sâmbătă, 30 mai 2015

Competiție „Martial Arts Challenge” I.A.M. – 2015, Laval



Stimati prieteni, parteneri, suporteri si membrii ai Jotaikido Canada, simbata 23 mai 2015, in loc. Laval la Competitia; "CHALLANGE OF MARTIAL ARTS-EDITIA 2015", Oana Maria K. Oprut a cistigat competitia de Kata Traditional si Open (Copii 6-7 ani- toate centurile ), atit la Kata Arme, cit si la Kata fara Arme.



Este al 12-lea titlu de campioana, cistigat de catre Oana, la 14 competitii de Arte Martiale, provinciale si regionale, incepind din 2012, pina in 2015, devenind astfel sportivul cu cel mai bun rezultat obtinut vreodata de copii intre 3 ani - 18 ani, membrii ai "Federatiei de Arte Martiale - JOAIKIDO CANADA". De asemenea, Oana M.K.Oprut este detinatoarea a 2 locuri 1 la prestigioasa competitie "QUEBEC OPEN", (2014 si 2015) si detinatoarea recordului pentru cel mai tinar campion: (Locul 1 la Kata Traditional, la numai 3 ani si jumatate": -Cobra Karate Open 2012). VA INVITAM SA PARTICIPATI LA DEMONSTRATIA DIN 31 MAI 2015, EFECTUATA DE ECHIPA DE DEMOSTRATIE "JOTAIKIDO CANADA", CARE ARE IN COMPONENTA SA PE: OANA M.K.OPRUT, LAURA CUELLAR, STEFAN POPESCU, MODEST BURSUCIAN, STEVE CASSAGNOL, STEFAN WOJTILA - (medaliati la competitii; nationale, provinciale si regionale), LILIANA OPRUT si Sensei IOAN OPRUT-(Medaliati la competitii internationale). MAI PARTICIPA CA INVITATI SPECIALI: CHANEL EMOND - (Campioana Kata A. Quebec Open-2015), Sensei SERGE DESAULNIERS - (Iaido) (Campion Kata A. - Quebec Open 2015), JOVANI BAKARY SAKHO - (Vicecampion F.I.A.M. categ. supergrea-2014).
NIHIL SINE DEO



Vă prezint o știre despre acest pictor român, profesor universitar Opruț Ioan, bivalent, care este pictor și este și master 7 den în arte marțiale japoneze, obținând pentru echipa sa mixtă de români și diferite etnii conlocuitoare, nenumărate premii, dintre care și premii internaționale.

Melania Rusu Caragioiu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu