miercuri, 20 septembrie 2017

PREOTUL care a dat de pământ cu Kelemen Hunor

Uite ca si din fieful ungurilor se vede tot la fel!
Buna ziua!

 El este PREOTUL care a dat de pământ cu Kelemen Hunor. Mesajul părintelui e ”drăcesc”. Preotul Vasile Antonie care trăieşte în comuna Vâlcele din judeţul Covasna a avut o reacție dură după ce șeful UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că maghiarii nu au ce sărbători cu ocazia Centenarului, dar şi că se teme ca, în lipsa realizărilor din ultimii 100 de ani, politicienii români vor recurge la un naționalism de prost gust. El a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care îl pune la punct exemplar pe liderul maghiarilor. ”Am botezat sute de copii unguri, le-am sfinţit casele şi le-am îngropat morţii. Da, oamenii morţi din lipsa medicaţiei şi din cauza faptului că tu, odiosule anti-român şi anti-maghiar, nu ai făcut nimic pentru ei”, spune printre altele preotul. Redăm postarea părintelui Vasile Antonie.

„Salut, nimeni! De câte ori ai ocazia, jigneşti ţara care te plăteşte ca să îi batjocoreşti simbolurile şi poporul. Fii atent! M-am născut în Covasna, judeţul căruia tu, inesteticule îndoliat, îi tai pădurile şi îi ştrangulezi investitorii. M-au ţinut la piept toate bătrânele unguroaice din satul Aita Medie. La botezul meu din 1989, 80% din cei prezenţi au fost unguri. Ce oameni minunaţi! Acum, nu vreau să pomenesc despre copiii nenăscuţi de la Ip şi Trăznea, omorâţi în burta mamei cu baioneta, nici de preoţii ortodocşi spânzuraţi în Ardealul Românesc de către cei pe care tu îi tot evoci, ci despre felul în care tu, Nime-n drum, dai în ţara asta ca mutu-n dobă. Mă, nimeni, am mai mulţi prieteni unguri decât tine. Ştii de ce? Pentru că la nivelul nostru de jos, al omeniei, ne ajutăm între noi. Am botezat sute de copii unguri, le-am sfinţit casele şi le-am îngropat morţii. Da, oamenii morţi din lipsa medicaţiei şi din cauza faptului că tu, odiosule anti-român şi anti-maghiar, nu ai făcut nimic pentru ei. Te pricepi la fluturat steaguri
 şi la ocărât popoare. Uită-te la tine, nimeni! Vorbeşti limba română ca portarul de la lagărul din Siberia şi alţi anti-români te-au pus ministru. Acum, esenţa! Îmi doresc să dispari în ceaţa ne-istoriei, lăsând ungurii omenoşi în pace şi târând după tine şi dobitoacele din UDMR care îţi seamănă leit. Ştiu, ar mai rămâne români de umilit în ţară dar nu vreau să o mai faci tu. Ajunge! Nu eşti cetăţean al României! Eşti doar o viperă mongoloidă care pune venin în pahare româneşti şi ungureşti. Iar despre 1918 să nu mai vorbeşti! Pe vremea aia trăiau oameni, mă, nu nebotezaţi ca tine.” a scris tăios preotul Vasile Antonie pe Facebook.

 Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul
 dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/el-este-preot ul-care-a-dat-de-pamant-cu-kel emen-hunor-mesajul-parintelui- e dracesc/?utm_source=pushenga ge&utm_medium=push_notificatio n&utm_campaign=pushengage


 Multumesc si doresc sanatate,​ o zi ​buna​ si o saptamana rodnica pentru toti!


 "Prietenia inseamna sa fii alaturi de prieteni nu doar cand au dreptate, ci si atunci cand gresesc"
 Andre Malraux

 "Le sunt recunoscator celor care m-au refuzat in viata. Datorita lor am reusit pe cont propriu"
Albert Einstein

 Poarta-te frumos cu oamenii intalniti in ascensiunea ta, pentru ca s-ar putea sa-i intalnesti din nou pe drumul care-l vei parcurge inapoi!

 
Gandesc cu "voce tare":

Cand o persoana, careia i-am acordat in viata mea ceva mai mult decat ar fi meritat, s-a departat de mine intr-un mod meschin, m-am consumat intrucatva. Apoi, m-am linistit. Domnul imi ascultase rugaciunea: "...si ne izbaveste de cel rau!"

Prietenii raman prieteni orice ar fi. Cei care nu raman...inseamna ca n-au fost!

Sa tinem cont ca doar natura este sincera cu toti; nu si natura umana...  Ea este exceptia care intareste regula!

Nu sunt prea destept, dar cand ma uit atent in jur prind curaj!...

Sursa: Pr. Alexandru Stanciulescu Barda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu