marți, 12 septembrie 2017

Curiozitate de mamă !






Curiozitate de mamă !

John si-a invitat intr-o seara mama la cina. In timpul mesei, ea nu s-a putut abtine sa nu remarce cat de atragatoare era Judy, colega de camera a fiului ei. Suspecta existenta de catva timp a unei relatii intre cei doi, iar asta a facut-o si mai curioasa. I-a urmarit cum interactioneaza in cursul serii si s-a intrebat daca intre John and Judy nu era ceva mai mult decat se putea vedea.

Intelegand destul de bine la ce se gandea maica-sa, John spuse, "Vad cum iti rotesti privirile mama si stiu la ce te gandesti. Te asigur ca eu si Judy suntem doar colegi de camera."

Cateva zile mai tarziu, Judy s-a dus la John si i-a spus, "Stii frumosul nostru polonic de argint. Ei bine, de cand a venit maica-ta la cina se pare ca nu-l mai gasesc. Crezi ca ar fi posibil sa-l fi luat ea?"

"Ma indoiesc, dar o sa-i trimit o scrisoare in acest sens ca sa fim siguri," raspunse John.

John se aseza apoi si ii scrise mamei sale urmatoarele: 

Draga mama, nu spun ca tu ai luat polonicul de argint dar nici nu spun ca nu l-ai luat din casa mea, ramane insa cert faptul ca acesta lipseste de cand ai fost la noi la cina. Cu dragoste, fiul tau.

Cateva zile mai tarziu, John primeste raspunsul mamei sale si citi:

Draga John,  eu nu afirm ca tu te culci cu Judy, dar nici nu spun ca nu te culci cu ea, ramane insa cert faptul ca ea l-ar fi gasit pana acum daca dormea in patul ei. Cu dragoste, mama.


Sursa: Prof. Valentina Lupu









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu