duminică, 11 august 2024

Michael Nevradakis - Noul card de vaccinare al UE va fi folosit pentru a controla accesul la servicii bancare și la alte servicii

 



Noul card de vaccinare al UE va fi folosit pentru a controla accesul la servicii bancare și la alte servicii

Prof. dr. Michael Nevradakis

11 August 2024

 

„Este vorba despre banii tăi”

 

Avocatul olandez Meike Terhorst s-a alăturat „The Defender In-Depth” săptămâna aceasta pentru a discuta despre planurile Uniunii Europene (U.E.) pentru un card european de vaccinare (E.V.C.), asemănările planului cu certificatul digital Covid al U.E., impulsul global către I.D.-ul digital și implicațiile. pentru sănătate și libertate medicală. U.E., care a fost pionier în dezvoltarea „pașapoartelor pentru vaccin” digitale, va lansa luna viitoare un test al noului său E.V.C. în cinci țări - Belgia, Germania, Grecia, Letonia și Portugalia.

 

Cardul își propune să „încurajeze luarea deciziilor în cunoștință de cauză cu privire la vaccinare și să îmbunătățească continuitatea îngrijirii în întreaga U.E.” și „are ca scop să împuternicească persoanele prin consolidarea tuturor datelor lor de vaccinare într-o singură locație ușor accesibilă”. În timp ce obiectivele programului, care urmează să fie implementate în întreaga U.E. până în 2026, par benigne, criticii susțin că E.V.C. este o piatră de temelie pentru vaccinările obligatorii în viitor. Unii susțin, de asemenea, că E.V.C. este legat de interese financiare mari și intenționează să limiteze suveranitatea personală și națională.

 

„Planul este de a vaccina toată lumea”

 

Pentru Terhorst, eforturile de a lansa E.V.C. sunt, la rădăcină, „despre ID-ul digital”. „Primiți un ID digital în care sunt stocate toate dosarele de vaccinare... Toate datele personale sunt stocate într-un singur loc și îl puteți muta cu ușurință dintr-o țară în alta, fără a fi nevoie să refaceți sau să aplicați din nou... Deci, practic, este vorba despre un ID digital , iar apoi un link de la ID-ul tău personal la fișa medicală privind vaccinarea”, a spus ea. Terhorst a spus că, deși ideea de a avea dosarele medicale ușor accesibile și transferabile sună benignă, „Planul este de a vaccina pe toată lumea și de a anula drepturile constituționale”. „Era foarte clar că scopul era ca oricine din UE să nu poată spune nu... vaccinării”, a spus Terhorst. Potrivit lui Terhorst, aceasta contravine Cartei Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, care în Capitolul 1, Articolul 3 - „Dreptul la integritatea persoanei” - înclude principiile cheie ale Declarației de la Nürnberg. Aceasta include o cerință pentru „consimțământul liber și informat al persoanei în cauză” în legătură cu procedurile medicale și „interdicția de a face din corpul uman și părțile sale o astfel de sursă de câștig financiar”.

 

E.V.C. este o continuare a „pașaportului pentru vaccin” al U.E. Terhorst a spus că E.V.C. și certificatul digital de vaccinare al UE sunt „prezentate ca programe diferite”, E.V.C. fiind „rebrandat ca ceva complet diferit și complet nou” - chiar dacă ambele se bazează pe „același software”, a spus ea. „Au lucrat la el de ani, ani și ani. Și funcționează perfect și toate sunt legate între ele, cum ar fi infrastructura bancară, dosarele medicale personale, asigurările, totul se leagă unul de celălalt”, a spus Terhorst. E.V.C. se bazează pe Rețeaua Globală de Certificare a Sănătății Digitale a Organizației Mondiale a Sănătății (O.M.S.), pe care U.E. și O.M.S. au lansat-o în iunie 2023 pentru a promova un pașaport digital interoperabil global pentru vaccin, bazat pe certificatul digital de sănătate al U.E.

 

Menționând că planurile pentru E.V.C. au fost lansate în 2018, înainte de pandemia Covid-19, Terhorst a spus: „Acest plan nu este nou. A fost în pregătire de foarte mult timp”. Terhorst a spus că E.V.C. amenință cu uzurparea suveranității personale și naționale. „A existat o foaie de parcurs digitală pentru un pașaport digital. Deci, practic, U.E. încearcă să devină un fel de țară sau stat federal care are capacitatea de a emite un pașaport tuturor cetățenilor U.E.”, a spus ea. Terhorst a legat, de asemenea, planurile de lansare a E.V.C. cu amendamentele la Regulamentele Internaționale de Sănătate ale O.M.S, adoptate în iunie la Adunarea Mondială a Sănătății. Amendamentele conțin articole care „permit statelor să aplice medicamente pentru oricine în timpul unei crize, urgențe sau pandemii”, a spus ea. „Nu spune că trebuie făcut, dar dă această permisiune”. Terhorst a conectat, de asemenea, planurile pentru E.V.C. cu eforturile din alte țări de a pune în aplicare noi planuri de pregătire pentru pandemie. Ea a citat exemplul Noii Zeelande, care luna trecută a publicat o actualizare intermediară a Planului său național de pandemie și care a fost extins pentru a acoperi „patogenii de tip respirator cu potențial pandemic”.

 

Terhorst a citat, de asemenea, exemplul Reginei Máxima a Țărilor de Jos, care la reuniunea din acest an a Forumului Economic Mondial (W.E.F.) din ianuarie, a declarat că I.D.-ul digital este „foarte necesar” pentru furnizarea unei game de servicii publice - și a sugerat acest lucru. poate fi folosit pentru a urmări persoanele nevaccinate. I.D.-ul digital „este foarte necesar pentru serviciile financiare, dar nu numai. Este, de asemenea, bun pentru înscrierea la școală, este bun și pentru sănătate - cine s-a vaccinat sau nu”, a spus Regina Máxima. „A fost o presiune foarte intensă asupra noastră să ne vaccinăm”, a spus Terhorst, referindu-se la experiența ei din Țările de Jos. „Și apoi știind că nu a oprit transmiterea, de ce a fost atât de important? Cred că încă nu știm totul, dar trebuie să continuăm să săpăm și să luptăm pentru ca adevărul să iasă la iveală pentru a ști cu adevărat de ce a fost atât de important”.

 

Vaccinurile vor fi obligatorii în Europa ?

 

Terhorst a citat ca exemplu lansarea recentă a „Fișiere R.K.I.” în Germania, numită după Institutul Robert Koch din țară - echivalentul german al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din S.U.A. Dosarele au indicat că obiectivele politice – nu știința – au ghidat luarea deciziilor legate de pandemie în Germania. Potrivit lui Terhorst, dosarele au arătat „foarte clar că a fost o înșelătorie - întreaga blocare Covid-19, toate măsurile, închiderea școlilor etc., nu aveau o bază științifică. Și astfel, toate măsurile s-au bazat pe decizii politice și nu pe știință, deși publicului i s-a spus că totul se bazează pe știință”.

 

Publicarea dosarelor a fost semnificativă, a spus Terhorst, deoarece Germania nu este doar una dintre cele cinci țări care urmează să judece E.V.C., ci este și liderul economic al Europei și țara de origine a președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Comisia Europeană este ramura executivă a UE. „Germania a jucat un rol foarte important în perioada Covid-19”, a spus Terhors. „Și, desigur, von der Leyen este germană și ea este șefa Comisiei Europene... Este foarte în favoarea vaccinării și, prin urmare, va forța cât de mult poate pentru ca acest pașaport digital de vaccinare să fie un succes. și chiar, cred, să încercăm să forțezi oamenii să se vaccineze”.

 

Terhorst a citat scandaluri legate de vaccin și provocări legale care îl implică pe von der Leyen. Luna trecută, Curtea Europeană de Justiție a hotărât că decizia Comisiei Europene de a redacta puternic părți cheie din contractele de vaccin COVID-19 cu companiile farmaceutice în timpul pandemiei a încălcat obligațiile de transparență ale Comisiei. Terhorst a spus că interesele financiare proeminente se află în spatele retoricii de sănătate publică care promovează inițiative precum E.V.C. Ea a făcut referire la remarcile recente ale lui Catherine Austin Fitts, fondatoare și editor al Raportului Solari și fost secretar adjunct al S.U.A. pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană, care a declarat că E.V.C. reprezintă „un alt pas către afirmarea controlului muncii și călătoriilor, cu scopul de a controla resurse și active. Scopul este controlul financiar”, a spus Fitts. „Nu există un scop legitim de sănătate publică. Bancherii centrali se ascund în spatele unei narațiuni privind sănătatea - politici precum blocarea sunt o modalitate de a gestiona inflația și cererea de resurse atunci când politica monetară este extrem de inflaționistă. Este un mare conglomerat care conduce lumea și este acest conglomerat care dorește o schimbare a sistemului financiar. Și schimbarea pe care doresc să o aibă este că ei pot decide câți bani aveți în propriul cont bancar la C.B.D.C”, moneda digitală a băncii centrale. „Deci, în principiu, și cred că acest lucru este foarte important pentru ca toată lumea să realizeze, nu este vorba despre sănătate, ci despre bani fiecăruia”, a spus Terhorst.

 

„Vor să te transforme într-un fel de servitor fără drepturi reale. Spre ce se îndreaptă politica – este mult mai mult către un guvern sau un sistem politic în care nu aveți drepturi și, de asemenea, nu aveți nicio proprietate și nu aveți dreptul să spuneți nu”, a adăugat Terhorst. Menționând că organizații influente precum W.E.F. și Fundația Bill & Melinda Gates au sprijinit eforturile de a dezvolta I.D. digital și pașapoarte digitale pentru vaccin. „O astfel de acumulare de putere... este pur și simplu incredibilă și este o amenințare directă pentru fiecare cetățean. Amenințarea este că oricine se opune vaccinării, mai ales atunci când va apărea o nouă criză [cum ar fi] cea din timpul Covid-19, atunci... poate că banca dumneavoastră ar putea spune: «ei bine, atunci nu puteți avea acces la contul dvs. bancar»” a spus Terhorst, citând băncile canadiene care au înghețat conturile participanților la „Freedom Convoi” din 2022.

 

------------------------------

Sursa - https://childrenshealthdefense.org/defender/meike-terhorst-eu-vaccination-card-control-access-banking-services-digital-id/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20240808 – 8 august 2024.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu