sâmbătă, 23 septembrie 2017

GSM tableta COD ROȘU DE PROSTIE 0i




Deschid noul sezon al tabletelor GSM cu un comentariu pe care nu credeam să-l fac vreodată.




COD ROȘU DE PROSTIE


Am stat toată noaptea în așteptarea ciclonului anunțat de Ziua Bucureștiului. Coincidență sau nu, asta e ! Nu m-aș mira ca meteorologii de la INMH să anunțe că Sf. Ilie a luat pauză pentru cină ! Vine și ciclonul la o dată ce va fi stabilită ulterior. Vai de capul nostru ! Nici codul galben nu mai e ...

N-a venit la ora 18, anunțată de doamna primar general în fața camerelor de luat vederi, vădit îngrijorată de ceea ce urma să se întâmple în Capitala pe care o păstorește de mai bine de un an. Fără niciun rezultat pozitiv vizibil. Nici cu ciclonul nu i-a ieșit ! N-a venit nici la ora 20, anunțată de INMH. Ghinion !
 Îmi scrie o vajnică cetățeancă, dâmbovițeană bineînțeles, că prevederea e mama înțelepciunii. Corect.
Însă, prevederea e una, prostia e alta ! Dacă la un cod galben ne alertăm în așa hal, la cel grena ce vom mai face, tovarășa Firea ?... Goana după publicitate, duce la gafe de răsunet.
Asta e ! Dumnezeu nu bate cu parul !
În lumea civilizată, când apare primarul la tv înseamnă că treaba e groasă. Vezi uraganul Irma. La noi, pentru un banal cod galben, nici nu trebuia să apară. Era suficientă prezența specialiștilor, cel mult a lui Raed Aarafat, care are, după atâția ani, o imagine bună. De profesionist.
Apariția primarului general și a prefectului Capitalei, cu gărzi în jur, precum și măsurile luate înaintea „cataclismului” nu au făcut decât să declanșeze panica. După ora 16, Bucureștiul a devenit un coșmar, mai ales, că pe surse din „primărie” (I?!), circulau tot felul de informații preluate, apoi, de apocalipticii de serviciu ai vremurilor pesedist-aldiste pe site-urile de socializare.
A fost o biată furtună, manifestată punctual doar prin niște cartiere din nordul și vestul municipiului a panicat lumea inutil.
Spre bucuria posturilor tv a fost și o victimă, căruia i-a căzut în cap o ramură. Cu românii noștri se întâmplă lucruri ciudate ! Se anunță cod de furtună violentă și ei tocmai atunci găsesc de cuviință să iasă din casă ! Au mai fost și opt arbori sau copaci căzuți de bătrânețe. Am mai scris. În lumea civilizată, arborii de pe stradă sunt înlocuiți periodic, nu lăsați să devină un pericol public. Pentru combaterea poluării e nevoie de frunziș, nu de trunchiuri schilodite anual de „specialiștii” primăriei.
 De unde și până unde o astfel de isterie ? O explicație ar fi modul în care își promovează coaliția PSD-ALDE, cu UDMR în coadă,  politica cea de toate zilele. E o poveste veche de 27 de ani. Aceleași tente isterico-apocaliptice sunt prezente în mai toate știrile, comunicatele și declarațiile venite de la guvernul tudosian sau de la parlamentul dragneniano-tăricean.
Zilnic, ceas de ceas, bietul popor român este torturat prin televiziunile știriste cu zvonuri de genul „se măresc salariile”, „nu se măresc salariile”, „vor crește pensiile”, „nu sunt bani pentru pensii”, inundate, apoi, de tot felul de știri o importanță minimală, demne de un tabloid pentru analfabeți. De fapt, asta ne și consideră guvernanții și tembelviziunilor lor de serviciu.
Mesajul subliminal: „Numai noi vă putem salva !” E ordin pe unitate. Orice propunere care vine de la Opoziție este respinsă în Parlament. Alianța PSD-ALDE o va copia și o va repune pe tapet mai târziu.
„Există forțe interne și externe care și-ar dori servicii românești inhibate și retrase în cazarmă, pentru ca unii să își realizeze planurile și obiectivele care nu au nimic de-a face cu interesele României", susține controversatul Florian Coldea. Interesante precizări ! Tovii, Tăriceanu și Dragnea, știu sigur ce misiuni au primit din Turnul Spasskaya.
Lumea s-a cam lămurit cu ce panglicari au de-a face. Practic, de un an de zile nu se întâmplă nimic demn de luat în seamă. Doar găuri tot mai mari în punga țării. Mărunțișurile sunt prezentate cu toate detalii. Ce autostrăzi, ce sănătate, care învățământ performant ?!?
Când România face trafic de arme prin portul Constanța, cum poți avea pretenția să fii primit în spațiul Schengen ? Când alianța PSD-ALDE câștigă alegerile cu promisiuni de care nu se ține de cuvânt, cum poți avea pretenția să fii primit în spațiul Schengen ? Când beizadelele (copii, nepoţi, soţi, ex-soţi şi concubine) ale coaliției PSD&ALDE au invadat instituţiile statului pe posturi super plătite, cum poți avea pretenția să fii primit în spațiul Schengen ? Când românii asistă pasiv la ceea ce se întâmplă cu soarta lor și comentează non stop divorțul Miței, cum poți avea pretenția să fii primit în spațiul Schengen ?
„Uite mărirea, nu e mărirea” este sportul preferat al guvernului, sensei Olguța fiind maestră în domeniu. Iar pentru mulți români „ne dă sau nu ne dă statul ceva de pomană” !
Pentru deliciul maselor mai sunt scoși la interval ministrul învățământului sau cel al agriculturii, acești zăroni ai guvernului, ce-și debitează mândri inepțiile. În rest, divorțuri, botezuri, cununii, bătăi între politicieni, amante, prostituate, violuri, crime, beții, cumetrii, uragane, cutremure, accidente banale, scandaluri, paranghelii, înmormântări țin locul dezbaterilor serioase asupra problemelor grave cu care se confruntă societatea românească în ansamblu. Dezbateri cu adevărații specialiști ai țării, dacă îi mai avem (!), nu cu politicieni de decor, miniștri analfabeți sau coana Mița isterizată.


Nesiguranța zilei de mâine este promovată oficial, de la nivelul autorităților centrale și locale. Când este transmisă, meteoric, o știre pozitivă, tonifiantă, chiar te minunezi ce i-o fi apucat pe jurnaliștii noștri. Greu afli, că se mai întâmplă și lucruri bune prin România. Că agricultura privată profesionistă merge bine, că industria privată asigură bani frumoși la bugetul țării, că inițiativa privată are rezultate din ce în ce mai bune. Parcă ar fi interzisă difuzarea unor asemenea informații sau promovarea românilor inteligenți, cu idei care le asigură independența financiară și nu mai stau cu mâna întinsă la Stat.
 Programul celui de-al doilea guvern, în doar 9 luni de zile de la alegeri (de ce un nou program ?!?), a eliminat multe din măsurile înscrise în programul electoral, anunțate cu surle și trâmbițe. Cu care pesediștii au câștigat. Să nu uităm cu 18% din voturile electoratului român ! Acum, mulți din cei 18% nu i-ar mai vota. Doar masochiștii căliți de-a lungul anilor de sărăcia endemică.
Atenție, urmează cod …. !
Se anunță o toamnă bună pentru Piața Victoriei !


D’ale românilor umoriști !

Teroriștii de la Al-Fabet îl amenință pe Liviu Pop. Dacă nu se convertește de la analfabetism, îi dau la operația de la genunche.

Premierul Tudose: Situația e sub control, nicio fabrică de alcool din Timiș nu a fost afectată !

Un ciclon intră în Bucureşti. „- Bună seara, Budapesta !”


Preluare gratuită.

Toate bune !























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu