joi, 7 mai 2015

Leacul miraculos

Reteta: Se ia o lămâie potrivită. Se spală cu apă înfiolată sau de la filtru (pentru a nu avea clor!). Se taie lămâia în două. Se stoarce bine de tot sucul. Sucul rezultat se pune într-un pahar acoperit la frigider.
Cupele de lămâie (cele două jumătăți) se pun la fiert într-un litru de apă (de filtru, sau apă plată înfiolată). În momentul în care dă în clocot se fierbe numai un minut! Se ia de pe foc și se lasă în cratița acoperită la macerat pentru 12 ore.
Dacă o prepari seara la ora 8, dimineața la ora 8 este gata de a continua). Se strecoară (dacă vrei), pentru nu a avea fibre, se adaugă sucul de lămâie de la frigider și o linguriță plină cu sodă alimentară (bicarbonat).
Se adaugă o linguriță, 2 sau 3 de miere de albine, după gustul fiecăruia. Dacă persoana este diabetică se pune mai puțină miere. De preferat este mierea de salcâm. Sucul este gata de a fi consumat.
Se bea un litru în 24 de ore, timp de 4 saptamani.
Doamne ajuta pe toata lumea!

LIMONADA + BICARBONAT = CHIMIOTERAPIE
BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT.

Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia. De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase.
Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile. Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără conservanţi. Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii?
Aşa cum se ştie lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima. Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri. Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor.
Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită Candida....şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat că un agent anti-microbian cu spectru larg împotrivainfecţiilor bacteriene şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase.
Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat că distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demnstrat că acţionează de 10.000 mai bine încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual. Şi ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase...
De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru intregul organism. O persoana care a folosit acest amestec spune pe un forum: „Am incercat acest amestec ori de cate ori am simtit ca parca ma incearca o boala. Si a fost de succes de fiecare data.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu