani se bucură să repete această fabulă. Alianțele sunt, prin natura lor, reciproce, iar Israelul nu a încheiat niciun acord pentru a ajuta nicio altă țară care ar putea fi atacată. Într-adevăr, chiar și definirea unui atac asupra Israelului este problematică, deoarece nu are granițe fixe, deoarece este o putere ocupantă asupra unei mari părți a ceea ce a fost cândva Palestina.

 

S.U.A., dimpotrivă, nu au ajutat situația, angajând în mod repetat un angajament „de fier” pentru „apărarea” Israelului, chiar dacă statul evreu ar începe un război, ceea ce este exact ceea ce vedem în prezent față de în privința asasinatelor și a altor zgomote de sabie ale lui Netanyahu îndreptate împotriva Libanului, Siriei și, mai ales, Iranului. În realitate, Israelului ar putea să-i pese mai puțin de viețile sau de bunăstarea americanilor, britanicilor și celorlalți pe care textul lor sacru, Talmudul și mulți israelieni, îi consideră suboameni care există doar pentru a-i servi pe evrei. Acei goyim sunt doar ceva mai mult decât surse de bani, arme și acoperire politică, deoarece „aleșii” distrug Orientul Mijlociu și se angajează în genocid împotriva vecinilor lor - cum ar fi Egiptul și Libanul - pentru a-și atinge obiectivul de a obține un Israel palestinian mai mare care se va întinde de la râul Iordan până la Marea Mediterană.

 

Există o mulțime de dovezi de primă importanță venite de la politicienii și rabinii israelieni pentru a confirma disprețul complet al Israelului față de viețile non-evreiești dintre „prietenii” și inamicii săi, precum și dorința lor totală de a-i vedea uciși sau înfometați fără nicio remuşcare. Ceea ce înrăutățește situația este că israelienii au corupt atât de mult guvernele federale și de stat ale SUA la mai multe niveluri și în atât de multe dintre operațiunile lor, încât cetățeanul obișnuit care este abuzat sau chiar ucis de Israel nu va găsi Departamentul de Stat sau justiția. interesat să-i judece pe sionişti cerând răspunsuri asupra celor petrecute.

 

Rareori există vreo administrare de pedeapsă a justiției pentru cei care au fost făptuitorii, care sunt adesea soldați sau coloniști înarmați. Răspunsul obișnuit în conferințele de presă de la Departamentul de Stat când un american a fost ucis, ca în cazul recent al jurnalistei palestiniano-americane Shireen Abu Akleh, este să susțină că Israelul va efectua, fără îndoială, o investigație adecvată a posibilei crime, pe care purtătorul de cuvânt al guvernului american știe cu siguranță că este o minciună. Israelul nu își pedepsește aproape niciodată soldații sau polițiștii sau chiar coloniștii săi înarmați pentru uciderea arabilor sau a străinilor.

 

În multe cazuri, guvernul SUA va interveni într-o mușamalizare a crimei chiar și atunci când unul sau mai mulți cetățeni americani sunt victime. Pot fi citate cu ușurință numeroase situații în care guvernul israelian s-a simțit atât de liber de posibile consecințe, încât fie a ucis în mod deliberat, fie a creat un incident care i-ar fi putut răni pe americani fără nicio îngrijorare că ar exista represalii din partea Washingtonului. Aceasta este tragedia în curs că guvernul american a fost atât de „ocupat” și controlat de monstrul israelian, încât nu mai are capacitatea de a reacționa rațional atunci când sunt în joc interese reale. Acesta este situația în prezent, cu o flotilă americană extrem de vulnerabilă care se îndreaptă spre Orientul Mijlociu pentru a „apăra” Israelul împotriva Libanului și Iranului, ca răspuns la declanșarea de către guvernul lui Netanyahu a unei noi crize regionale, după ce a comis recent asasinate la nivel înalt în ambele țări.

 

Dacă este vorba de război, tinerii americani vor fi, fără îndoială, trimiși de liderii lor să moară pentru a proteja Israelul criminal de război. Și doar se va înrăutăți odată cu viitoarele alegeri. Dacă Kamala Harris câștigă planul politic al Partidului Democrat în Orientul Mijlociu, promite că va continua înarmarea și finanțarea genocidului palestinienilor de către Israel. Nu va fi nicio schimbare față de ceea ce a comis ucigașul Joe Biden, iar soțul evreu al lui Harris s-a angajat deja să conducă lupta împotriva „antisemitismului” în S.U.A., declarând „Știu că... Statele Unite vor continua să fie alături de Israel și vor lupta împotriva valului în creștere al antisemitismului”. Asta înseamnă că Israelul și evreii americani, care constituie cel mai bogat și mai puternic grup demografic din SUA, vor continua să beneficieze să fie atât copleșitori, cât și protejați pe cheltuiala contribuabililor americani. Adio libertății de exprimare sau de asociere în SUA, dacă implică în vreun fel criticarea comportamentului Israelului sau a grupului evreiesc.

 

Dacă Donald Trump câștigă în noiembrie, va fi și mai rău, deoarece s-a angajat să împuternicească în continuare grupurile evreiești. Trump, care nu este chiar un savant renumit al Holocaustului, spune că ceea ce se întâmplă acum în Statele Unite „este exact ceea ce se întâmpla înainte de Holocaust”. El a promis recent că va restabili puterea Lobby-ului Israelului asupra Congresului în timpul unui eveniment de „luptă împotriva antisemitismului” cu donatorii evrei și megadonatorul pro-Israel, Miriam Adelson. La începutul acestui an, a fost raportat că Adelson, văduva regretatului miliardar magnat de cazinouri Sheldon Adelson, urma să-i dea lui Trump 100 de milioane de dolari pentru campania sa, în schimbul semnării sale pentru anexarea Cisiordaniei Israelului. De asemenea, Trump a promis că va bloca sau chiar va deporta antisemiții, spunând că „Voi implementa un control ideologic puternic al tuturor imigranților. Dacă urăști America, dacă vrei să desființezi Israelul, dacă nu-ți place religia noastră (ceea ce mulți dintre ei nu o fac), dacă simpatizi cu jihadiștii, atunci nu te vrem în țara noastră și nu vei intra”.

 

Trump a continuat în acest sens, spunând: „Cu ani în urmă, dacă spuneai ceva rău despre Israel sau despre poporul evreu, erai terminat ca politician... Cel mai puternic lobby din această țară a fost de departe Israelul și poporul evreu. Astăzi, este aproape ca și cum s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat cu [Sen. Chuck] Schumer? Ce s-a întâmplat cu toți acești oameni? Schumer este ca un palestinian!... Este el membru al Hamas?” Întorcându-se către Adelson, a continuat: „Puterea, Miriam, a acestui lobby atât de puternic - a fost pentru bine, nu pentru rău. În urmă cu cincisprezece ani ei nu aveau șanse să fie aleși nicăieri, iar astăzi unii dintre acești oameni și sunt violenți și urăsc Israelul și urăsc pe evrei”.

 

Este un angajament incredibil, uimitor pentru ignoranța sa mai presus de toate, deoarece lobby-ul Israelului deține deja ambele partide politice majore și conduce politica externă a S.U.A., precum și așa-numitul Departament de Justiție de ani de zile. Statele Unite au, de asemenea, în mod unic posturi la nivel de ambasador care se ocupă de antisemitism și așa-numitul holocaust, ambele cu personal și conduse de evrei. Ei sunt Trimisul Special pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului și Biroul Trimisului Special pentru Problemele Holocaustului.

 

Confirmând o parte din ceea ce a susținut Trump, oricine a petrecut vreun timp la Washington și care a fost în mod rezonabil implicat în urmărirea fiasco-ului care se desfășoară acolo ar putea fi de acord că cel mai puternic lobby străin este cel al Israelului, susținut așa cum este de un vast intern. rețea care există pentru a proteja și hrăni statul evreu. Într-adevăr, elementul intern al lobby-ului este cel care îi dă putere, susținut ca fiind de grupuri de reflecție extravagant bine finanțate și de o mass-media de știri și opinie care se dovedește pro-Israel când vine vorba de evoluțiile din Orientul Mijlociu. Puterea a ceea ce prefer să numesc lobby evreiesc, pentru că de aici vin banii și accesul politic, se manifestă și la nivel statal și local, unde eforturile de a boicota Israelul în mod pașnic din cauza crimelor sale de război și crimelor împotriva umanității. a fost pedepsit și chiar incriminat în peste treizeci de state.

 

În mai multe state, inclusiv în Virginia, aranjamentele comerciale speciale sunt concepute pentru a beneficia companiile israeliene în detrimentul rezidenților locali și al contribuabililor care nu au niciun cuvânt de spus în ceea ce se face în numele lor. Controlul evreiesc asupra problemelor și funcțiilor guvernamentale dragi inimii sioniștilor americani explică, de asemenea, de ce niciun grup pro-israelian nu a fost niciodată forțat să se înregistreze în temeiul Legii de înregistrare a agenților străini chiar dacă aceștia operează în mod ilegal. în numele unei țări străine. De asemenea, Israelul a scăpat de orice cenzură pentru că a furat materiale și tehnologie pentru a-și dezvolta propriul arsenal nuclear secret, pentru care i-ar fi refuzat orice ajutor dacă legile relevante ale S.U.A. ar fi aplicate efectiv de către Departamentul de Justiție. Israelul ar trebui, de asemenea, să nu primească arme sau ajutor în temeiul legii americane Leahy, deoarece a fost vinovat de crime de război, inclusiv genocid. Are întotdeauna mână liberă în comiterea crimelor de război și a crimelor împotriva umanității fără să i se atragă atenția din partea Președintelui sau a Secretarului de Stat, ambii fiind în prezent declarați sioniști. Ultimul președinte american care s-a confruntat serios cu lobby-ul evreiesc/israelian a fost John F. Kennedy și a plătit prețul suprem pentru temeritatea sa.

 

Puțini americani știu despre cea mai flagrantă ucidere a concetățenilor lor de către Israel în timpul atacului asupra „USS Liberty” din 8 iunie 1967, care a ucis 34 de marinari americani și a rănit alți 171 în atacul de două ore, care era în mod clar destinat să distrugă navă de colectare a informațiilor care operează în mod legal în apele internaționale și colectează informații despre războiul de șase zile în curs între Israel și vecinii săi arabi. Israelienii, ale căror avioane aveau marcajele Steaua lui David acoperite, au atacat nava în mod repetat din aer cu tunuri și torpile. Ei au căutat să scufunde nava, dând vina pe Egipt, astfel încât Statele Unite să răspundă atacând inamicii arabi ai Israelului.

 

Un supraviețuitor al „USS Liberty”, Joe Meadors, își amintește; „Niciun membru al Congresului nu a participat vreodată la serviciul nostru memorial anual de la Cimitirul Național Arlington la aniversarea atacului. Suntem condamnați ca „antisemiți” și „bigoți” pur și simplu pentru că am cerut ca atacul asupra «USS Liberty» să fie tratat la fel ca orice alt atac asupra unei nave marinei americane de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Tot ce avem suntem pe noi înșine. Nu Congresul. Nu Marina. Doar noi înșine. Avem nevoie de un loc unde să fim bineveniți. Avem nevoie de reuniunile noastre”.

 

Într-adevăr, curajul și determinarea incredibile ale echipajului supraviețuitor au fost singurul lucru care a împiedicat „USS Liberty” să se scufunde. Comandantul navei, căpitanul William McGonagle, a fost distins cu o medalie de onoare a Congresului pentru rolul său eroic în menținerea navei pe linia de plutire, deși lașul și venalul președinte Lyndon Baines Johnson, care s-ar fi înțeles cu israelienii pentru a ataca nava, a rupt tradiția și a refuzat să țină ceremonia de decernare a medaliilor la Casa Albă, refuzând de asemenea să o acorde personal, delegând această sarcină Secretarului Marinei într-o prezentare publică închisă, care a avut loc doar cu discreție la „Washington Navy Yard”. Medaliile suplimentare acordate altor membri ai echipajului în urma atacului au făcut din „USS Liberty” cea mai decorată navă din istoria Marinei Statelor Unite.

 

Mușamalizarea atacului a început imediat, incluzând ascunderea actualei retrageri de către Casa Albă a avioanelor de luptă lansate de Flota a șasea pentru a ajuta „USS Liberty” aflată sub atac. Ulterior, echipajul „USS Liberty” a jurat să păstreze secretul asupra incidentului, la fel și muncitorii din șantierul naval din Malta și chiar bărbații „USS Davis”, care ajutaseră „USS Liberty”, grav avariată, să ajungă în port. O instanță de anchetă convocată și condusă în grabă condusă de amiralul John McCain a acționat conform ordinelor de la Washington pentru a declara atacul drept caz de identitate greșită. Consilierul juridic superior al anchetei, căpitanul Ward Boston, care a declarat ulterior că atacul este un „efort deliberat de a scufunda o navă americană și de a-i ucide întregul echipaj”, a mai descris cum „președintele Lyndon Johnson și secretarul Apărării Robert McNamara i-au ordonat să concluzioneze că atacul a fost un caz de „identitate greșită”, în ciuda dovezilor copleșitoare care să spună contrariul”. Concluziile instanței au fost rescrise și secțiunile referitoare la crimele de război israeliene, inclusiv mitralizarea plutelor de salvare, au fost eliminate.

 

Ulterior, senatorul John McCain din Arizona și-a folosit poziția din Comitetul de Servicii Armate a Senatului pentru a bloca în mod eficient orice reunire a unei comisii de anchetă pentru a reexamina dovezile. Majoritatea documentelor referitoare la incidentul „USS Liberty” nu au fost niciodată făcute publice, în ciuda celor 57 de ani care au trecut de la producerea atacului. Pentru a cita doar un alt exemplu al modului în care politicienii ambițioși încă se unesc pentru a proteja Israelul, guvernatorul Floridei și recent aspirant la președinție Ron DeSantis este un fost ofițer al Marinei care a servit cândva ca congresman pentru un district din Florida în care locuiau mai mulți supraviețuitori ai „USS Liberty”. Ei au povestit cum au fost respinse încercările repetate de a se întâlni cu DeSantis pentru a discuta o posibilă anchetă oficială, congresmanul refuzând să le întâlnească. Chiar și organizația de veterani „Legiunea Americană” a refuzat să permită Asociației Veteranilor „USS Liberty” să aibă o masă sau un stand la convenția sa anuală și chiar a interzis orice participare a grupului la întâlnirile sale!

 

Așadar, tratarea „USS Liberty” și suprimarea drepturilor fundamentale pentru americani nu ar trebui să surprindă pe nimeni într-o țară a cărei clasă guvernantă a fost de decenii la licitația puternicului lobby al unui stat client mic care operează ilegal și nu a cauzat altceva decât necazuri și cheltuieli pentru Statele Unite ale Americii. Se va termina vreodată? Posibil, dar numai atunci când statul evreu va extrage ultimul dolar din Trezoreria S.U.A. și ultima armă din arsenalele Americii, într-un moment în care ceea ce rămâne din Statele Unite va fi doar o bucată veche de cârpe și etichete care pot fi ușor aruncate. .

 

--------------------------------------

Sursa - https://www.unz.com/pgiraldi/israel-will-bleed-america-dry-and-discard-it-like-an-old-shoe/?utm_source=email&utm_campaign=pgiraldi - 22 august 2024









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu