sâmbătă, 30 septembrie 2017

GSM A FOST SAU NU A FOST (tableta sf) 0i












A FOST SAU NU A FOST ?
ACEASTA-I ÎNTREBAREA !


Bine, Kovesi a fost acasă la Oprea. Care-i problema ? Era cumva sufrageria lui Oprea, centrul NASA de la Huston sau al rușilor de la Plesețk sau cel de la al Jiuquan al chinezilor ca să fie fraudate alegerile din farfuria cu sarmale ?
De ce credeți că tot este reîncălzită o supă apă chioară ?
La urma urmelor, „tâlhăria” s-a făcut la nivelul secțiilor de votare, prin metoda răsverificată EBA. Zeciuiala. Și ceva mai mult la votul din străinătate. Picătură cu picătură s-a făcut frauda mare ! Nu dintr-o sufragerie, oricât ar fi fost ea de încăpătoare și plină de potențiali susținători ai „javrei naționale”.


Este o gogoriță abil întreținută de televiziunile aservite venalilor României.  Tocmai pentru a le acoperi matrapazlâcurile de răsunet. Balcanic și mondial.
De ce se urmărește decapitarea DNA, se știe foarte bine. De fapt, nu Codruța e principala țintă, ci aservirea întregii Justiții. „Există țări, unde nu există CSM.”, declară senin ministrul Justiției. Ia mai căutați, tovarăși, poate există și țări fără Justiției !?! Ce să vă mai încurce amărâții ăștia la furat !?! Aut !
Ar fi lovitura de grație dată fragilei democrații românești. Calea a treia !
Să nu ne închipuim că doar capetele lui Dragnea sau Tăriceanu sunt în joc. Dacă ar fi fost așa de mult, „colegii” i-ar fi dat de mult pe mâna Justiției. Doi ani cu suspendare și gata bâlciul ! E vorba, însă, de mii de pesedei care au umblat la borcanul cu miere al României. Pe lângă care s-au învârtit și prietenii implantați în partidele de Opoziție. Acoperiți sau la vedere. Aici e marele bai !
Cad cei doi, cad zeci de rețele de tip mafiot formate de cinci cincinale prin comunele, orașele și județele patriei. Las Fierbinți și alte capodopere ale cinematografiei românești sunt apă de ploaie pe lângă trista realitate a României postdecembriste.
Cancerul corupției e în toate instituțiile publice. A pus la pământ sistemul de sănătate, a atacat mortal învățământul, cu consecințe devastatoare pentru următorii 30 de ani. Actualii aleși, în cvasitotalitatea lor, au trădat orice interes national, au pus țara la mezat și au trimis în bejenie floarea inteligenței românești. Milioane de oameni !...


Unde s-a mai pomenit ca o cincime de țară europeană (!) să fie nevoită să plece prin alte locuri pentru trăi cât de cât decent și demn ? Când am mai avut spitale închise, iar în cele rămase să nu ai asigurat minimul necesar: un antinevralgic, un pansament, asistență medicală ? Cum a ajuns învățământul o parodie, cu un procent de analfabeți funcționali ce situează România pe primul loc în Europa ?
Nu am fost noi, românii, vreodată prea dezvoltați, dar nici coada cozilor ca în zilele noastre ! Nu este, aproape, nici un domeniu de activitate la care să nu fim ultimii. În Europa comunitară. Uneori, chiar în lume !
Valuri, valuri de analfabeți au ajuns să fie directori, primari, consilieri, miniștri, parlamentari în democrația originală instalată de echipa de contrarevoluționari a lui Iliescu. Praful s-a ales de tot ! Prima grijă a fost să-și asigure privilegii la care n-au visat neam de neamul lor de țopârlani. Știați că România este țara cu cei mai mulți analfabeți milionari în euro. În sfârșit, suntem și noi primii la ceva !
De-a lungul anilor, au avut grijă, fără nicio jenă, să se acopere cu legi la adăpostul cărora au putut fura „oficial” ! Cică „Legea e mai presus de orice” ! Basme de adormit copiii !


Unii îi reproșează președintelui Iohannis că nu acționează. Adică, să latre ca „javra națională” ?
Alte mijloace constituționale nu prea are. Nu se conștientizează faptul că doar societatea civilă, adică noi, beneficiarii, trebuie să reacționăm la derapajele în cadrul celor trei puteri ale statului român: legislativă, executivă și judecătorească. Primele două (parlamentul și Guvernul) au fost și sunt puternic infestate, majoritar, de indivizi uniți doar în interes personal, care au făcut vraiște în România.
Ce a făcut societatea civilă ? Nu s-a dus la vot. Au zis că sancționează clasa politică (sic!). Așa am ajuns la aceleași hahalere, acum alese de doar 18% din electorat ! E bine ? E foarte bine ! Ce respectarea programului electoral ? Să fim serioși ? Totul a fost până au sărit pârleazul. Jaful continuă ! Belina să trăiască ! Are pește !
Urmează, zilelea acestea, ca puterea judecătorească, și ea cu mari bube în cap, să fie sugrumată și aservită intereselor penalilor. Obiectiv pe care îl pregătesc asiduu de ani de zile. Vă amintiți Ordonanța 13 ? Ea este reluată sub diverse forme pentru a legaliza asasinarea Justiției, nu doar pentru „neutralizarea” Codruței Kovesi.
Asasinat care se va face chiar cu complicii din interiorul Justiție !


DE LA PSD-ALDE, CU DRAGOSTE !

Gazele se scumpesc doar cu 6 %, curentul numai cu 5 %, benzina, de 4 ori, în septembrie !
Pentru ce s-a mai făcut mărirea salariilor și pensiilor ? Aud ?

Liber la publicare.


Toate bune ?


DIN LUMEA COLECȚIONARILOR Nr. 9/2017





























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu